=) efsane olmuş çok beğendim diğer çakma programları siliyorum. hemen ve derhalll

Az önce geribildirim yaptım.
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.
Az önce geribildirim yaptım.
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.
.Ama programın çok ayrıntılı dil çeviri yapmasına gerek yok..Türkçe dilini eklemek bu kadar zor olmamalı..Ayrıca türkiyeyi önemli pazar payı olarak görmelerine rağmen..
Hayır sıkıntı şu : Orada fildişi sahilleri faroe adaları,gambiya oluyor da türkiye mi batıyor....Bu ve diğer programlarda dil konusu insanın canını sıkıyor
....Az önce geribildirim yaptım.
acikcasi boyleyse eskisinden bir farki yok 
google wp erişimine statik engel atarsaEğer programı Microsoft yaptıysa ve gerçekten video indirmeye izin veriyorsa Microsoft'a şimdiden geçmiş olsun.

google wp erişimine statik engel atarsa![]()
Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.
Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.
Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.hacı bak hatırlarsan play storeda bi youtube indirme programı vardı ve gerçekten çok iyiydi google bunu fark edince uygulama play store tarafından silindi ve geliştiriciye dava açıldı
Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.
cok ilginc 3 4 defa silip yukledim olmadi sonra bi baktim guncelleme olarak geldi e zaten magazadaki yeni degilmiydi. neyse sonucta youtube super olmus
hemen bi feedback verdim adam akilli yapin diye turkce niye yok dedim bi firca attim gonderdim yeni guncelleme istiyorum dedim
hos cokda umurlarindaya belki okumazlar bile mesajimi 

Benim bahsettiğim programı kimin yaptığı değil.Programın video indirmeye izin vermesi.adamlar youtube yaparken mutlaka gorusme yapmislardir cunku oyle olmamis olsa uygulama daha erken gelirdi ve magazada microsoft adina dandik bir youtube uygulamasi olmazdi gerci uygulama degildi o internete yonlendiriyordu![]()