Yeni Youtube Uygulaması ( Güncelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
braayn

braayn

Üye
=) efsane olmuş çok beğendim diğer çakma programları siliyorum. hemen ve derhalll

PureFood

PureFood

Üye
Vay be Mayıs bizim için iyi başladı.. Kıskananlar daha ilk sayfadaki mesajlardan belli oluyor :D :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve n000k
serinaga

serinaga

Üye
=) efsane olmuş çok beğendim diğer çakma programları siliyorum. hemen ve derhalll

Ohhooo çoktan sildik uçurduk bile :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Tek Kelimeyle MUHTEŞEM olmuş ,,,
Bu arada paylaşım için tşk. Ali Kemal ...

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Artılar : tam mod windows phone arayüzü
music-video-advertisement gibi opsiyonlar
video indirme seçeneği
indirmede kaliteyi seçme ayarı
dikey ve yatay izleme modu
donmadan hızlı izleme
kilit durumunda da çalması ki en süper özellik

Eksiler : arama yapar yapmaz alternatifleri göstermeme(a yazar yazmaz ali-akraba gibi alta doğru video sıralaması)
bölge seçeneğinin türkiye olmaması
dil seçeneğinde türkçe olmaması
mp3 olarak ta indir özelliği olmaması(microsoft uygulaması olduğundan muhtemelen telif hakkı muhabbetine bu özellık gelmez)
inen videolara telefondan değilde uygulama içinden ulaşma

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulama güzel olmasına olmuş da, ben böyle saçmalık görmedim: ayarlara girdiğinizde ülkeler arasında Türkiye yok!
Dünyanın bütün ülkelerini koymuşlar ancak Türkiye'yi koymamışlar.
Hadi dil olarak Türkçe olmamasını anlarım da ülke olarak neden yok.
Tamamen soğudum!

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce geribildirim yaptım.
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Web Designer
PureFood

PureFood

Üye
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.

Aynen bende bu düşüncedeyim...

bahtiyad

bahtiyad

Üye

Ben de anlamıyorum..sonuçta hepimiz ingilizce biliyor olabiliriz :bilmm .Ama programın çok ayrıntılı dil çeviri yapmasına gerek yok..Türkçe dilini eklemek bu kadar zor olmamalı..Ayrıca türkiyeyi önemli pazar payı olarak görmelerine rağmen.. :dry: Hayır sıkıntı şu : Orada fildişi sahilleri faroe adaları,gambiya oluyor da türkiye mi batıyor....Bu ve diğer programlarda dil konusu insanın canını sıkıyor :nono:....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tüm kalbimle sizinleyim.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Windows Phone için geliştirdiği hiçbir uygulamada Türkçe dil seçeneği sunmuyor.
Bende derhal geri bildirim yapıyorum.

serinaga

serinaga

Üye

Geri bildirimi bende yaptım, hakikatten ayıp etmişler ya ...

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler bendeki youtube hala internet sayfasindan baglaniyor yani program degil ve sizin bahsettiginiz hicbir ozelligide goremiyorum acaba bendemi problem var yoksa sizmi abartiyorsunuz anlamadim. sildim yine yukledim ayni. sayfadaki linkden yukledim hala ayni :( acikcasi boyleyse eskisinden bir farki yok :D

PriZm

PriZm

Üye
Eğer programı Microsoft yaptıysa ve gerçekten video indirmeye izin veriyorsa Microsoft'a şimdiden geçmiş olsun.

PriZm

PriZm

Üye
google wp erişimine statik engel atarsa :D

Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.

tapatalk

tapatalk

Üye

Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.

hacı bak hatırlarsan play storeda bi youtube indirme programı vardı ve gerçekten çok iyiydi google bunu fark edince uygulama play store tarafından silindi ve geliştiriciye dava açıldı

nanotex

nanotex

Üye

hacı bak hatırlarsan play storeda bi youtube indirme programı vardı ve gerçekten çok iyiydi google bunu fark edince uygulama play store tarafından silindi ve geliştiriciye dava açıldı
Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PriZm

PriZm

Üye

Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.

Görüşme falan yok ortalıkta.Ayrıca Google rakibine böyle bir izin vermez, + olarak şu ana kadar hiçbir firmaya da izin vermemiştir.pc lerde meşhur olan indirme programlarınında hepsi warez indiriyor.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
sonunda oldu beyaa :D cok ilginc 3 4 defa silip yukledim olmadi sonra bi baktim guncelleme olarak geldi e zaten magazadaki yeni degilmiydi. neyse sonucta youtube super olmus :D hemen bi feedback verdim adam akilli yapin diye turkce niye yok dedim bi firca attim gonderdim yeni guncelleme istiyorum dedim :D hos cokda umurlarindaya belki okumazlar bile mesajimi :D

- - - Eklendi - - -

adamlar youtube yaparken mutlaka gorusme yapmislardir cunku oyle olmamis olsa uygulama daha erken gelirdi ve magazada microsoft adina dandik bir youtube uygulamasi olmazdi gerci uygulama degildi o internete yonlendiriyordu :D

PriZm

PriZm

Üye
adamlar youtube yaparken mutlaka gorusme yapmislardir cunku oyle olmamis olsa uygulama daha erken gelirdi ve magazada microsoft adina dandik bir youtube uygulamasi olmazdi gerci uygulama degildi o internete yonlendiriyordu :D
Benim bahsettiğim programı kimin yaptığı değil.Programın video indirmeye izin vermesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt