yeni lumia en büyük eksiklik

Sponsorlu Bağlantılar

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
yeni lumia en büyük eksiklik
Merhaba arkadaşlar aylardır yeni lumia 8 sersisni bekliyordum lumia 900 kullanıcı olarak yeni telefonlarda radyo koymadıkları için nokia firmasını kınıyorum sen zaten bugünkü şartlarda android ve ios la şavaşamıyorsun birde yeni makinlarında eksiklikle başlıyorsun.
Bu nokia batmaya mahküm bence bu telefonlarda tutmazsa öyle görünüyor bekleyip göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
günde kaç dakika veya saat radyo dinliyorsun? Veya öyle bi telefon alıpta o telefonu internetsiz mi kullanıyorsun. Artık herşey internet üzerinden yapılabiliyor zaten. Çin mali cep telefonlarında tv özelliği var diye şimdiye kadar kim bi iphone 4s veya galaxy s3 te tv özelliği yok diye şikayet etmiş ki :hmmm gerekte yok zaten çünkü artık internet üzerinden bu tür şeyler çok kolay şekilde giderilebiliyor. Öyle bi telefonu internetsiz kullanmak olmayacağı için ben hiçbir sorun görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker, myumak1980, mesut1979 ve 1 kişi daha
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
crazy_oruc'a katılıyorum. Artık yeni cihazlar internet kullanımı amaçlı üretiliyor. Bazen taktığın sim kart bile internetin yanında 2. planda kalabiliyor. Hele de konumuz Lumia ise ...

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kotali internet radyo dinlersen faturaya bakamazsin bu 1

2 devamli sarj etmen gerekir cunki mobil veriyi kullaniyor bide hoparloru kullaniyor

3 Alinan internet paketinin hizi yavas ise heeee o zaman isin rengi degisir ben soyliyeyim..

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk ve Jelly_Bean
famemonster16

famemonster16

Üye
Ona bakılırsa iPhone'da da radyo yok. :islik

• Beğen
Tepkiler: myumak1980
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eksiklik bulmaya sıra geldimi illakı her cihazda bulunur :ehe

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Iphone saden birazda marka satior beya. Her cihazda var ama radyo eklemek bu kadar zor olmasa gerek...

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5222509' Alıntı:
eksiklik bulmaya sıra geldimi illakı her cihazda bulunur :ehe

Misal S3 çok büyük iPhone küçük vs. vs. :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Iphone saden birazda marka satior beya. Her cihazda var ama radyo eklemek bu kadar zor olmasa gerek...

Iphone marka mı satıyor ? Yani bunun açıklaması bu mu ? Marka olduğundan alan Türkiye'de çok kişi var ama yurtdışında öyle aman aman bir marka değil Apple.4S ile benzer zamanda çıkan Galaxy SII'den ne kadar üstün olduğunu ve hala Galaxy SIII'e alternatif olabilecek bir cihaz olduğunun farkındasın değil mi ? Bunlara rağmen satmasının sebebi marka olamaz...

Radyo koyulmamasında da tıpkı Apple'daki gibi Microsoft'unda geçerli bir açıklaması vardır.Büyük ihtimalle telif hakları falan filandır.Microsoft ve Apple bu konuda Google'ın aksine çok katı çünkü.Bu sadece Nokia'ya özel değil bütün Wp'ler için durum bu.Her olayı Nokia'ya bağlamamak lazım.Eğer radyo için telefon almayacaksan sen bilirsin zaten telefonun hitap ettiği kitle radyo dinleyicileri değil internet kullanıcıları...

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5222615' Alıntı:

aynen beya s3 çok büyük note ile onu tablet sandım görünce :ehe

Ama ele çok güzel oturuyor S3 :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5222644' Alıntı:

orası öyle ama iki eliyle kavraması gerek mesaj yazarken adamın

:evet: Bizim kuzenin eşinin cihazı ayarlarken tek elle yazamadım sadece elde duruşu güzel tek elde yoksa çift el kullanmak zorundasın ellerin bizim arkadaşınki gibi anormal büyük değilse :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:evet: Bizim kuzenin eşinin cihazı ayarlarken tek elle yazamadım sadece elde duruşu güzel tek elde yoksa çift el kullanmak zorundasın ellerin bizim arkadaşınki gibi anormal büyük değilse :ehe

aynen tek elle yazmak yor oluyor büyük telefonda :D

zorbaa

Üye
adode flash playeri neden tartismiyoruz da radyoya takilip kalmissiniz onu anlayamadim acikcasi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

aynen öyle işi gücü bırakıp tele sarılmak gerek iki elle :ehe

Üst Alt