Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam ne önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba oncelikle. En kısa zamanda yeni bi telefon almayı düşünüyorum butce 2300 TL ne önerirsiniz?

Sucrofe

Üye
Sony Xperia Z3
Nexus 6
Note 4

Tepkiler: KD1907
Z3 Kesinliklikle Compact Ekranı Küçük Gelebilir Ama Oda İyi

Tepkiler: KD1907 ve muhammettvurucu

0MG90

Üye
Z3 al, net

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Z3 demiş beyler neden Z3 peki mesela neden s5 ya da note 4 değilde o biraz açabilir misiniz lutfen?

0MG90

Üye
Dayanıklı telefon, su-toz geçirmez, uzun süre güncelleme alır, arayüzü akıcı, kamerası iyi, donanımı iyi, şarjı rahat 2 gün gider vs.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Şarjı nasi iyi gidiyo mu bide kasma donma falan yapıyo mu telefon?

Bataryası Çok İyi Güç Tasarrufu (Normal)/Stamina Mod/Ultra Stamina Mod Var Gerisini Sen Düşün Hız Olarak Zaten Lolipop Alacak Almadan Önce Avm Gibi Yerlerde Deneyebilirsin

Tepkiler: B.A.R.O.N

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Dayanıklı telefon, su-toz geçirmez, uzun süre güncelleme alır, arayüzü akıcı, kamerası iyi, donanımı iyi, şarjı rahat 2 gün gider vs.
Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. Teşekkürler
Bataryası Çok İyi Güç Tasarrufu (Normal)/Stamina Mod/Ultra Stamina Mod Var Gerisini Sen Düşün Hız Olarak Zaten Lolipop Alacak Almadan Önce Avm Gibi Yerlerde Deneyebilirsin
Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
1080p ekranı var, 4K video çekebiliyor

Çok iyi tam beklediğimiz özelliklerdi saydiklarin. Özellikle de uzun sure güncelleme alması. Teşekkürler

Kardesim birşey daha sorucam kaç k video cekebiliyo 4 mü? Bide ekranı 1080p mi 2k mi?

4K Video Kaydı Yapıyor Sony'nin Lens Kalitesini Söylememe Gerek Yoktur Diye Düşünüyorum Ekran İse 1080p Ekranında Sıkıntı Çekmezsin Eline Alınca Anlarsın Zaten

HTC one m8.

Tepkiler: Murat Alper ve KD1907
Sony Xperia Z3 öneririm. Kamerası çok iyi, iPhone'dan sonra arayüzü bana hızlı geldi, ayrıca kasası da çok kaliteli

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Z3 ya da note 4 alicam ikisi arasında kaldım ama ne yapacagimi bilmiyorum off