Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Forum tasarımı renk olarak acık olmuş ama özellikle yine fontlar ile alakalı forum teması üzerinde de sıkıntı var. Bu konular üzerinde de calışma yapılırsa çok seviniriz.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk bildirimlerindeki sorunlar tapatalk kaynaklı arkadaşlar. Bildiriyoruz.

Forum fontu konusunda ise bazı düzenlemeler daha yapıldı, umarım daha çok beğeneceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve Rygebin
Luck Star

Luck Star

Üye
Tapatalk bildirimlerindeki sorunlar tapatalk kaynaklı arkadaşlar. Bildiriyoruz.

Forum fontu konusunda ise bazı düzenlemeler daha yapıldı, umarım daha çok beğeneceksiniz.
Forum çok güzel çağa uygun bir tasarıma sahip oldu ben şuan sorun olmadığını düşünüyorum sadece kalın yazılar çok incelmis biraz ama çok daha hoş duruyor.

Bir de forumdaki reklamlar gitti diye sevinirken Tapatalk iş başına geçti :D

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

Rygebin

Rygebin

Üye
Forum çok güzel çağa uygun bir tasarıma sahip oldu ben şuan sorun olmadığını düşünüyorum sadece kalın yazılar çok incelmis biraz ama çok daha hoş duruyor.

Bir de forumdaki reklamlar gitti diye sevinirken Tapatalk iş başına geçti :D

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Adaway veya adblock kullanın , en rahatı :ehe.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
Luck Star

Luck Star

Üye
Adaway veya adblock kullanın , en rahatı :ehe.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rootsuz olanı var mı ? En son geçen sene bulmuştum ama yine var mı bilmiyorum varsa arıyım. Saolun.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Reklamsız site veya ücretsiz olup da reklam içermeyen uygulama varsa söyleyin biz de gezelim, kullanalım arkadaşlar :)

Üye girişi yaparak dahi reklamları kaldıran pek site yok, bu konuda bazılarına öncü olacağımız kesin tabi ki bizim gibi maddi kazançlarından ödün vermeyi göze alırlarsa.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Murat Alper, Rygebin ve 1 kişi daha
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bir tasarım da hoş olabilirdi.

theeternal

theeternal

Üye
Çok güzel olmuş fakat bence yazı büyüklüğü 1 tık küçültülmeli ve arkaplan koyulaştırılmalı

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Yeni tasarım çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Vip üyelik getirmemeniz dahada güzel açıkçası karşıyım vip üyeliğe, reklam koyun ama vip olayına girmeyin :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: theeternal
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ana Ekrandaki Son Konular Filan Varya Onların İçinde Eskisi Gibi Okuduğumuz Cevap Yazdığımız Konuların Rengi Farklı Olsa Olmazmi?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Form gayet başarılı ve çok ama çok güzel olmuş

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ellerine sağlık Ozan, Bu güzel çalışma için teşekkürler, Tam olarak inceleme fırsatım olmasada mobil kullanımda performans + muazzam göründüğünü belirtmek isterim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Mobilde gerçekten başarılı.

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Forum tasarımı gittikçe iyi olacak su an böyle olmasi çok normal ve sürekli geri bildirimlerimiz alınıyor. Bu ayın sonunda çok güzel bir forum ve site tasarımına sahip olacağız.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
opera miniye uygun olarak yapılma şansı var mı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ana Ekrandaki Son Konular Filan Varya Onların İçinde Eskisi Gibi Okuduğumuz Cevap Yazdığımız Konuların Rengi Farklı Olsa Olmazmi?
Tabi düzenlemeyi bu gece yapacağım orayı atlamışım.

Ellerine sağlık Ozan, Bu güzel çalışma için teşekkürler, Tam olarak inceleme fırsatım olmasada mobil kullanımda performans + muazzam göründüğünü belirtmek isterim.
Mustafa teşekkürler dostum öncelik zaten mobil ve performanstı ilk startı verdiğimde ve bunu ürününü gorup sizlerce begenilmesine cok sevindim.

Font ile ilgili ilk gun baya elestiri vardi ve bugun itibari ile tum fontlar buyukluk ve ailelerine kadar degistirildi. En ideali bulduk diyebilirim su anki font secimiyle...

opera miniye uygun olarak yapılma şansı var mı
Opera mini de ne gibi bir uyumsuzluk veya eksik gordunuz ? Talebi ona gore cevaplamam gerek. Bu tema performans olarak opera mini ile de uyumludur sadece bazi fonksiyonlari kullanamaz durumdasiniz. Ancak eksikler ve sikayetler artarsa dusunulebilir. Su an bir sorun oldugunu sanmiyorum zira bu tasarim eskisi gibi hantal durumda degil.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Üst Alt