Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Bakın Ve Bir Cevap Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfen Bakın Ve Bir Cevap Yazın
Meraba Arkadaşlar Ben bir C7 Nokia kullanıcısı olaraktan size Birşey Danşmak istiyorum Arkadaşımın Suan 850 TL si Var ben Ona C7 Telefonunu önerdim. Ama o Miktar ile Alabileceği Zarif ince Hatlara Sahip(Symbian Android Fark Etmez) Telefon markası olaraktanda Arkadaşım Samsung a pek güvenmiyor ondan dolayı Nokia Sony Ericson HTC Yada blackberry Modellerinden Düşünuyor Ama siz yinede Samsung Moderlerinden Güvendiklerinizide Yazabilirsiniz Benım Görduğum kadar ince Hızlı çalışan takılmayan tatmini kamerası olan Dokunmatiği iyi olan dayanıklı Herhangi Bir oyun da problem çıkarmicak Donanıma Sahip Bir Tel. Arıyor lütfen Bana Model şeklinde yazınız Şimdiden çok Teşekurler (Ben C7 diyorum hala ) :D

_ardaa

_ardaa

Üye
C7 güzel zarif bir cihaz diğer markalardan da HTC olabilir onun cihazları da güzel Blackberry iş telefonu multimedya özellikli istiyorsa işine yaramaz üstelik bis veya bes aboneliği yapılıyor internete girmek için o da normal adsl ücreti kadar, HTC'nin modellerinden biri veya C7 olabilir bence.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
HTC Modelerindne hangisini alabilir Arkadaş 850 TL ye

bymetx

Üye
ben bugün club nokia da sordum sakaryada, nokia 700 alabilirsin, 820 TL dediler.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 Pek göruntusu beğenmedim Fakat Nokia 603 Çok Hoşuma gitti Eğer inceleme şansım olucak bi yer bulursam o 603 ve 700 mutlaka incelicem şuan için C7-603-700-HTC Desire Z İdeos X5 Sony Ericson Ray Bakalım hangisinde karar kılcak arkadaş

qsaw

qsaw

Üye
701 diyorum ama daha tuzlu bir fiyatı olur gibime geliyor

mensir

mensir

Üye
Htc de kendını kanıtlamıs durumda o fıyatlara ıkı modelını bulabılmen mumkun sanırım Samsung telefondan ıyıdır !

aşikar53

aşikar53

Üye
donma 0
reset 0
oyunda no problem ince şık tasarım
nokia 3310
kimse kızmasın şaka yaptım :) c7 ideal kardeş düşünmedenn alsın iyi forumlar

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Her cevap için çok Teşekur ederim azçok aklımda bir telefon belirledim sizin sayenizde çok saolun Arkadaşlar

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
603 der giderim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt