[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
tüm heyecanım kaçtı ama yine de yayınlayacağım..

2.3.6 sürümü üzerinde çalışarak yapıyorum ama şuankinden daha az performans alıyorum.. yani yükleyince iyi ama 1 hafta kullanımdan sonra yavaşlamaya başlıyor alet..

ama madem bi söz söyledik bitince yayınlayacağım :)

maestyc

Üye
üstad rom için çok teşekkürler ellerine emeğine sağlık.ben yükleyemedim.sorunum da şu.bütün işlemleri yaptım xxkpe ardından xxkph yükledim cwm yi yükledim.fakat cwm ye girip install from sdcard dediğimde "E:can't mount from /sdcard" diye bir hata alıyorum.nereye baktıysam çözüm bulamadım.yardımcı olursan sevinirim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
cf root yüklediğine emin misin? root hatası bu..

maestyc

Üye
Xxkph yukledikten sonra senin ekte verdigin cf rootu odinle telefona yukledim.ama bu hatayi aliyorum

iskoc46

iskoc46

Üye
daha cok varmı sabırsılanıyorum nasıl bişi olcak vallahi cok merak ediyorum

maestyc

Üye
üstad halletim.senin verdiğin cf root dosyasıyla olmadı başka biyerden indirip root yaptım bu sefer hata vermedi

mavzer6666

Üye
üstad halletim.senin verdiğin cf root dosyasıyla olmadı başka biyerden indirip root yaptım bu sefer hata vermedi

Arkadaşım o bulduğun dosyayı bizimlede paylaşsan olmazmı acaba...

maestyc

Üye
dostum nette xxkph cf root download diye aratırsan bulursun elbet
buyur

mavzer6666

Üye
maestyc arkadaşım teşekkür ederim ama ben gene E:can't mount from /sdcard hatasını alıyorum nedenini bitürlü çözemedim OOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yazdigim islemleri eksiksiz yaparsaniz hicbir sorunla karsilasmazsiniz cunku ben defalarca yukledim bunu belkide yuzlerce yuklemisimdir..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
orjinal vold.fstab dosyası

sadece bu romu kullananlar içindir.

Telefon hafızanızı normale çevirmek için..

Ekli dosyalar

iskoc46

iskoc46

Üye
Kardes yeni versiyona cok varmi performans sorunu devam ediyormu

----------Eklendi @ 12:44:46 ---------- Yazıldı @ 12:43:43 ----------

Simdiden tesekkur ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Kardes yeni versiyona cok varmi performans sorunu devam ediyormu

----------Eklendi @ 12:44:46 ---------- Yazıldı @ 12:43:43 ----------

Simdiden tesekkur ederim

aşmaya çalışıyorum işlemci zamanlamasıyla alakalı yavaşlık.. 1.1 ghz e çıktığında normal gibi oluyor test ediyorum şuan..

iskoc46

iskoc46

Üye
Hadi hayirlisi kardes bi ara yeni neler ekliyecegini paylasirsan sevinirim 2.3.6 yukledim bekliyorum yeni yila kadar cikar da yeni romla gireriz

legolas29

legolas29

Üye
telefon arayüzü güzel olmuss

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
iskoc46

iskoc46

Üye
süper görünüyo ama denemek için can atıyorum

----------Eklendi @ 14:18:39 ---------- Yazıldı @ 13:54:01 ----------

ne zaman yayınlayacaksın?

a.emrekorkmaz41

Üye
Bn XXKPE 2.3.4 orijinal rom dosyalarini bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

arax

Üye
arkadaşlar lütfen kimde Sehr-i Rom v1.0.zip kdosyası varsa birisi upload etsin multiupload kapandı ve indirme işlemi yapamıyoruz lütfen biriniz başka bir siteye upload edin indireyim..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom ile ilgili desteğimi kestim çünkü 2.3.4 sürümünde kaldı şuan 2.3.6 sürümünde çalışıyorum..
Dolayısıyla bu rom benim arşivimde yok malesef..
http://www.maxicep.com/android-roml...cs-1-3-ghz-overclock-05-02-2012-a-587691.html

Bu son çalışmam, hataları var biraz ama çözdüm şuanda test ediyorum yakın zamanda yayınlayacağım beklemede kalın bence..

Ama yine de denemek isterseniz yükleyebilirsiniz tabikide...

:locked:

Üst Alt