sanırım şuan yok
o var zaten![]()
bence güncellemeyle ilerde gelir.. sanırım windows adobe ile anlaşma falanmı yapıyrdu ne.. umarım zamanla oda gelir.. HTML5 de var zaten
daha ne olsun.. 
adode flash playeri neden tartismiyoruz da radyoya takilip kalmissiniz onu anlayamadim acikcasi
ilerleyen zamanlarda gorecez bakalim bu eksiklikler giderilecek mi![]()
günde kaç dakika veya saat radyo dinliyorsun? Veya öyle bi telefon alıpta o telefonu internetsiz mi kullanıyorsun. Artık herşey internet üzerinden yapılabiliyor zaten. Çin mali cep telefonlarında tv özelliği var diye şimdiye kadar kim bi iphone 4s veya galaxy s3 te tv özelliği yok diye şikayet etmiş kigerekte yok zaten çünkü artık internet üzerinden bu tür şeyler çok kolay şekilde giderilebiliyor. Öyle bi telefonu internetsiz kullanmak olmayacağı için ben hiçbir sorun görmüyorum.

flash player bir eksiklik degil ki. Cunku geliştirilmesi 15 agustos itibariyle durdu. Flash playerin surekli guncellenmesi gerektigini duşunursek yakin zamanda symbiandaki flash lite4e doner. Ayrica tarayiciyi yavaşlattigi ve aşiri batarya tukettigi de biliniyor. O yuzden html5 daha iyi sonuclar veriyor.
Ki Wp8'in HTML5'teki başarısı belii...

yani flash player olmaması internet üzerinden film vs izlemeyi engellemiyor değil mi![]()
[ENGİN];5223177' Alıntı:
yaani html5 flash player den daha iyi

flash player isteyen videolari acamazsiniz fakat artik siteler html5e gecmeye başladi.
o da doğru da flash player isteyen siteler çok fazla olduğu için daha avantajlı. Ayrıca html5 li sitelerin yaygınlaşması bayağı sürer.
[ENGİN];5223269' Alıntı:
sürmez bence adobe flash player desteğini kesince siteler mecbur html5 e geçmek zorunda yoksa kendilerı kaybeder sonuçta tüm işletim sistemlerini kapsıyor

bana gelecegin teknolojisi gerekli degil suan icin ihtiyacimi karsilamasi onemli iphone ciktiginda Bluetooth ile dosya gonderme olmamasi olayina dondu gerci nokiada ayni seyi yapti Ama hadi neyse bu biraz seye benziyor elektrikli araba alip her yere gidememeye benziyor![]()
bir kac sonra da yeni telefonlar cikar zaten![]()
ama onlarda da flash player olmayacak. Zaten hicbir telefon butun ozellikleri icerisinde barindirmaz. Mumkun olsa bile firmalar bunu yapmaz. Ayrica radyo konusuna donersek biliyorsunuz fm alici ve verici bulunan cihazlardan %5 extra vergi aliniyor ki bu da 35-40$ gibi bir fark yapar.

Sonrada vay efendim bu cihaz neden pahalı Nokia batmayı hakediyor, batsın dersiniz![]()