Haber Microsoft Launcher Birçok İyileştirme İçeren Yeni Bir Güncelleme Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Launcher Birçok İyileştirme İçeren Yeni Bir Güncelleme Aldı
Milyonlarca kişi tarafından kullanılan ana ekran uygulaması Microsoft Launcher içerisinde birçok yenilik ve iyileştirme bulunan yeni bir güncelleme almaya başladı.


Microsoft, son birkaç ayda Android cihazlar için geliştirdiği Microsoft Launcher ana ekran uygulamasıiçin bir çok yeni özellikler ve iyileştirmeler içeren güncellemeler veriyordu. Şimdi yine Microsoft içerisinde bir çok farklı iyileştirme ve değişiklik bulunan büyük bir güncellemeyi popüler ana ekran uygulaması Microsoft Launcher için dağıtmaya başladı.

https://www.maxicep.com/microsoft-launcher-v45-guncellemesi-bircok-yeni-ozellikle-yayinlandi
Microsoft Launcher v4.5 Güncellemesi Birçok Yeni Özellikle Yayınlandı
Dağıtılan bu yeni güncelleme şuan itibariyle Google Play'de kullanıma sunulmuş durumda. Eğer sizde Microsoft Launcher Android uygulamasını cihazınızda kullanıyorsanız Google Play mağazasında ki güncelleme bildirimini göreceksinizdir. Yeni özellikler, ana ekran ve uygulama çekmecesi simgeleri, Oreo uygulama kısayolları ve diğer bir çok yeniliği içeriyor. Aşağıda yer alan listeden Microsoft Launcher'ın yeni sürümü v. 4.5.0.39810 için olan bütün değişiklikleri görebilirsiniz.

  • Takvim için geç kalma uyarı özelliği eklendi.
  • Kuruluşları Microsoft Intune'un veri koruma politikalarını kullanan çalışanlar artık kurumsal verileri görüntülemek için Microsoft Launcher uygulamasını kullanabilir.
  • Uygulama menüsü, ana ekran ve çekmecelerde simge boyutunu ayarlayabilirsiniz.
  • Android 7.0 üzerinde çalışan yeni ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıdı ayarlama özelliği eklendi.
  • Dikey mod ile boş sayfalar ekleme özelliği eklendi.
  • Hatırlatıcıları tekrar edebilme özelliği eklendi
  • Oreo tarzı kısayollar oluşturma eklendi
Microsoft, Bing arama motorunun kullanımını teşvik etmek için "Trending on Bing" bölümünü ana ekran uygulamasına ekledi. Bu sayede popüler bazı konuları sürekli olarak Bing arama motoru üzerinde görebileceksiniz. Tıklayarak Bing arama motorunu kullanmaya başlayabileceksiniz.
Microsoft Launcher Birçok İyileştirme İçeren Yeni Bir Güncelleme Aldı
 


Üst Alt