Yeni Youtube Uygulaması ( Güncelleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye

Görüşme falan yok ortalıkta.Ayrıca Google rakibine böyle bir izin vermez, + olarak şu ana kadar hiçbir firmaya da izin vermemiştir.pc lerde meşhur olan indirme programlarınında hepsi indiriyor.
Microsoft uygulamayı yazarken yanında mıydın kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad ve PureFood

braayn

braayn

Üye
bırakın onu bunuda google ile MS düşünsün biz kullanmaya devam edelim :)

PureFood

PureFood

Üye
Oyle bir firmadan bahsediyoruz ki sanarsın yeni açılmış, işi bilmeyen toy bir firma. Bu adamların yazılım uzmanları var, avukatları var, var oğlu var, o kadar sanmayın MS'u. Konuştuğumuz konuya bak.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
tapatalk

tapatalk

Üye
Oyle bir firmadan bahsediyoruz ki sanarsın yeni açılmış, işi bilmeyen toy bir firma. Bu adamların yazılım uzmanları var, avukatları var, var oğlu var, o kadar sanmayın MS'u. Konuştuğumuz konuya bak.
daha yeni ceza yedi la microsoft. sağlam yürüyen 2 firma var google ve apple

PriZm

PriZm

Üye
Ya ben niye kasıyorumki.Dava geldiğinde benim cevabımı Google dan almış olursunuz.Hey allahım.

tapatalk

tapatalk

Üye
Ya ben niye kasıyorumki.Dava geldiğinde benim cevabımı Google dan almış olursunuz.Hey allahım.
eğer gerçekten indirme yapıyosa ve bu düzeltilmezse wp için youtube bitmiştir. bunu az bişey kendini soyutlayıp bakabilen ve araştıran bilir. hepinize eyvallah

PureFood

PureFood

Üye
Ayrıca bir firmanın ceza yemesi onun sağlam olmadığı anlamına geliyormuş :zuhaha: O zaman Samsung Apple'dan yediği telif hakkı davalarından dolayı dünyanın en kötüsü. Sallamak var sallamak var...

• Beğen
Tepkiler: nanotex
tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Sizleri anlamak mümkün değil. Neden gereksiz yere polemik yaratıyorsunuz. Biz cihazımız ve uygulamalarımızın eksiklerine rağmen kullanıyor iken gelip sürekli kötüleme politikası yapıyorsunuz.

Hayır kazancınız var ise bu işte eyvallah !

tapatalk

tapatalk

Üye
Ayrıca bir firmanın ceza yemesi onun sağlam olmadığı anlamına geliyormuş :zuhaha: O zaman Samsung Apple'dan yediği telif hakkı davalarından dolayı dünyanın en kötüsü. Sallamak var sallamak var...
abi google ve apple yazdım zaten okumanda sorun mu var? ne alaka samsung. burda telif hakkının babası ihlal oluyo mesele android ios wp veya herhangi bi sistem değil. Örneğin psy yaptığı klibi youtube da tanıtıp aynı anda itunes ve play storeda satıyo ama sen onu illegal yollarla cihazına indiriyosun mesele burda.

PureFood

PureFood

Üye
Önce edebinle yazmayı öğren sonra gel buraya..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:polis: Beyler konu dışına çıkmamaya ve tartışmadan fikirlerimizi aktarmaya çalışalım ;)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
kursat99

kursat99

Üye
Kullanmadım bilmiyorum ama dediğinize göre uygulama videoları telefonun kütüphanesine gönderiyor. Bu durumda uygulama izin vermedikçe ne o video gönderilir ne kopyalanır. O zaman bu programın mantığı çevrimdışı izleme olur. O zaman dediğiniz gibi bir telif sorunu olmaz. Bazı küçük şeyleri Microsoft ile Google aralarında halletmişlerdir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve bulutsuzgece
hasansen_83

hasansen_83

Üye
bu android cilerin apple cıalrın bızım sayfada n eişi var biri bizi kıskanmaya çaktırmadan gizlıden izlemeye mi başladı yoksa :)

tapatalk

tapatalk

Üye
:polis: Beyler konu dışına çıkmamaya ve tartışmadan fikirlerimizi aktarmaya çalışalım ;)
bak sende bilirsin belki youtube telif hakları üzerinde en katı sitedir ve hiçbir programın youtube videolarını çekmesi yasal değildir.D&R dan rihanna dvd si çalmak gibi bişey bu. Bilgilerde mi bir yanlışlık var yoksa videoyu önbellekliyo mu nawy nin sorduğu da bu heralde

Symbianize

Symbianize

Üye
Tam emin konuşmayayımda arkadaşın biri demişki psy bir video yapıyor sonra onu satıyor sen indiriyosun diye bence burda telif gerektiren bişey yok çünkü telefona indirmiyor uygulamanın içine indiriyor ve hiç bir şekilde kopyalanamıyor yani sonuç olarak çevrimdışı izleme gibi birşey pek davalık bi durum yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft gibi bir firmanın boyle bir noktayı atlayacagını sanmıyorum. Aslında uygulamanin prensibi cok basit. Nokia Mix radio ne yapiyorsa bu da onu yapiyor. Ha Nokia'nin yaptigi telif haklarina aykiriysa 14milyon şarkinin sahibi nokia'ya coktan dava acmişti.

Gelelim işin legalite boyutuna. Türkiye Cumhuriyeti fikri ve sınai mulkiyet hakları yasasına göre telif hakkıyla korunan bir eserin Youtube da dahil butun sosyal paylaşim sitelerinde paylaşilmasi yasaktir.Bunu bilmek icin yasalara hakim olmaya da gerek yoktur. Gecen yıl gecici bir sureyle kapatilan Türk teknoloji sitesinin neden yok olma aşamasina geldigini hatirlayin yeterli.

• Beğen
Tepkiler: n000k
narnia16

narnia16

Üye
Zaten belirtmişler yukarda.Videoyu başka bir yere kopyalayamıyoruz sadece uygulamadan çevrimdışı izleyebiliyoruz.Pek bilgim yok bu konuda ama mahkemelik bir konu olduğunu zannetmiyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Microsoft'u bunu düşünemeyecek kadar yerine koydular.

PriZm

PriZm

Üye
Microsoft gibi bir firmanın boyle bir noktayı atlayacagını sanmıyorum. Aslında uygulamanin prensibi cok basit. Nokia Mix radio ne yapiyorsa bu da onu yapiyor. Ha Nokia'nin yaptigi telif haklarina aykiriysa 14milyon şarkinin sahibi nokia'ya coktan dava acmişti.

Gelelim işin legalite boyutuna. Türkiye Cumhuriyeti fikri ve sınai mulkiyet hakları yasasına göre telif hakkıyla korunan bir eserin Youtube da dahil butun sosyal paylaşim sitelerinde paylaşilmasi yasaktir.Bunu bilmek icin yasalara hakim olmaya da gerek yoktur. Gecen yıl gecici bir sureyle kapatilan Türk teknoloji sitesinin neden yok olma aşamasina geldigini hatirlayin yeterli.

Nokia Mix radio nasıl çalışıyor?

Fanatikler basmış burayı.İlk defa bi wp forumuna girelim doğru birşey yazalım dedik karşılığında küstahça cevaplar al.Girende kabahat @#$!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt