Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Değişicem Dediniz Ama Kaldı Okuduğumuz Konular Beyaz Oluyordu Eskiden Şimdi Hepsi Unuttunuz Sanırım

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltildi, ben ilk başta mesajınız olanların gösteriminde sorun olduğunu sanmıştım ancak sarı renkte olduğunu görünce ellememiştim. Şimdi anladım sorunu. Artık okumadığınız mesajlar olan konularda toz turuncu bir ton göreceksiniz :)

Örnekteki gibi;

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İlgimizi çekebilecek konular, ilk mesajın altına değilde konunun altına alınsa daha iyi olabilir, ilk mesajı okumak için bir sürü konu reklamı geçmek gerekiyor ve birazda gereksiz gibi açıkçası.
@Ozan

Ekli dosyalar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Onda sayıyı azaltacağız muhtemelen 2 yada 4 tane olacak ancak ilk mesajın altında olması çok uygun tabiki orada birkaç güne oturacak bir yapı var, popüler konular çıkıyor olacak aslında amaç aktif ve popüler konular ile bazı sponsorlara hedefleme.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
önce konu ile ilgili olan mesajları okumak daha sonra benzer yada sponsor konularına göz atmak daha mantıklı değil mi?
Yani filmin arasına reklam girmesi gibi bir mantıkla hareket ediliyor.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bahadır haklısın ancak orada çıkan konuların bazen tamamı bazen de yarısı sitemizin ana sayfasındaki yada forumundaki en çok etkileşim alan ve gezilen içerikler yani gerçek anlamda "İlginizi Çekebilir" bölümü. Normalde sadece reklam bölümü olsa üyelerde reklam sunmuyoruz son tasarımla birlikte biliyorsunuz ancak bunda amaç son birkaç saatte aktif olan hit toplamış konuların gösteriliyor olması.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Neyse beni rahatsız etti o yüzden belirttim dukkan sizin daha iyi bilirsiniz :)
Bu arada konu onayları bir günü geçiyor gördüğüm kadarıyla bu konuylada ilgilenirseniz sevinirim :)
Yeni mesajlara baktığımızda konuya son yorum yapan kişinin nicki eklenebilir mi acaba?
@Ozan

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Neyse beni rahatsız etti o yüzden belirttim dukkan sizin daha iyi bilirsiniz :)
Bu arada konu onayları bir günü geçiyor gördüğüm kadarıyla bu konuylada ilgilenirseniz sevinirim :)
Yeni mesajlara baktığımızda konuya son yorum yapan kişinin nicki eklenebilir mi acaba?
@Ozan
Mobilde mi ? Desktop görünümde var çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
teknognc

teknognc

Üye
WP den giriyorum siteyi beğendim fakat şu sol üstteki seçenekler kısmını açtığımda yukarı kaydırıyorum sayfa da kayıyor arkada, bazen sayfa kayıyor seçenekler kaymıyor

snapdroid

snapdroid

Üye
S.a şu android os kategorisi o sekmelerde yukarlarda gozuksun. Symbian in üstünde felan dursun .
Bide android kategorisine bakıyoruz. 12+ fazla sekme var android genel samsung, LG android hack modifiye vs. Neyse onu geçtim. Mesela samsung sekmesine tıklıyoruz 4adet daha sekme. Yani biri android sekmesine girince 8×4 32+4 36 adet sekme çıkıyo karşımıza. Bende insanlara en iyi şekilde yardım etmek istiyorum. Şimdi gidip o 36 sekmeyi ziyaret etmem lazım. Hal böyle olunca ve internet yavaş sa bu tam bir eziyet. Etmeyin bize böyle eziyet. O android sekmesini 36 değil de bi 10adet yaparsanız çok iyi olur. Böyle olunca hal kimse foumdan verim alamıyor. Lütfen android sekmesine ayar çekin. Eziyet etmeyin

0MG90

0MG90

Üye
Konuya puan verdiğimizde yorum ekleme falan bence iyi olmadı. Hiç değilse yorum ekleyelim ama konuya yorum olarak düşmesin, yukarıda oy verenlere tıklayınca görebilelim. Böyle bir şey olabilir mi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Symbian Cihazda Bu Hataları ALıyorum Sanırım Çözümü Yok

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@Ozan Bir önerim olacaktı zamanın varsa.Durumu şöyle anlatayım.Bizim bazı konulara yaptığımız yorumlar Moderatör arkadaşlar tarafından gereksiz bulunup siliniyor yada başka konulara taşınıyor.Bu durumda bize de bildirim geliyor.Bildirimde hangi mesajın taşındığı falan yazmıyor.Bildirime tıklayınca da konunun ilk sayfasına gidiyor ve hangi mesaj nereden silinmiş göremiyoruz.İki seçenek var.Birincisi bildirimlere hangi mesajın silindiğini ekleyebilirsiniz fakat bu bildirimin epey uzun olmasına sebep olur.İkincisi üye silinen mesajına yönlendirilebilir.O mesaj normalde konudan silinmiştir ancak üye kendi mesajını farklı bir altlık üzerinde veya farklı bir renkte görebilir.Bu yada buna benzer bir düzenleme yaparsanız güzel olacağını düşünmekteyim.Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Herhangi bir konu da silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @Ozan

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben beğendim.Hem anasayfa tasarımını hem de rütbeleri ve diğer değişiklikleri. Maxicep'in mevcut kalitesini bir tık daha öteye götürmüş ve bembeyaz bir sayfa açılmış.Hakkaten bembeyaz,gece siteyi kullanırken parlaklığını kısıyorum monitörün :)
Emeği geçenler;sağolun.varolun.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve BomberMAn TR01
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Herhangi bir konu da silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @Ozan
Not bırakalarak modlar tarafından silinen mesajları konu içerisinde zaten silinme nedenleriyle birlikte görebiliyorsunuz kalıcı olarak silinmiş olması dışında. Bildirimlerde mesajın silinmesiyle ilgili olarak silinen mesajın içeriğini bildirime eklemek ise mümkün değil çünkü çok uzun mesajlar olabilir.
Ben beğendim.Hem anasayfa tasarımını hem de rütbeleri ve diğer değişiklikleri. Maxicep'in mevcut kalitesini bir tık daha öteye götürmüş ve bembeyaz bir sayfa açılmış.Hakkaten bembeyaz,gece siteyi kullanırken parlaklığını kısıyorum monitörün :)
Emeği geçenler;sağolun.varolun.
Gece için birşeyler düşünüyorum bakalım hayata geçirebilirsem seveceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konuya puan verdiğimizde yorum ekleme falan bence iyi olmadı. Hiç değilse yorum ekleyelim ama konuya yorum olarak düşmesin, yukarıda oy verenlere tıklayınca görebilelim. Böyle bir şey olabilir mi?
Bu özelliği kaldırdım artık mesaj olarak eklenmeyecek.

Bilgilerinize

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Üst Alt