Yeni Youtube Uygulaması ( Güncelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
Üstelik videoları indirmemize de izin veriyor. Yazıyo konuda önbellekliyosa sıkıntı yok ama offical bi uygulamanın böyle bişey yapması imkansız bizim ülkemizde klipleri youtube a atmak bile telif hakkı muyap hariç şikayet edersen siliniyo zaten. Eğer önbellekliyosa bi mod konuyu düzenlesin çünkü direk Üstelik videoları indirmemize de izin veriyor. yazıyo

ka_za

ka_za

Üye
Üstelik videoları indirmemize de izin veriyor. Yazıyo konuda önbellekliyosa sıkıntı yok ama offical bi uygulamanın böyle bişey yapması imkansız bizim ülkemizde klipleri youtube a atmak bile telif hakkı muyap hariç şikayet edersen siliniyo zaten. Eğer önbellekliyosa bi mod konuyu düzenlesin çünkü direk Üstelik videoları indirmemize de izin veriyor. yazıyo

Aynısini aciklicaktim usenmistim :)

Hem wp kiskanmaya basladigimiz nerden cikti sizin yaptiginiz herseyi biz zaten yapabiliriyoruz suan

tapatalk

tapatalk

Üye
Aynısini aciklicaktim usenmistim :)

Hem wp kiskanmaya basladigimiz nerden cikti sizin yaptiginiz herseyi biz zaten yapabiliriyoruz suan
kıskanmak ne abi yan tarafta son mesajlar konular çıkıyo ordan görüp okuyosun sonuçta teknolojiyi sevdiğin için her cephede neler oluyo x işletim sistemi gelişirse alınır valla gibi düşünüyorum şahsen. Konuyu açan adam düzgün açsaydı bi sorun yoktu ama yotubedan normal şartlarda video indirmenin yasal olmadığını bilmiycek kadar da düşmemek lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tartışmaya dönen konu yüzünden birilerinin üyeliği yanacak.
Yeterince konuşulduğuna göre burada bitirelim.

Geçenlerde
papakudioflu moderatörümüzün yaptığı bir duyuru vardı.
Dikkatli okumadınız sanırım.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt