Anket z2 mi g3 mü? yarın alacağım..

Sponsorlu Bağlantılar

g3 mü? z2 mi?

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 Kötü Bir Telefonmu Bana Göre Evet. Menüde Kasmalar Falan. Ama Z2 De Muhteşem Sayılmaz. Bug var Bayağı Ve Sony Telefonlardan Zarar ettiği İçin Telefondan Elini Çekmeye başladı " Yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı dönemine oranla satışların yüzde 7,2 oranında artarak 1,9 trilyon yen'e ulaştığı ve Eylül ayına kadarki dönemde faaliyet zararının 85,6 milyar yen olduğu belirtildi. "

Al iste yani ne anlatabilirsinki simdi bu adama buz gibi net kasma var menülerde diyo kötü diyo ne diyebilirsin 50 tane video daya yine fayda etmez çıkar bu konudan baska konu açılır yine baslar aynı muhabbetlere.
Neymis efenim 2K menülerde kasma oyunlarda kasma bilmem ne.LG koymus 2k ekranı ulan acaba nasıl bir sey oldu deyip kontrol bile etmeden vermis piyasaya..

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte

KimHyuna

KimHyuna

Üye
g3 daha üsütn ekran kalitesinden kaybediyor (2k var g3 te ) root atıp düzügn rom kurup ayarlarsan her oyunu oynarsın bende intouch2 var subway surf oynerken kasıyodu :D rootlaıp rom kurup ayarladım şimdi kasmadan moderncombat4 oynuyorum :DSAASD

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

BlackhoviX

Üye
Z2 derim,distrubitor alirsan kronik cikarsa ( ki cikma ihtimali azaldi epey) direkt cihaz degisimi ile yenisini verirler. Performans olarak Z2 G3ten daha iyi bence.

0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle Z2 alsın.

Tüm Amerikan siteleri ileride G3 kasacak diyor yalan mı söylüyor hepsi? 2k ekranı büyük bir şey gibi söylüyorsunuz ama onun yüzünden kasıyor bu telefon. Ne derseniz deyin hem normal kullanıcının telefonunu hemde teknomarkette kullandım, kasıyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız G3 den yana olacak da simdi biz burda G3'ü karalandıgı için videolarla savunduk yani klasik kadın programları gibi olmasın kimin hakkında konustuysak o daha iyi anlamına gelmesin.Arkadasın incelemeden almasın cevresinde varsa özellikle derin bi göz atsın biz sadece kafasındaki soru isaretlerini gidermeye çalıstık.
Anladım, zaten sizin yorumlarınızı da ona okuttum ve bir kaç video da izledik. Çevremizde g3 kullanan yok bir g2 kullanan var oda muhteşem cihaz zaten.
[DOUBLEPOST=1423767569][.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
48 saniye

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle Z2 alsın.

Tüm Amerikan siteleri ileride G3 kasacak diyor yalan mı söylüyor hepsi? 2k ekranı büyük bir şey gibi söylüyorsunuz ama onun yüzünden kasıyor bu telefon. Ne derseniz deyin hem normal kullanıcının telefonunu hemde teknomarkette kullandım, kasıyor.
Bu yorumdan sonra arkadaşım gene g3 alacakken şüphe düşecek almicak. Yazık vallaha :ehe

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence kasmıyor :D G4 çıksında bakalım o nasıl olacak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kesinlikle Z2 alsın.

Merakımdan soruyorum hangi sitelet link verebilirmisin? Bütün hepsi :hmmm
Note 4 te 2k M9 ve Z4 te 2k olacak hiçbiri kasmıyor.
Kasacak önceden kasmıyordu yani? :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Merakımdan soruyorum hangi sitelet link verebilirmisin? Bütün hepsi :hmmm
Note 4 te 2k M9 ve Z4 te 2k olacak hiçbiri kasmıyor.
Kasacak önceden kasmıyordu yani? :hmmm
PhoneArena, Android Authority falan gir bak.
2K olabilir işlemci hata bir kere. S801 ve 2k. Kasacakta dedim kasıyor da dedim iyi oku.

• Beğen
Tepkiler: BlackhoviX
Buğra

Buğra

Admin
Xperia z2 tavsiye ederim
LG g3 arayüz de kasma var bizzat denedim ve ısınma pil sıkıntı oluyor

Türe

Türe

Üye
Tabii ki G3.

Invoke

Invoke

Üye
Bence Note 3 hem de touchwiz'e rağmen.
Aralarından Z2'ye oy verdim.
3 saat ekran süresi de azmış G3'ün.

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Uğraşmayın cihazımla :D
Cihazın derdi kullanılmak istiyor okadar, doğru g3 kasıyor ve kesik kesik donuyor
iyi dinleyin g3 16gb versiyonun bir kısmı hatalı üretime maruz kaldı sebebi budur ve g3 ten tam 3 farklı sürüm üretildi
1. 16Gb ve 2gb ram versiyonu (sorunlu) neye dayanarak?
Titan. Meseleyi biraz araştırın bakalım
32Gb sürümlerde sorun yok cok kullandım halen kullanıyorum ve bir ay öncede android 5 güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...