Anket z2 mi g3 mü? yarın alacağım..

Sponsorlu Bağlantılar

g3 mü? z2 mi?

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
z2 mi g3 mü? yarın alacağım..
Merhaba arkadaşlar biliyorum bu konulardan çok açıldı ama arkadaşım yeni telefon alacak ve kararsız. Diğer karşılaştırma konuların neredeyse hepsine baktık ama gene bazı sorulara cevap gelmedi.

1) Z2 de kimisi ısınma sorunu var diyor, kimisi yok diyor. Genel olarak z2 aşırı ısınıyor mu yoksa ısınmıyor mu?

2) g3 ün gta san andreas oynarken kasıyormuş. Sanırım çoğu videoda böyleymiş. Son görüntüde zaten kadar ama, z2 ye oranla daha fazla mı kasıyor?

(işlemci performansı konusunda hangisinin işlemcisi daha iyiyse o gta sa da kasmaz. O yüzden gta dn örnek verdik.)

3)siz hangisini tercih ederdiniz, ve neden?

Şimdiden teşekkür ederim, arkadaşım 1 aydır telefon alacak ama bi türlü alamadı. Bi bu telefonlar arasında kaldı şimdi :D

mrzstyl

mrzstyl

Üye
lg g3 işlemci hızı 2.5 ghz, z2 2.3 ghz (ikiside snapdragon 801).
g3 piksel yoğunluğu 534 ppi, z2 424ppi.
g3 ekran çözünürlüğü 1440x2560, z2 1080x1920

32 gblik olan g3 z2 den daha iyidir :oke::oke:

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2 daha iyi performansta g3 çözünürlükten kaybediyor o da 1080p ekran olsa z2 yi sollar ama işte 2k ekran mahvediyor o yüzden kasiliyor cihaz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bazi arkadaslara Lg muhendislik teklifinde bulunmus ama kabul etmemisler.Simdi Google'da Ar-Ge calisani..
Yillarin ureticisi bilmeyecek 2k ekranin kastigini siz bileceksiniz bu mu yani?
G3 u magazada degil son kullanicida yani cevrenizde kullanan varsa onlardan inceleyin.Ben defalarca kurcaladim kasan bir G3 hic gormedim.Youtube'a G3 kasma var mi kasiyor mu yazin cikan videolara goz atin.G3 un best of best odulu var bu arada.
Z2 de sahane bir urun G3 u ovup Z2 yi yermiyorum iki urun de uzmez kullanicisini ama G3 e haksizlik yapiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve dragonmhmt
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Peki ileride ki çıkacak olan ve 2k destekleyecek oyunlarda g3 kasar mı? Yada 2k dan 1080p ye geçiş ayarı olabilir mi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kasacagini sanmiyorum oyle bir gecis yok.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
bendede g3 32 gb var evet ısınma oyunlarda oluyo zaten her telefonda olabilecek şey bu ama kasma daha görmedim ama mobil veri acik sekilde 3 kusur saat ekran suresi aliyorum bunuda goz onunde bulundurun

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
bendede g3 32 gb var evet ısınma oyunlarda oluyo zaten her telefonda olabilecek şey bu ama kasma daha görmedim ama mobil veri acik sekilde 3 kusur saat ekran suresi aliyorum bunuda goz onunde bulundurun
Peki gta sa yı oynamayı denediniz mi? Hangi görüntü ayarında ne kadar kasıyor? Mobil veri açıkken 3 saat ekran suresi derken bataryayı mı kast ettiniz?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
GTA SA full grafik olarak her telefonda kasıyor oyunla ilgili bir durum bu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence note 3 al bana göre ikisindende daha şık ayrıca kronik dertleri veya kasma dertleri yok.
G3 32gb alırsa iyi cihazdır. Sifir cerceve cok iyi bir ekran deneyimi sağlar.
Z2 alacaksan "kronik" dertli cihazlara denk gelebilirsin dikkatli ol! Onun disinda perfonmans ve tasarim olarak cok guzel cihaz. Z2 kasmaz G3 belki QHD ekrandan kasıyor deniliyor emin deilim ama 32gb modelin kasacagini zannetmiyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Burda degisik grafik ayarlarında GTA SA G3 üzerinde oynanmıs

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben g3(32gb)almanı tavsiye ederim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha sonra çıktı diye dediydim :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Peki gta sa yı oynamayı denediniz mi? Hangi görüntü ayarında ne kadar kasıyor? Mobil veri açıkken 3 saat ekran suresi derken bataryayı mı kast ettiniz?
gta sa oynamadım ama oyle kascagini sanmıyorum ama ekran süresi derken ekranın açık kalma süresinden bahsettim cunku bana gore pil kullanimi onemli degil istersen 3 gun dayandirirsin ama ekran suresi belli bi zamani gecmiyo

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır beyler Allah razı olsun, bu anlattıklarınızın hepsini arkadaşıma söyleyeceğim. Sanırım g3 ten yana olacaktır ama bakalım ne söyleyecek..

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yalnız G3 den yana olacak da simdi biz burda G3'ü karalandıgı için videolarla savunduk yani klasik kadın programları gibi olmasın kimin hakkında konustuysak o daha iyi anlamına gelmesin.Arkadasın incelemeden almasın cevresinde varsa özellikle derin bi göz atsın biz sadece kafasındaki soru isaretlerini gidermeye çalıstık.

Son düzenleme:
alikemal064

alikemal064

Üye
G3 Kötü Bir Telefonmu Bana Göre Evet. Menüde Kasmalar Falan. Ama Z2 De Muhteşem Sayılmaz. Bug var Bayağı Ve Sony Telefonlardan Zarar ettiği İçin Telefondan Elini Çekmeye başladı " Yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı dönemine oranla satışların yüzde 7,2 oranında artarak 1,9 trilyon yen'e ulaştığı ve Eylül ayına kadarki dönemde faaliyet zararının 85,6 milyar yen olduğu belirtildi. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...