bildirimler geliyor mu
Bildirimlerin temayla alakası yok, bildirim simgesine tıkladığınızda tüm bildirimlerinizi görürsünüz. Opera mini harici tarayıcılarda da bildirim geldiğinde hem tarayıcı pencerenizin başında (x) Konu Adı - MaxiCep şeklinde bildirim sayısı yazar hem de bildirim ikonunda kırmızı bir bildirim sayısı yanar.bildirimler geliyor mu
Bir tık ufaltıldı ve düzenlendi yazı tipi ailesinin değişmesiyle de alakalı olarak şu an tam oturduğunu düşünüyorum.konu ve bölüm başlıklarını söylüyordum ama gözümmü alıştı küçültüldümü anlamadım olmuş yani küçültmüşsünüz galiba
opera minide herhangi bir uyumsuzluk göremedim
Anladım. TesekkurlerBildirimlerin temayla alakası yok, bildirim simgesine tıkladığınızda tüm bildirimlerinizi görürsünüz. Opera mini harici tarayıcılarda da bildirim geldiğinde hem tarayıcı pencerenizin başında (x) Konu Adı - MaxiCep şeklinde bildirim sayısı yazar hem de bildirim ikonunda kırmızı bir bildirim sayısı yanar.

aynen çok güzel olmuş elinize sağlıkBir tık ufaltıldı ve düzenlendi yazı tipi ailesinin değişmesiyle de alakalı olarak şu an tam oturduğunu düşünüyorum.
Böyle bir kısıtlama yapılmadı yeni tasarımla alakalıİmzadaki resime ve yazıya link ekleme kalkmış sanırsam ?
Galiba ben yanlış hatırlıyorum. Özel mesaj attım bakma şansınız var mı?Böyle bir kısıtlama yapılmadı yeni tasarımla alakalı
%90a cevirTasarım çok güzel, öyle ki ben bir ara forum sistemi de değişmiş sandım ama hala Xenforo'ymuş :P
Yalnız ben bu büyük tasarımlara alışamadım. Her şey klasik forum tasarımlarına göre büyük! Gerçi sorun bizde galiba, 1366*768 yetmiyor artık sanırım.
Valla, hiç kullanmadığım bir özellik olduğundan aklıma gelmemişti sağ olun. Yalnız şunu sorayım, mesela bir siteyi %90'la görüntülemeyi seçtiğimizde browser bunu hep aklında tutuyor mu? Yoksa her açışta ayarlamak mı gerekiyor?%90a cevir![]()
Evet oradaki sorunu halledeceğim. Bildirim için teşekkürler.Profile biri birşey yazınca o ilk yazılan da nick siyah ona atılan yorumlar da nick turuncu. Sabit bir renk koymak daha mantıklı değilmi @Ozan ?
Arkadaşın dediği gibi ekran çözünürlüğünüzle alakalı olarak tabi büyük görünüyor olabilir yapacağınız görüntüyü %90 gibi orantılamak. Onun ayarı da siteyle değil browser ile alakalı yani tarayıcıyı bir kere %90 boyutlamaya aldığınızda tüm sitelerde %90 olur.Tasarım çok güzel, öyle ki ben bir ara forum sistemi de değişmiş sandım ama hala Xenforo'ymuş :P
Yalnız ben bu büyük tasarımlara alışamadım. Her şey klasik forum tasarımlarına göre büyük! Gerçi sorun bizde galiba, 1366*768 yetmiyor artık sanırım.

ufak bir duzeltmeye ihtiyac duydumArkadaşın dediği gibi ekran çözünürlüğünüzle alakalı olarak tabi büyük görünüyor olabilir yapacağınız görüntüyü %90 gibi orantılamak. Onun ayarı da siteyle değil browser ile alakalı yani tarayıcıyı bir kere %90 boyutlamaya aldığınızda tüm sitelerde %90 olur.

Tamam, bu tarayıcıya bağlı olarak da değişebilir ama sizin için çözüm olduysa ne mutlu.ufak bir duzeltmeye ihtiyac duydum
tum sitelerde degil, alan adlarinda yapiyor bunu ornegin bu sayfada yaptigimizda maxicep.com/* alan adli heryerde %90 ancak googleda %100 orana sahip oluyor