NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N95 Mİ KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    366
alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.
:megafon:NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.:megafon:
:oke:HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR:bigstar:;
:megafon:DİKKAT:nono:: BU KONU SADECE NOKIA N95 İÇİNDİR.DİĞER MODELLER İÇİN İLGİLİ KONULARA GİRİN LÜTFEN....!!!!.:heyo:
:deal:KONUM TÜM NOKIA N95 KULLANICILARINA,ALMAYI DÜŞÜNENLERE,ALACAKLARA vb. KISACA NOKIA N95 İLE YAKINDAN UZAKTAN BİR İLGİSİ BULUNAN HERKESE AÇIKTIR.:)
NOKIA N95 İLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI,:allalla:SORULARINIZI,SORUNLARINIZI,DÜŞÜNCELERİNİZİ,BİLGİLERİNİZİ,UYARILARINIZI,HABERLERİ,DUYUMLARINIZI,RESİMLERİ,VİDEOLARI,YAZILARI,İYİ ve KÖTÜ YANLARINI,EKSİLERİNİ,ARTILARINI vb. NOKIA N95 İLE İLGİLİ HERŞEYİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ ve SORABİLİRSİNİZ....!!!!.
NOKIA N95 İLE İLGİLİ PROGRAM,OYUN,TEMA,N-GAGE,HAC*K,SERTİFİKA vb. TÜM KONULARLA İLGİLİ SORU ve İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM....!!!!.
:bigstar:TÜM SORU ve SORUNLARINIZIN OLUMLU veye OLUMSUZ MUTLAKA CEVAPLANACAĞINI BELİRTMEK İSTİYORUM.:)
NEDEN N79'un,N85'in,N97'nin vb. CEP TELEFONLARININ FuNcLuB'ları OLSUNDA ÇIKIŞIYLA DÜNYADA OLAY YARATMIŞ BİR CEP TELEFONU OLAN NOKIA N95'in OLMASIN?
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.!
LÜTFEN EMEĞE SAYGI....!!!!.:sn:

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN....!!!!.:coold:

TÜM NOKIA N95'cileri BEKLİYORUM....!!!!.:oke:
CEP TELEFONUNUZLA İLGİLİ SORU ve SORUNLARINIZI BANA SORABİLİRSİNİZ.!
UYGULAMA,OYUN,TEMA,N-GAGE VB..İSTEKLERİNİZİ YAZARSANIZ KESİNLİKLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
.!
GÖRÜŞMEK ÜZERE....!!!!.:bann:

:):oke::sn::coold::nono::islik:ehe:yuru:bilmem:;):hmmm:bann::bigstar::heyo::vur:aman2::allalla::huhu::megafon:

• Beğen
Tepkiler: ozqur35, aybema, yusssuf ve 30 diğerleri

devilmy

devilmy

Üye
hayırlı olsun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun...da, geç olmadımı?

nkara

Üye
teşekkürler noki n95 için gps harita yada navigatör lazım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bak sımdı tamam çok güzel bir sey bir seyler yapmaya calısmak ama biraz abartı olmamısmı sence hea braderm hadi n78 actın sırf rutbe almak ıcın bide n95 açmıssın oldu olcak komple nseries deseydi geniş kasamlı bi konu acardın kalabalık olmazdı yani yanlıs çok yanlıs bnce zaten n95 cıkalı yaklasık 2.5 sene oluo nerdeyse bu saatten sonra yoldaki copcuyu cevırsen bes dakıkada cozer cıhazı haksızmıyım by:oke:

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
bak sımdı tamam çok güzel bir sey bir seyler yapmaya calısmak ama biraz abartı olmamısmı sence hea braderm hadi n78 actın sırf rutbe almak ıcın bide n95 açmıssın oldu olcak komple nseries deseydi geniş kasamlı bi konu acardın kalabalık olmazdı yani yanlıs çok yanlıs bnce zaten n95 cıkalı yaklasık 2.5 sene oluo nerdeyse bu saatten sonra yoldaki copcuyu cevırsen bes dakıkada cozer cıhazı haksızmıyım by:oke:
seni anlıyorum canım kardeşim.geç olsunda güç olmasın.bizim buradaki amacımız bir eksikliği gidermek!SENİNDE SÖYLEDİĞİN GİBİ TELEFON ÇIKALI KAÇ YIL OLMUŞ.!AMA SİZCE NOKIA N95 BİR FUNCLUB'I OLMAYI HAK ETMİYOR MU? kesinlikle rütbe ile alakası yok!hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.!

