cmnn
Üye
sanırım ben beceremedim bu işi
Resimli kişilerden ekleyemedim gitti..
samsung widgetleri bulsak telefona nasıl yükleyeceğiz dosyalrı nereye kopyalayacağız..
soru saçma oldu biraz ama yeniyim öğreneceğiz değil mi
x6 için olurmu
emeğine sağlık deniyoruz teşekkürler
yaa ßen ßunu pc 'e indiRdm $mdi telefona nasL yükLicem ßilmiorm yaaaa
arkadaşım ellerine sağlık. iyi iş çıkarmışsın da kuramıyorum flaslama olayını biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin
geliştirme yapmayı düşünüyormusun
bunun çözümünü ilk sayfada yazmış olmam lazım.basit aslında kurduktan sonra hafıza kartına format atıp hard format atınız sonra teli yeniden başlatın yeterli, bide widgetlardan gereksiz leri silin bidaha asla almazsınız uyarıyıc6 cfw.ler sıktı artık. bu fw.yi denemekte fayda var. yorumlardan anladığıma göre iyi bir çalışmanın eseri gibi görünüyor.
--------------- Ekleme ---------------
emeğine saygılar.
öncelikle Samsung Widget içeren fw'yi yükledim ve ekrana wideget ekledikten kısa bir süre sonra "Dosyayı açmak için yeterli hafıza yok" mesajı ile karşılaşıyorum. RamBlow ile ram.i temizlememe rağmen. kısa bir süre sonra yine aynı hata mesajıyla karşılaşmaktayım.
.
aslında yaptımda upload etmedim dahasalı upload ederim ama. kinetic scrolü felan bayağı güzel oldu yeni fwde
bunun çözümünü ilk sayfada yazmış olmam lazım.basit aslında kurduktan sonra hafıza kartına format atıp hard format atınız sonra teli yeniden başlatın yeterli, bide widgetlardan gereksiz leri silin bidaha asla almazsınız uyarıyı
Aslında bugün upload etsende pazar pazar fw deneme üzerine geçirsek hiçte fena olmaz
otomatik q klayve oluyomu ?
içeriği hakkında bilgi versene olmazsa,onla bari yetinelim
Aslında beklentim 9hs;standart 3,samsung widget,flash live,vodafone,oratsu ev ekranlarıydı
Yada şöyle sorayım,Şu anda senin samsung widget lı olan fwni kullanmaktayım,bu fw ye flash ev ekranlarını nasıl ekleyebiliriz?
Diğerinide sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi çalışmalar...
Bluespectrum vb gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?