[Yenilendi 31.03.2011]**Vendetta**5800 V52**Mod&Hack&N8 İkon&Samsung Widget**

Sponsorlu Bağlantılar

frighten

Üye
Yeni fw upload etmeni bekliyorum bugün flashlıyacaktım bari yenisi olsun. Eline sağlık

leonidas19

leonidas19

Üye
bu versiyonra sürükle ve aç tuş kilidi uygulaması varmı dostum yoksa ben uygulayabilrmiyim çok sevdiğim bi uygulama da şimdiden tşekkürler

efe_001

Üye
kardes bız smdı hangı linki indirik kuracaz yukardkınımı yoksa asgıdakınımı :D yukardkıyle asgıdakı aynıda ondan sordum :D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fw upload etmeni bekliyorum bugün flashlıyacaktım bari yenisi olsun. Eline sağlık

teşekkür ederim yeni versiyonu upload ettim

--------------- Ekleme ---------------

kardes bız smdı hangı linki indirik kuracaz yukardkınımı yoksa asgıdakınımı :D yukardkıyle asgıdakı aynıda ondan sordum :D

en alttakini :)

en alttakini :)

4w3e

Üye
kardeş bu telefon hacklenmemiş uygulama yükleyemiyoruz

birde c6 nın ana menü ekranı daha kullanışlıydı

clonexcell

clonexcell

Üye
reklam olmadıgından dolayı senin cfw yi indirdim gercekten diğerlerine göre daha sade ve reklamsız! ellerin dert görmesin anasayfa yapıyorum bu sayfayı bundan sonra seni takip edecegim.

flash video acarken mesela en basitinden youtube real playerdan degil site üzerinden video izlerken atıyor.

shox

Üye
Acaba yüklediğimiz program ve uygulamaların widgette görünmesi için ne yapmalıyız?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
bu versiyonra sürükle ve aç tuş kilidi uygulaması varmı dostum yoksa ben uygulayabilrmiyim çok sevdiğim bi uygulama da şimdiden tşekkürler

orjinalinde yapılamıyor c6 fwlerinde var onu istiyorsan vendetta c6 yı kur :)

kardeş bu telefon hacklenmemiş uygulama yükleyemiyoruz

birde c6 nın ana menü ekranı daha kullanışlıydı

telefon hackli kardeşim programında hata olmasın başka hata alan yok galiba :hmmm bi format atıp yeniden dene istersen bide bazı programlarda hata alınabiliyor

bunda c6 ekranı olmaz çünkü bu orjinal fw üzerine çalışmadır c6 olanlı istiyorsan diğer konuma bak kardeş
ev ekranlı olanı o çünkü

Acaba yüklediğimiz program ve uygulamaların widgette görünmesi için ne yapmalıyız?

onu direk yapmaz photoshopla ikon yapıp widgetwizardla uid numarsını kullanarak yapabiliyorsun galiba sitede anlatım olması lazım

teşekkür ederim

reklam olmadıgından dolayı senin cfw yi indirdim gercekten diğerlerine göre daha sade ve reklamsız! ellerin dert görmesin anasayfa yapıyorum bu sayfayı bundan sonra seni takip edecegim.

flash video acarken mesela en basitinden youtube real playerdan degil site üzerinden video izlerken atıyor.

samsung widgetlıda yapıyorsa normal kardeşim çünkü onu yapan kişi beta halindeyken yayınlamış.zaten o yüzden çalışmayı bıraktım samsung üzerinde :). ama youtube programını kullan

SilentOne

SilentOne

Üye
ama senden soyle güzel yeni samsung wigetli bir fw bekliyom :D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
en son yağtığım fw bana göre orjinal fw üzerine çalışmalar içinde en güzeli :) onun üstüne olabilir aslında :)

leonidas19

leonidas19

Üye
öncelikle harika bir iş çıkarmış sin tebrikler 1 hafta dir kullanıyorum yanlızca radyo da yedi sekiz kanalı üst üstte değiştirinde donuyor kapanmıyor bile en sonunda kill me ile kapatıp yeniden giriyor um hiçbir kanal görünmüyor acaba sorun ne olabilir yardım lütfen

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle harika bir iş çıkarmış sin tebrikler 1 hafta dir kullanıyorum yanlızca radyo da yedi sekiz kanalı üst üstte değiştirinde donuyor kapanmıyor bile en sonunda kill me ile kapatıp yeniden giriyor um hiçbir kanal görünmüyor acaba sorun ne olabilir yardım lütfen

teşekkür ederim cfw yükledikten sonra hafıza kartına ardındanda hard format attınızmı çünkü bu orjinal fw üzerine çalışma orjinalinde ne varsa o vardır ben denedim şimdi bi sorun ol yok:hmmm bi format atın dediğim gibi

leonidas19

leonidas19

Üye
attım radyoda sorun yok destek için teşekkürler :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

leonidas19

leonidas19

Üye
HAZIR SİZİ YAKALAMIŞKEN BİRDE soru sorabilirmiyim sadece tahmin ediyorum ama fw şarjı cfw den uzun gider herhalde doğrumu ? sizin c 6 cfw si ile bunun arasında bi türlü karar veremedima artık bir tek şarja bakacağım :D ikiside harika malum

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
orjinalin şarjı daha uzun gider kardeşim yani bunun

leonidas19

leonidas19

Üye
ben yukledim sen cevap vermeyince :D cfw yi yani süper memnunum parayla satılsa alırım

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
cevap verdimya kardeş mesajının hemen altında :)

----------Eklendi @ 23:14:35 ---------- Yazıldı @ 23:14:09 ----------

beğenmenede sevindim :)

furkan1414

Üye
Arkadaşlar bana yardım edin..
Telefonu hackledim ve eski fw yi yüklemek istiyorum ama olmuyor.Jaf da flash a bastıp power dedikten sonra telefonun açma tuşuna basıyorum ama telefonu bulmuyor.Hiç bir yerde hata yapmıyorum hata var demeyin çünkü defalarca yaptım farklı farklı yazılımlar kullandım.En son c6 fw yükledim telefona 2 ay kadar kullandım ama şimdi olmuyor neden telefonu görmüyor olabilir.Birde 1 ay önce kadar pc ye format attım zannedersem onun için sorun çıkartıyo ama sorun nerdee
:hmmm

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
jafı yeniden kur driverlarda sorun olunca tanımıyor teli.orjinalide use ini ile kur

Üst Alt