Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
Temalar arasında değişim özelliği eklenmeli;
2015 - 2016 şekilinde olabilir mesela seçenekler yada benzeri o size kalmış. Eski tasarımı daha iyidi bence göze batıyor bu biraz, zevk meselesi. @Ozan

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bildirimler geliyor mu
Bildirimlerin temayla alakası yok, bildirim simgesine tıkladığınızda tüm bildirimlerinizi görürsünüz. Opera mini harici tarayıcılarda da bildirim geldiğinde hem tarayıcı pencerenizin başında (x) Konu Adı - MaxiCep şeklinde bildirim sayısı yazar hem de bildirim ikonunda kırmızı bir bildirim sayısı yanar.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
konu ve bölüm başlıklarını söylüyordum ama gözümmü alıştı küçültüldümü anlamadım olmuş yani küçültmüşsünüz galiba :D

opera minide herhangi bir uyumsuzluk göremedim
Bir tık ufaltıldı ve düzenlendi yazı tipi ailesinin değişmesiyle de alakalı olarak şu an tam oturduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ismail

ismail

Üye
Daha önce de yazdığım gibi pcde ekran kartı driveri yüklenmemiş gibi dursa da mobilde çok iyi duruyor yeni tasarım :)

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Bildirimlerin temayla alakası yok, bildirim simgesine tıkladığınızda tüm bildirimlerinizi görürsünüz. Opera mini harici tarayıcılarda da bildirim geldiğinde hem tarayıcı pencerenizin başında (x) Konu Adı - MaxiCep şeklinde bildirim sayısı yazar hem de bildirim ikonunda kırmızı bir bildirim sayısı yanar.
Anladım. Tesekkurler :)

Luck Star

Luck Star

Üye
İmzadaki resime ve yazıya link ekleme kalkmış sanırsam ?

theeternal

theeternal

Üye
Bir tık ufaltıldı ve düzenlendi yazı tipi ailesinin değişmesiyle de alakalı olarak şu an tam oturduğunu düşünüyorum.
aynen çok güzel olmuş elinize sağlık

H0lligan

Üye
Profile biri birşey yazınca o ilk yazılan da nick siyah ona atılan yorumlar da nick turuncu. Sabit bir renk koymak daha mantıklı değilmi @Ozan ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Böyle bir kısıtlama yapılmadı yeni tasarımla alakalı
Galiba ben yanlış hatırlıyorum. Özel mesaj attım bakma şansınız var mı?

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

stockton

Üye
Tasarım çok güzel, öyle ki ben bir ara forum sistemi de değişmiş sandım ama hala Xenforo'ymuş :P

Yalnız ben bu büyük tasarımlara alışamadım. Her şey klasik forum tasarımlarına göre büyük! Gerçi sorun bizde galiba, 1366*768 yetmiyor artık sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Tasarım çok güzel, öyle ki ben bir ara forum sistemi de değişmiş sandım ama hala Xenforo'ymuş :P

Yalnız ben bu büyük tasarımlara alışamadım. Her şey klasik forum tasarımlarına göre büyük! Gerçi sorun bizde galiba, 1366*768 yetmiyor artık sanırım.
%90a cevir ;)

• Beğen
Tepkiler: Ozan

stockton

Üye
Valla, hiç kullanmadığım bir özellik olduğundan aklıma gelmemişti sağ olun. Yalnız şunu sorayım, mesela bir siteyi %90'la görüntülemeyi seçtiğimizde browser bunu hep aklında tutuyor mu? Yoksa her açışta ayarlamak mı gerekiyor?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Evet tutuyo :)

GT-I9190 ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: stockton
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Profile biri birşey yazınca o ilk yazılan da nick siyah ona atılan yorumlar da nick turuncu. Sabit bir renk koymak daha mantıklı değilmi @Ozan ?
Evet oradaki sorunu halledeceğim. Bildirim için teşekkürler.

Arkadaşın dediği gibi ekran çözünürlüğünüzle alakalı olarak tabi büyük görünüyor olabilir yapacağınız görüntüyü %90 gibi orantılamak. Onun ayarı da siteyle değil browser ile alakalı yani tarayıcıyı bir kere %90 boyutlamaya aldığınızda tüm sitelerde %90 olur.

440,1680,1920 px çözünürlüklerde daha da kötü ve ufak görünüyor ancak Site genişliği ile ilgili olarak yapabileceğimiz birşey varsa yapacağım :)

bycoo32

bycoo32

Üye
forum için arama butonu çok koyu gözüme çarpmadı tasarım renkler çok güzel emek verenlerin ellerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: exp_l0it ve Ozan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Değişicem Dediniz Ama Kaldı Okuduğumuz Konular Beyaz Oluyordu Eskiden Şimdi Hepsi Unuttunuz Sanırım

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Arkadaşın dediği gibi ekran çözünürlüğünüzle alakalı olarak tabi büyük görünüyor olabilir yapacağınız görüntüyü %90 gibi orantılamak. Onun ayarı da siteyle değil browser ile alakalı yani tarayıcıyı bir kere %90 boyutlamaya aldığınızda tüm sitelerde %90 olur.
ufak bir duzeltmeye ihtiyac duydum :)
tum sitelerde degil, alan adlarinda yapiyor bunu ornegin bu sayfada yaptigimizda maxicep.com/* alan adli heryerde %90 ancak googleda %100 orana sahip oluyor

• Beğen
Tepkiler: stockton ve Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ufak bir duzeltmeye ihtiyac duydum :)
tum sitelerde degil, alan adlarinda yapiyor bunu ornegin bu sayfada yaptigimizda maxicep.com/* alan adli heryerde %90 ancak googleda %100 orana sahip oluyor
Tamam, bu tarayıcıya bağlı olarak da değişebilir ama sizin için çözüm olduysa ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: exp_l0it

Üst Alt