sh0ck
Üye
Yeni Android Market ve 2 Ghz OC!
Android 2.3.5 ve LordMOD UE Kernel ile 2.0 Ghz Overclock.
.. Varmı ötesi ?
iOs'culer oyun oynamaya ve ayfonum var 2 bin tele saydım diyip hava atmaya devam etsinler
Desire HD için Romlar Hakkında Herşeyi bana sorabilirsiniz... Bu konuyu açmamın asıl sebebi ise Türkiye'deki android kullanıcılarının custom rom olayından çok korkmaları ve cihazlarını tam kapasitede kullanamamlarıdır.
Yukarıdaki OC işlemini Kendi telefonumda yaptım (HTC Desire HD). 3-4 Dakikalık kullanımdan sonra çok fazla şarj yediğini gözlemledim ve kapattım..
.. Herifler çok bomba yapmışlar yahu..
Aşağıda da android Marketin yeni sürümünden SS'ler var..
Çok daha cix olmuş kanımca..
OC Yapmak isteyenler Lordmod V.6.6 'yı flashlasınlar.. Veyahutta İmzamdaki romu XDA'da bulup kurabilirler..
..
Android 2.3.5 ve LordMOD UE Kernel ile 2.0 Ghz Overclock.
.. Varmı ötesi ?
iOs'culer oyun oynamaya ve ayfonum var 2 bin tele saydım diyip hava atmaya devam etsinler

Desire HD için Romlar Hakkında Herşeyi bana sorabilirsiniz... Bu konuyu açmamın asıl sebebi ise Türkiye'deki android kullanıcılarının custom rom olayından çok korkmaları ve cihazlarını tam kapasitede kullanamamlarıdır.
Yukarıdaki OC işlemini Kendi telefonumda yaptım (HTC Desire HD). 3-4 Dakikalık kullanımdan sonra çok fazla şarj yediğini gözlemledim ve kapattım..
.. Herifler çok bomba yapmışlar yahu..Aşağıda da android Marketin yeni sürümünden SS'ler var..
Çok daha cix olmuş kanımca..OC Yapmak isteyenler Lordmod V.6.6 'yı flashlasınlar.. Veyahutta İmzamdaki romu XDA'da bulup kurabilirler..
..
. Yorum bile yapmam. Sadece gülerim