Yeni Android Market ve 2 Ghz OC!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Android Market ve 2 Ghz OC!

Android 2.3.5 ve LordMOD UE Kernel ile 2.0 Ghz Overclock. :).. Varmı ötesi ? :)

iOs'culer oyun oynamaya ve ayfonum var 2 bin tele saydım diyip hava atmaya devam etsinler :)

Desire HD için Romlar Hakkında Herşeyi bana sorabilirsiniz... Bu konuyu açmamın asıl sebebi ise Türkiye'deki android kullanıcılarının custom rom olayından çok korkmaları ve cihazlarını tam kapasitede kullanamamlarıdır.

Yukarıdaki OC işlemini Kendi telefonumda yaptım (HTC Desire HD). 3-4 Dakikalık kullanımdan sonra çok fazla şarj yediğini gözlemledim ve kapattım.. :).. Herifler çok bomba yapmışlar yahu..

Aşağıda da android Marketin yeni sürümünden SS'ler var.. :) Çok daha cix olmuş kanımca..
OC Yapmak isteyenler Lordmod V.6.6 'yı flashlasınlar.. Veyahutta İmzamdaki romu XDA'da bulup kurabilirler.. :)..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Htc ace hep sevmişimdir. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
haha güzel ios'cular oyun oynamaya ve 2bin tl para verdim diye hava atsınlar adamlar haklı sen o cihazı ne kadar hızlandırsanda oyun performansı olarak asla iphone 4 ü bulamıyacaksın

• Beğen
Tepkiler: franzliszt ve bu_rakrak

nonamex

Üye
haha güzel ios'cular oyun oynamaya ve 2bin tl para verdim diye hava atsınlar adamlar haklı sen o cihazı ne kadar hızlandırsanda oyun performansı olarak asla iphone 4 ü bulamıyacaksın
Gececek bu gidisle :)

----------Eklendi @ 12:23:00 ---------- Yazıldı @ 12:15:02 ----------

Hocam bu arada sen N8'den sonra Desire HD'ye gecmistin yanlis hatirlamiyorsam, N8'den sonra Desire HD uzay cagi gibi geliyor dimi :) ?

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi

İşte buna sadece gülerim :D. Yorum bile yapmam. Sadece gülerim :)...Doğru Kendi bölümüne kardeş : Symbian^3 Cihaz Destek

Hayatında hiç android kullandın mı ki ?. Android kullanmak var, android kullanmak var, dediğimi çok iyi anladın. :)

Gececek bu gidisle :)

----------Eklendi @ 12:23:00 ---------- Yazıldı @ 12:15:02 ----------

Hocam bu arada sen N8'den sonra Desire HD'ye gecmistin yanlis hatirlamiyorsam, N8'den sonra Desire HD uzay cagi gibi geliyor dimi :) ?

Doğru hatırlıyosun hocam. Kesinlikle öyle geliyor. Pek yorum yapmak istemiyorum bu konuda, zirâ bazı kullanıcılar kavga ve laf dalaşı yapmayı çok seviyorlar. :). Çoğusu zaten mühendis kesiliyor misal yukarıdaki arkadaş gibi. :dry:

• Beğen
Tepkiler: nonamex
şazenuş

şazenuş

Üye
yeni marketi hiç beğenmedim.resmen wp7 kokuyor.wp ye gıcık oluyorum.FOREVER ANDROİD VE LİNUX(h)

Uruloki

Uruloki

Üye
yine haha biz deyince istedeğim bölümde yazabiliriz olur biz yazınca kendi bölümüne uff sıkıldım gidin youtube dan videoları izleyin nasıl geçiliyor o övdüğünüz cihazlar görün

nonamex

Üye
yine haha biz deyince istedeğim bölümde yazabiliriz olur biz yazınca kendi bölümüne uff sıkıldım gidin youtube dan videoları izleyin nasıl geçiliyor o övdüğünüz cihazlar görün

Kullanmadığın değilde, kullandığın cihaz nasıl geçiliyor sen onları izle bence :oke:

caglet

caglet

Üye
En güzel android market Honeycombda :D:D 1.7 ghz var bizim OC de ama cok ısınıyomus cihaz :d

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş sen tam bir Çelişkisin. :).
İmzanda "iOs katili MeeGo" logosu var, Kullandığın Cihaz N8, Android bölümüne gelmiş iPhone övüyorsun.

Al izle bakalım, kim neyi geçmiş, hangi yıldayız, hangi mübarek aydayız.. Uyan biraz. Sıkılma konusuna gelince, bende çok sıkıldım senin gibi maxicep üyelerinden..