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
seni anlıyorum canım kardeşim.geç olsunda güç olmasın.bizim buradaki amacımız bir eksikliği gidermek!SENİNDE SÖYLEDİĞİN GİBİ TELEFON ÇIKALI KAÇ YIL OLMUŞ.!AMA SİZCE NOKIA N95 BİR FUNCLUB'I OLMAYI HAK ETMİYOR MU? kesinlikle rütbe ile alakası yok!hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.!
Oke braderım o zaman sorun yok ama sana bi uyarı nokia n95 funclub daha once 2 kere acıldı ve su anda hala biri faliyette bunun yuzunden yoneticilerle ugrasma istersen sonra o konuyu acan arkadas der aynı konu zaten mevcut sonra senın konu kapanır fılan yani sen anladın beni ben cok ugrastım bu n-gage oyunları yuzunden bazı arkadaslarlada tr nin en büyük cepforum sitesinden birileri :D:D:D gorusuruz by

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
Oke braderım o zaman sorun yok ama sana bi uyarı nokia n95 funclub daha once 2 kere acıldı ve su anda hala biri faliyette bunun yuzunden yoneticilerle ugrasma istersen sonra o konuyu acan arkadas der aynı konu zaten mevcut sonra senın konu kapanır fılan yani sen anladın beni ben cok ugrastım bu n-gage oyunları yuzunden bazı arkadaslarlada tr nin en büyük cepforum sitesinden birileri :D:D:D gorusuruz by
Ben baktım ama N95 funclub göremedim.bilgi ve desteğin için sağolasın.!

blackdream666

Üye
hayırlı olsun kardeşim..inşallah bundada herkese dier konularda yardımcı olabildiin gibi yardımcı olabilirsn..

ruzgar42

ruzgar42

Üye
Slm madem n 95 in kurdusun bana hareket sensör prg lazım birde face ve youtupta videoları izlemek için ne yüklemmk lazım we prg si nedir şimdiden yardımın için sağol

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
bnde 8gb var ama olsun oda n95:D

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
Slm madem n 95 in kurdusun bana hareket sensör prg lazım birde face ve youtupta videoları izlemek için ne yüklemmk lazım we prg si nedir şimdiden yardımın için sağol
videoları izleyebilmek için tek çözüm skyfire uygulamasıdır.hareket sensör derken neyi kastediyorsun?

haydarabi

haydarabi

Üye
hayırlı olsun.bende katılmak istiyorum.yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.N95 8gb.ama hala bazı özelliklerini kullanamıyorum.örnek nevigasyon.merak ettiğim her konuya cevap arıyorum.sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.ama her programı telefona yükleyemiyorum.kafayı yicem.sertika hatası v.s. hatalar veriyo.bir tane daha örnek vereyim.black list diye bir program var.ilk aldığımda kullanmıştım.sonra format attık falan bir daha o programı bulmama rağmen bir türlü yükleyemedim.burada sorunlarıma çare ararken bildiklerimide paylaşmaya çalışırım.selamlar

conali

Üye
kardeş ben ıraktan N95-2 8GB aldım türkce menü nasıl yüklerim şimdiden teşekkürler

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
dostum ya benim n95imle ilgili ışık sorunum var :,(
arkadaşlar tlfnumda normal dyelim menüye gridiğimizde bir süre aydınlığı net kalıyor fakat 5-10 saniye snra sönükleşiyor snra tekrar açılıyor kendi kendine sorunu ne olabilir yardımcı olurmusunuz YARDIMCI OLURMUSUN ARKADAŞIM

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8 gb kullanalarda katılabilirmi :)

pastacılık

pastacılık

Üye
alfonso çok iyiolmuş bensenden yardım bekliyorum mp3 çalarlazım ama bulamıyorum ayrıca ( rar) dosyalarını açamıyorum yeni başladım n95 8gb kullanmaya teşekkür ederim arkadaşlar

mustafa.ozdemir

Üye
Bende Abd'den N95 8GB aldım. Rm-421 N95-4 modeli nasıl türkçe yapılabilir ....
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt