tamam da parmağınız en baştan en aşağıya kadar rahatça ulaşıyor mu?

aynenBenimki C6-01'de ulaşıyor![]()
700 kullanıcıları da gelse ya 
tamam da parmağınız en baştan en aşağıya kadar rahatça ulaşıyor mu?

evet rahatca kullaniyorum. Ayrica wpnin dizaynindan dolayi ekranin ust tarafiyla pek işimiz olmuyor. Hele ki altta tek bar olan tarayiciyi kullanmak iphonedan sonra buyuk rahatlik![]()

Ben Apple'ın yalancısıyım.Apple neden 3.5 inç ekran boyutuna sahip cihazlar ürettiğini bu sebep ile açıklamıştı
evet rahatca kullaniyorum. Ayrica wpnin dizaynindan dolayi ekranin ust tarafiyla pek işimiz olmuyor. Hele ki altta tek bar olan tarayiciyi kullanmak iphonedan sonra buyuk rahatlik![]()

Kaç inç ki o?Benimki C6-01'de ulaşıyor![]()
O özellik tam olarak ne işe yarıyor? Note II'de var ama anlayamadım tamWi-Fi Hotspot özelliğinin de önemli bir eksiklik olduğunu unutmuşunuz ??

Wi-Fi Hotspot özelliğinin de önemli bir eksiklik olduğunu unutmuşunuz ??
Internet sharing
Use as a Wi-Fi Hotspot for up to 5 Wi-Fi-enabled devices ...
O özellik tam olarak ne işe yarıyor? Note II'de var ama anlayamadım tam![]()
nokia 5800'da da vardı hatta joukispot programı ile bu iş yapılıyordu.lumia'da bu iş programsız mı yapılıyor?
paket veriyi wifi ile diger cihazlarla paylaşma. Bir bakima telefonu wireless modem yapiyor
nokia 5800'da da vardı hatta joukispot programı ile bu iş yapılıyordu.lumia'da bu iş programsız mı yapılıyor?
Wi-fi ayarlarından yapıyorsun. Wi-Fi HotSpot: on\off
Yep...Wi-fi ayarlarından yapıyorsun. Wi-Fi HotSpot: on\off
![]()
wifi ayarlarindan degil direk olarak settings'te internet sharing butonu var
Allah aşkına ben radyoyu ömrümde 1 defa bile kullanmadım ki zaten çoğo kullanıcı öyle... radyo gereksizlik bence..