Kullanmadığın değilde, kullandığın cihaz nasıl geçiliyor sen onları izle bence :oke:

Kısa ve öz. :)

Uruloki

Uruloki

Üye

iOs'culer oyun oynamaya ve ayfonum var 2 bin tele saydım diyip hava atmaya devam etsinler :)

burda S^3 yazsı görmedim ve ya N8 ios yazıyor ki unix bir sistemi her türlü linux bir sistem geçer(android'i linuz dan saymayalım bence hırsızlık sonra farklı kodlama dilleri var acayip bir sistem neyse)

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi

burda S^3 yazsı görmedim ve ya N8 ios yazıyor ki unix bir sistemi her türlü linux bir sistem geçer(android'i linuz dan saymayalım bence hırsızlık sonra farklı kodlama dilleri var acayip bir sistem neyse)

Kardeş sen Türkçe'yi Almanya'damı öğrendin ? Cümlenden pek bişey anlamadım.

1-Android Linux Çekirdeğine sahiptir. Tıpkı diğer Linux dağıtımları gibi. (RedHat, SuSe, Debian vs...)
2-Linux'da bir Unix Türevidir. Araştır-gör.
3-iOs da Mac'in mobilize edilmiş halidir. Tıpkı Android gibi. (Android de Linux'un Mobilize edilmiş halidir.)

Uruloki

Uruloki

Üye

1-Android Linux Çekirdeğine sahiptir. Tıpkı diğer Linux dağıtımları gibi. (RedHat, SuSe, Debian vs...)
3-iOs da Mac'in mobilize edilmiş halidir. Tıpkı Android gibi. (Android de Linux'un Mobilize edilmiş halidir.)

o zaman bana kullanıcı bilgilerini çalan, java ile yazılmış(davalıklar artık oracle ile düşün), güç delisi bir sistem gösterirmisin linux da ayrıca unix artık linux ile alakadı kalmadı sonuçta kısıtlayıcı özellikleri var

franzliszt

franzliszt

Üye

mac os nin çekirdeği nedir arkadaş ya ios nin çekirdeği ne temellidir linux değilmi ? bak galaxys 2 var bende ayrıca iphone4 var iphone4 e saydırıyorsun yok 2000 bimnemne ama gerçekten bu cihaz kadar stabil oyun içeren ve oynatan cihaz yok bunu ben söylemiyorum bana gücenme . farklı forumlarda sorgula sor , daha ios kadar stabil program ve oyun oynatan sistem yok devoloperlar için ios5 kitapçığı yayınlandı biraz göz attım adamlar sadece bu iş için çalışmışlar ibooks da yayında bu kitap . bir need for speed hot pursuit at bakalım ne diceksin , sadece sisteme overlock etmek oyunda stabillik yaratmaz bunu n900 cülerde biliyor iş sistemde . 600 -700 mb lık oyunları kaymak gibi oynatıyor hemde çözünürlük daha yüksek , örnek bu oyunları alıp karşılaştırabilirsin dene bak bakalım ;
-nova 2
-gt racing son versiyonu
-mc2
-asphalt6
-ganstar mw
-need for speed hot pursuit.

nonamex

Üye
Hocam merak ettim , 2 ghz e overclock edip quadrant testi yapip aldigin sonucu paylasabilir misin ?

muscler

muscler

Üye
ios 600mhz'de hızlı çalışan bi işletim sistemi yani o kadar bişey gerektirmiyor oyunlarda bi zahmet hızlı çalışsın . oyunların herkes stabil çalışmasından bashediyoda hiçmi bu konunun otoritelerini takip etmiyosunuz ?? iphone vs high end anroid başlığı adı altında bir sürü iphone ile android telefonların her türlü karşılaştırması var ve o adamların yorumlarına bi göz atın isterseniz . hem teknik olarak hemde fiziksel özellikler açısından iphone defalarca android telefonlara yenildi . iphone'da multi tasking olayı bile yok . iphone'nun popülerliğide tartışılmaz popüler kültür telefonu olduğu için bu kadar çok rövaşta . performans için yaratılmış bi telefonu değil yani kusura bakmayın . hele symbian fanatiği arkadaş hiç gelipte bize symbianı savunmasın nokia akıllı telefon pazarında %12lerde falan . nokia eskiden güzeldi kabul ama artık geri kaldı . adamlar 2000 tane symbian developerını işten çıkardılar . meego desen umutsuz vaka tek atakları oldu oda wm7li nokialar oda 2012'de şuanda kıyaslama yaptığımız zaman android os'in lider olduğu ortada fazla söze gerek yok .

Uruloki

Uruloki

Üye
ios 600mhz'de hızlı çalışan bi işletim sistemi yani o kadar bişey gerektirmiyor oyunlarda bi zahmet hızlı çalışsın . oyunların herkes stabil çalışmasından bashediyoda hiçmi bu konunun otoritelerini takip etmiyosunuz ?? iphone vs high end anroid başlığı adı altında bir sürü iphone ile android telefonların her türlü karşılaştırması var ve o adamların yorumlarına bi göz atın isterseniz . hem teknik olarak hemde fiziksel özellikler açısından iphone defalarca android telefonlara yenildi . iphone'da multi tasking olayı bile yok . iphone'nun popülerliğide tartışılmaz popüler kültür telefonu olduğu için bu kadar çok rövaşta . performans için yaratılmış bi telefonu değil yani kusura bakmayın . hele symbian fanatiği arkadaş hiç gelipte bize symbianı savunmasın nokia akıllı telefon pazarında %12lerde falan . nokia eskiden güzeldi kabul ama artık geri kaldı . adamlar 2000 tane symbian developerını işten çıkardılar . meego desen umutsuz vaka tek atakları oldu oda wm7li nokialar oda 2012'de şuanda kıyaslama yaptığımız zaman android os'in lider olduğu ortada fazla söze gerek yok .

zaten symbianı savunduğum yok burda ayrıca multi olayına gelirsek android ile ios da ki multi aynı uygulamayı donduruyor sonra nokia %12 lerde demen bile saçma nokia son çeyrekte ikinci birinci apple samsung açıklamadı rakamları(?) yani burda ne symbianın savunuyorum ne de nokia taraftarlığı
yapıyorum al hakan ikisinide kullanıyor iyi oku yorumunu

muscler

muscler

Üye
-- sıralamalar ortada

nokianın telefonun çok satmasından bahsediyor yani mantıklı. neden diye sorarsanız hatırlayan varmı 6600'lar bile symbia os oldukları için direk olarak akıllı telefon kabul ediliyolar

ve nerdeyse nokianın her ortalama sınıf telefonu akıllı telefon olarak satılıyor bu yüzden üretimi fazla . ayrıca burda samsung vs iphone vs nokia'dan bahsetmiyoruz işletim sistemlerinden bahsediyoruz .

hadi öyle bi kıyaslma yapsak bile samsung akıllı telefonda 2. olduğu zaten açıklanmış rakam vermediğini nerden çıkarıyosun ? bide mantıklı düşündüğün zaman sadece galaxy s 10 milyonluk satış yaptı galaxy s2 5 milyon etti 15 milyon galaxy ailesininde satışlarını sen düşün bada os'li waveleri saymıyorum bile kafadan 20 milyon akıllı telefon satışı var + galaxy tab ve galaxy tab 2 . hakan isimli arkadaşın kendi görüşüdür saygı duyarım . ama rakamlarla konuşcaksak buyrun konuşalım işte atıp tutmayalım.

Uruloki

Uruloki

Üye
son çeyrek rakamlarını diyorum samsung vermedi paylaşmayacağanı söyledi hem bizim portalda hem dh da hem chip te hem emgadget de ve slashgearda gördüm haberi yalan mı söylecem

franzliszt

franzliszt

Üye
İos nin stabilligini kalitesini cumle alem kabul etmis banami anlatiyorsunuz androidle ios nin farkini ayni oyunlari programlari yukleyi goruyorum gozumle ios cok daha hizli bunu androidde program olusturuken gecmen gereken adimlar var bilgilendiren bir kaynakdan gormusdum sema halinde gecmen gereken adim miktari daha fazla ios de ise cok daha az ve hizli , bir zahmet calistirsin ne demek suan en iyi islet sistemini olusturan firmanin urunu bu cihaz sadefe populerlik degil cok ciddi programlara sahip bir sistem ios ve arkasindaki gelistiriciler saglam bir nevi mac in maskotu ios bu yuzden basarili , bluetoothla bir hd oynayin need for speed hot pursuit zaten sistemi anlicaksin yada autocad tarzi program ac goruceksin cokluprogram acip gecisde yapabiliyorsun kapatabiliyorsun ios5 inde html test sonuclarina bakarsaniz sistemin gucunu anlarsiniz

----------Eklendi @ 00:27:25 ---------- Yazıldı @ 00:25:10 ----------

Fark ettiyseniz galaxys2 imde var gayetde memnunum ama program acisindan halen iphone gozumde 1 numara gerek mac olsun ios olsun sistemleri stabillige yonelik,bu sistemlerde takilma alamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...