Forum çok güzel çağa uygun bir tasarıma sahip oldu ben şuan sorun olmadığını düşünüyorum sadece kalın yazılar çok incelmis biraz ama çok daha hoş duruyor.Tapatalk bildirimlerindeki sorunlar tapatalk kaynaklı arkadaşlar. Bildiriyoruz.
Forum fontu konusunda ise bazı düzenlemeler daha yapıldı, umarım daha çok beğeneceksiniz.

Adaway veya adblock kullanın , en rahatıForum çok güzel çağa uygun bir tasarıma sahip oldu ben şuan sorun olmadığını düşünüyorum sadece kalın yazılar çok incelmis biraz ama çok daha hoş duruyor.
Bir de forumdaki reklamlar gitti diye sevinirken Tapatalk iş başına geçti
Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
.Adaway veya adblock kullanın , en rahatı.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik blog mantığından çıkmak istedik hem yazılım hem tasarım olarak. Bu arada ana sayfa ile ilgili yorumlarınızı Duyuru - Yenilenen 2016 Model 4.5G Hızında MaxiCep.Com Ana Sayfası :) buradaki konudan yapabilirseniz daha iyi olur, buradan forum ile ilgili görüşlerinizi alalım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir tasarım da hoş olabilirdi.
Nerelerdeki yazı büyüklüğünden bahsediyoruz ?Çok güzel olmuş fakat bence yazı büyüklüğü 1 tık küçültülmeli ve arkaplan koyulaştırılmalı
Tabi düzenlemeyi bu gece yapacağım orayı atlamışım.Ana Ekrandaki Son Konular Filan Varya Onların İçinde Eskisi Gibi Okuduğumuz Cevap Yazdığımız Konuların Rengi Farklı Olsa Olmazmi?
Mustafa teşekkürler dostum öncelik zaten mobil ve performanstı ilk startı verdiğimde ve bunu ürününü gorup sizlerce begenilmesine cok sevindim.Ellerine sağlık Ozan, Bu güzel çalışma için teşekkürler, Tam olarak inceleme fırsatım olmasada mobil kullanımda performans + muazzam göründüğünü belirtmek isterim.
Opera mini de ne gibi bir uyumsuzluk veya eksik gordunuz ? Talebi ona gore cevaplamam gerek. Bu tema performans olarak opera mini ile de uyumludur sadece bazi fonksiyonlari kullanamaz durumdasiniz. Ancak eksikler ve sikayetler artarsa dusunulebilir. Su an bir sorun oldugunu sanmiyorum zira bu tasarim eskisi gibi hantal durumda degil.opera miniye uygun olarak yapılma şansı var mı
konu ve bölüm başlıklarını söylüyordum ama gözümmü alıştı küçültüldümü anlamadım olmuş yani küçültmüşsünüz galibaNerelerdeki yazı büyüklüğünden bahsediyoruz ?

opera minide herhangi bir uyumsuzluk göremedimopera miniye uygun olarak yapılma şansı var mı
bildirimler geliyor muopera minide herhangi bir uyumsuzluk göremedim