[i9003] [Özel Rom] Sehr-i Rom v1.0 [ XXKPH ] * YAYINDA !!! * 03.10.2011

Sponsorlu Bağlantılar

iskoc46

iskoc46

Üye
şimdi bu rom sorunlu mu?
indiriyorum bilgi verin ona göre yükleyim
sehr-i rom v1.0

iskoc46

iskoc46

Üye
.tar dosyasını odin ile yükledim ama recovery moda gecmiyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
bu rom sorunsuz da senin telefonun galaxy s yazıyor senin için değil ki bu.. i9003 için..

iskoc46

iskoc46

Üye
benim telefon 9003 recovery yaptım ama cwm programıyla gayet sık güzel tebrik ederim yazıldımı bilmiyorum ama sarzdayken tel. kitleniyo taki sarzdan cıkarana kadar yapılabilecek bişey varsa yardım ederseniz tesekkür ederim boylede sorunsuz suan

safacık

Üye
Arada bir usb depolama birimi zarar gormus diyor. Telefonu kapati hafiza kartini cikartip takmak gerekiyor. Bazen hic bir zorlanma yokken donuyor ekrandaki goruntu sabit ama hic birsey yapamiyorsun. Pili cikartip takmak gerekiyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon 9003 recovery yaptım ama cwm programıyla gayet sık güzel tebrik ederim yazıldımı bilmiyorum ama sarzdayken tel. kitleniyo taki sarzdan cıkarana kadar yapılabilecek bişey varsa yardım ederseniz tesekkür ederim boylede sorunsuz suan

ilginç :hmm şuan bende kullanıyorum hatta şuan telefonumda şarjda ama..

cwm ye gir wipe data partition yazanı ve wipe cache yazanı seç sonra romu yükle sonrada aç telefonu.. bu tam formattır ne var ne yok temizler..

Arada bir usb depolama birimi zarar gormus diyor. Telefonu kapati hafiza kartini cikartip takmak gerekiyor. Bazen hic bir zorlanma yokken donuyor ekrandaki goruntu sabit ama hic birsey yapamiyorsun. Pili cikartip takmak gerekiyor

Hafıza kartını dahili hafıza olarak gördüğü için öyle..

Sende dene bakalım bu şekilde kurulum yapmayı..

cwm ye gir wipe data partition yazanı ve wipe cache yazanı seç sonra romu yükle sonrada aç telefonu.. bu tam formattır ne var ne yok temizler..

Juegos

Üye
Duvar kağıdını değiştirdim.Şimdi orjinal duvar kağıdına dönemiyorum :(

mole70

Üye
  1. Yüklü olarak gelen module loader programını açın
  2. Superuser isteğine Allow dedikten sonra Another Path ı seçin.
  3. Gelen kısma aşağıda yazan konumu yazın ve sonra gelen yerden bütün modülleri işaretleyip "Save selection" a tıklayın. Sonrada yeniden başlatın.
    Kod:

/system/modules/
Modülleri yükledik şimdi sırada kablo var.. Hazır olarak satılan kablolar uymuyormuş o yüzden bi kablo alıp onu değiştireceğiz. Ben denemedim deneyen olursa sonucu yazarız buraya..

hazır kablo ile denedim fakat telefon hiç bir tepki vermedi yani çalışmadı.kablonun telefon kısmını açtım fakat siyah kablo ile boş olan soket ayağı zaten birbirine bağlıymış yani bizim telefonda çalışmıyor...
almış olduğum kablo linki:

xxbo

Üye
telefonum garanti dısı kalcak mı
orjinal roma donebilicekmıyim aceba bilen warmı bu arada rom super olmus eline saglık:naughty::oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
orjinale dönebilirsin yükleyince garanti dışı kalacak tabikide.

iskoc46

iskoc46

Üye
orjinale nasıl donecegiz sonrası için şuan memnunum

y2973

Üye
eline sağlık kardeş çok güzel olmuş ben kullanıyorum peki bu romun güncellemesi olacakmı yada olursa ne zaman çıkar bir bilgi verirsen sevinirim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme çıkarmayacağım artık bu rom için :oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
yok çalışmaya vaktim olsa zaten daha birçok şey yapardım ama hem internet hızım hemde vaktim bunun için yeterli değil...

Bu romda herşeyi koymuşum bir sürü şey var yeni rom yaparsam 2 ayrı rom şeklinde yaparım heralde biri lite biri de f ull rom olur..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
İ9003 u olan ve bu romu kullanan arkadaslarim...

Yeni rom calismasina bugun start verdim merek edenlere duyrulur..

• Beğen
Tepkiler: devilmy
iskoc46

iskoc46

Üye
bastan saol kardesim suan ki rom hakkında bi sorunum var tw baslangıcı hata veriyor ne yapmam lazım
eşime de yaptım ama onda ole bı sorun yok bı bakarsan sevinirim tesekkur ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
ne hatasi veriyor? romu kurmadan once wipe data ve wipe cache de cwm den sonra kurulum yap bakalim duzelmesi lazim o zaman.. muhtemelen touchwiz 3 un artik dosyalari kalmistir..

iskoc46

iskoc46

Üye
ne hatasi veriyor? romu kurmadan once wipe data ve wipe cache de cwm den sonra kurulum yap bakalim duzelmesi lazim o zaman.. muhtemelen touchwiz 3 un artik dosyalari kalmistir..

biraz detaylı anlatsaydın keske

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
1- CWM ye gir ve ordan "Wipe Cache" ve "Wipe partition" u seç.
2- Ardından romu yükle.

bu kadar

Üst Alt