Android li bir telefon alıcam bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Android li bir telefon alıcam bakarmısınız?
Merhaba arkadaşlar ben Samsung Galaxy Nexus u düşünuyorum iyi b,r telefona benziyor özellikleri mukemmle samsung a mataryel olarak pek güvenmesemde google ve google ın uretti android işletim sistemi gayet hoş siz nedersiniz başka mukkemler model varmı telefonlarda beni en çok etkileyen ekran çözunurluğu ve netlik parlaklık şuanakadar hep iyi erkraba sahip teller kulansım omnia 2 , C7 Samsung galaxy S gibi bu telefonun ekranı tatmın edicimi?

Peocawe

Peocawe

Üye
Fiyat araligin nedir? Eger dusuk fiyata yuksek performans istiyorsan Huawei Ideos x5 :) arastir bi derim ozellikleri fiyata gore kat kat iyi.

AHMED...

AHMED...

Üye
düşük fiyata yüksek performans varken niye daha fazla fiyat ödeyesin ki ideos x5 güzel

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Düşük fiyata yük performans güzel ama sadece o muhim olan değil salamlıkta önemli Huawei Ulkemizdeki yeni bir marka düşünduruyor :S

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Peocawe

Peocawe

Üye
ideos x5 kullanan herkes çok memnun telefondan ben sadece öneride bulundum sana. 0 pişmanlık duyacağın bir telefon ideos x5.

berkcombil

Üye
Bence acelen yoksa Nexus'u atlayıp yeni Galaxy'yi beklemelisin,yani Galaxy S3'ü.Çünkü ben Galaxy Nexus'un özelliklerini beğenmedim.Kamerası 5Mp'de bırakılmış,ayrıca GPU'su Galaxy S ile aynı yani eski teknoloji.Tek artısı ekran çözünürlüğü ki yeni gelecek üst seviye Galaxy'ler artık yüksek çözünürlükte olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt