[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

mole70

Üye
yok yahu olmuyor bi turlu.. romun icinde yuzlerce dosya var ve bunlardan sadece bir tanesi sorunlu.. iste o dosyayi bulmak adeta ölüm.. mesela gps i duzeltmek icin yuzlerce kez rom kurulumu yaptim..
senin yapman daha kolay olacağını düşünerek sanki bu oyun eski dahili şu anki hariciye yani 1,5 gb olan hafızaya indirmek istiyor ( belki oyun sistem gereyi direk harici sd ye indirmeye çalışıyor) ve sanırım dosyalardan hariç birde video falan indirecek bendede aynı sorun vardı(hala var)1,5 gb hafızadan sildikçe istediği boş alan azaldı ama şu an 426 mb istiyor hafıza boş demek istediğim:
senin daha kolay yapıp deneyeceğini düşünerek dahili ve harici kartı yer değiştirip deneyebilirmisin.hani olursa bi kerelik yapar indirir daha sonra tekrar eski haline getirebilirz belki diye düşündüm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
senin yapman daha kolay olacağını düşünerek sanki bu oyun eski dahili şu anki hariciye yani 1,5 gb olan hafızaya indirmek istiyor ( belki oyun sistem gereyi direk harici sd ye indirmeye çalışıyor) ve sanırım dosyalardan hariç birde video falan indirecek bendede aynı sorun vardı(hala var)1,5 gb hafızadan sildikçe istediği boş alan azaldı ama şu an 426 mb istiyor hafıza boş demek istediğim:
senin daha kolay yapıp deneyeceğini düşünerek dahili ve harici kartı yer değiştirip deneyebilirmisin.hani olursa bi kerelik yapar indirir daha sonra tekrar eski haline getirebilirz belki diye düşündüm

evet aklıma gelmişti ama denemedn yazmıyım dedim :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
denedim oyunu indirdi ama oyun bizim telefonda çalışmıyor..

Juegos

Üye
Yeni temalar eklenecek mi üstad?

Berkay345801

Üye
MIUI rom çıkacakmı bizim telefonlar için?

mole70

Üye
(Hazır olarak satılan kablolar uymuyormuş o yüzden bi kablo alıp onu değiştireceğiz)
bu kabloları ne adı altında arayacağız ismi nedir internette otg konnektörü diye bişey bulamadım

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
bende sana atmıştım ben hala çalıştıramadım romu

rom yükleniyor açılıyor boot ekranında kalıyor sonra tekrar recoverye giriyor ama ben port yapıyorum. edit deil

Berkay345801

Üye
Oy verin beyler.Herkese söyleyin oylar I9003'e.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bende sana atmıştım ben hala çalıştıramadım romurom yükleniyor açılıyor boot ekranında kalıyor sonra tekrar recoverye giriyor ama ben port yapıyorum. edit deil
port derken ne sekilde port yapiyorsun? ornegin galaxy s2 nin bir apk dosyasini oldugu gibi roma mi gomuyorsun yoksa kodlama bilgin var ve o apk dosyasini duzenleyip oyle mi gomuyorsun hangi sekilde yapiyorsun?

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
port derken ne sekilde port yapiyorsun? ornegin galaxy s2 nin bir apk dosyasini oldugu gibi roma mi gomuyorsun yoksa kodlama bilgin var ve o apk dosyasini duzenleyip oyle mi gomuyorsun hangi sekilde yapiyorsun?
Direk desire z programlarini kullaniyorum.ama by extra 4 Delaney destegi olaylari car hemde boot.Img doayalarini duzenleyemdim tek. Berenice by aslinsa

mcnpl4

mcnpl4

Üye
home tusu çalışmıyor. Nedense:hmmm telefon kapalıyken. Moda. Girmek. Için. Basinca calİsiyor ama tel acikken hiçbir. Tepki. Vrmiyor:-$

Berkay345801

Üye
2.3.5 Gingerbread çıktı bizim telefonlar için.Türkçe bi yükleme rehberi bekliyoruz sizden.

Berkay345801

Üye
Gerek kalmadı yükledim.

Berkay345801

Üye
Fena sayılmaz performans artışı var gibi.

Lyre1907

Üye
2.3.5 in farklarını ayrıntılı olarak anlatabılecek varmı yada onu kursam bu 2.3.4 e gerı donebılırmıyım ??

bjksam

Üye
2.35 kurdum ama sürekli sürekli tekrar başlıyor tam açılcakken resetleniyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Farklarını söyliyim orjinal overglow efekti gelmiş ana ekran duvar kağıdını ortalama gelmiş internet paylaşımında kendisi otomatik şifre koyuyor wi fi olarak paylaşırsan bikaç tane daha vardıda unuttum ama 2.3.5 sürümü sorunlu söyliyim.. ice cream sandwich gelecek diye söylentiler var bence siz bu romda kalın o çıkasıya kadar :D

Üst Alt