yeni lumia en büyük eksiklik

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bakıyoruz :)
Ama şimdilik ufukta sadece Lumia 920 görünüyor.
Tabii ileride ne çıkar bilinmez :hmmm

lumia930;
Snapdragon s4pro apq8064
2gb ram
21mp pureview kamera
4.7"ips lcd puremotion hd+ ekran
2300mah batarya
Gorunur yakinda:D

15097

15097

Üye

lumia930;
Snapdragon s4pro apq8064
2gb ram
21mp pureview kamera
4.7"ips lcd puremotion hd+ ekran
2300mah batarya
Gorunur yakinda:D
bende öyle bir şey çıkacak sandım :( en altı okuyunca hayallerim suya düştü somuru:

NUD

NUD

Üye
Merhaba arkadaşlar aylardır yeni lumia 8 sersisni bekliyordum lumia 900 kullanıcı olarak yeni telefonlarda radyo koymadıkları için nokia firmasını kınıyorum sen zaten bugünkü şartlarda android ve ios la şavaşamıyorsun birde yeni makinlarında eksiklikle başlıyorsun.
Bu nokia batmaya mahküm bence bu telefonlarda tutmazsa öyle görünüyor bekleyip göreceğiz.

Sen git cilli oyna yeni akıllı cihazların hiç birinde radyo yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye
Anladım :evet:

15097

15097

Üye

4.5 hadi neysede 4.3 olmasın çok uffacık ya :D Hatta 5.3 olsun ben alıştım iyice :kıskıs:
utanmasam ipad alıp onunla dışarı çıkıcam da utanıyorum işte o var :D bir de note 2 de alabileceklerim listesinin arasında :ok2: benim için

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

4.5 hadi neysede 4.3 olmasın çok uffacık ya :D Hatta 5.3 olsun ben alıştım iyice :kıskıs:

4.5"'ten yukarısı benim gözümde cep olmaktan çıkıyor tablet sınıfına giriyor.
Cepte taşınacak bişey olsun mümkünse :D (Bir de tek elle rahat kullanılsın)

Tanımlar:
Bkz. Cep telefonu = Cebe sığar, cepte taşınır, tek elle kullanılır.

Bkz Tablet = Genellikle elde veya çantada taşınır. Cebe sığmaz. Bu yüzden bir eli sürekli meşgul eder.

:ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

utanmasam ipad alıp onunla dışarı çıkıcam da utanıyorum işte o var :D bir de note 2 de alabileceklerim listesinin arasında :ok2: benim için

Benimde vardı ama vazgeçtim.Tasarımından tut her şeyine kadar bildiğin Kore Galaxy SIII'ünün büyüğü :( Ne kadar büyük ekran o kadar iyi :D Sadece ekranı için iPad almayı bile düşünmüştüm bir kere.Sonra fiyatı aklıma gelmişti.Bir dahada düşünmedim :kıskıs:

15097

15097

Üye
4.5"'ten yukarısı benim gözümde cep olmaktan çıkıyor tablet sınıfına giriyor.
Cepte taşınacak bişey olsun mümkünse :D (Bir de tek elle rahat kullanılsın)

Tanımlar:
Bkz. Cep telefonu = Cebe sığar, cepte taşınır, tek elle kullanılır.

Bkz Tablet = Genellikle elde veya çantada taşınır. Cebe sığmaz. Bu yüzden bir eli sürekli meşgul eder.

:ehe
Ve cep telefonunun ekranının parmak ile her yere ulaşması gerekir.Ve bunun için en fazla 3.5 inç olmalıdır. :ok2:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ve cep telefonunun ekranının parmak ile her yere ulaşması gerekir.Ve bunun için en fazla 3.5 inç olmalıdır. :ok2:

hicte bilem. Ben 4.3" lumia900ü tek elle cok rahat kullaniyorum:oke:

• Beğen

Üst Alt