IVI-Elia
Üye
Foursquare uygulaması beni benden aldı zatenÇok kullandığım bi ağ .
Sıradaki Gelsin ; Whats app ( güncelleme ) , İnstagram , Facebook ( Betanın bitmiş hali )
Bu mayıs ayı çok hareketli geçecek...
Foursquare uygulaması beni benden aldı zatenÇok kullandığım bi ağ .
Sıradaki Gelsin ; Whats app ( güncelleme ) , İnstagram , Facebook ( Betanın bitmiş hali )
İyi hatırlattın yapalım şimdiden.Nazar boncuğuda o olsun abiGelir elbet güncelleme eksikler için geri dönüşler olacaktır ve bizde yapmalıyız
Harika olmuş ama paylaşım da cihazda aktif olan faceyi kullanıyor direk başka face hesabında paylaşmak istersem nasıl olacak

çünkü facebook kişisel bir paylaşım sitesidir bu yüzden birden fazla hesabiniz olmamali. Bu telefonlar da boyle fake hesaplara paylaşim yapmayi engelliyor![]()

Bu mayıs o mayıs. (Bursalı olanlar bilir ya da bursasporlular ya da bursanın şampiyon olduğu zamanı hatırlayanlar)
demişken Hayati Yazıcı da anmamak olmaz
Hayati Yazıcı?İbrahim Yazıcı olacak kardeşim. Başımız sağolsun.demişken Hayati Yazıcı da anmamak olmaz
yeni youtube ve facebook uygulamaları yakında wp7.X cihazlara da gelecek. Konuda Joe Belfiore'un attigi tweeti paylaşmiştim.7.8'de yok mudur?
İbrahim Yazıcı olacak kardeşim. Başımız sağolsun.
yeni youtube ve facebook uygulamaları yakında wp7.X cihazlara da gelecek. Konuda Joe Belfiore'un attigi tweeti paylaşmiştim.