Xperia S mi,Galaxy SII mi,Iphone 4S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
XPERIA S tabi ki. Ama bence yurtdışından al. Ucuzlamasını bekleme.

cirkinn

Üye
ben de xe yi begenmiyorum xe saten xe yi savunmuyorum

htc çok ram yiyor güzel kardeşim. biz arkadaşlarla htclere kamyoncu telefonu diyorduk ki one serisiyle bunu biraz düzeltmiş sanki :) ben sadece 2 marka severdim. biri nokia biri sony ki nokia bi türlü tutunamadı sony ise donanım olarak 1 yıl kadar geriden geliyor. bu durumda en mantıklı alternatif sanırım samsung. iphone'den ise kısıtlamaları yüzünden nefret ettim. pc'ye adam akıllı bağlayıp dosya aktaramıyorsun. müziklerim silinmeden bir müzik atmak için neler denedim tahmin edemezsiniz. mp3ler zil sesi yapılmıyor. bluetooth var ama neye yarar? tuşları çabuk bozuluyor. telefon bildiğin odun yav hiç mi bi serbestlik payı olmaz. aslında androidde o kadar iyi bir işletim sistemi değil ama napabiliriz? tek alternatifimiz o :).

agza

Üye
arkadaşlar xperia s imi aldım :D beyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm :D özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo :D :D

Astrosman

Astrosman

Üye
S2:oke:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar xperia s imi aldım :D beyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm :D özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo :D :D

way hayırlı olsun kardeşim bende forumda yalnızlıktan yakınıyordum :) android markete girince sony yazısına tıkla orda sega nın yapmış olduğu bir tenis oyunu var bu kadar grafikleri harika ve gerçekci oyun görmedim tenis oyununun kralı ve telefonun ekran kalitesinde mest oluyorsun oynamaya tavsiyemdir ;)

selami023

Üye
bluetoot mu bu devirde BT kullanan mu var :) ben xperia S derim her türlü bende o cihaza geçmeyi düşünüyorum... çift çekirdek 1 gb ram ayrıca ekran kartı bile var cihazda Bt olsaa ne oluuuur olmasa ne oluuur derim :))) wifi yeterli :D

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi

hayırlı olsun telefonunuz.sizin adınıza sevindim.darısı başıma artık :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hadi bakalım arkadaşlar inşallah sizlerde alında sayımızı ikiden çok daha yukarılara çıkartalım sony xperia s fan club kuralım :) güzel projelerim var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
forumda maddi o kadar iyi olan kisi sayisi az. senin adina sevindim yinede.

---------- Eklendi @ 14:15:28 ---------- Yazıldı @ 14:14:09 ----------

yani o telefondan alacak cok kisi oldugunu sanmiyorum demek istedim :)

klongs

klongs

Üye
bence android grubu kuralim

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
tabiki bir modeli herkes alacak diye birşey yok ya da bu akdar alım gücü olamayan çok arkadaşlarımız da var ama 1500 tl civarı birçok modele para veren arkadaşta çok en azından onlar için iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum :oke:

---------- Eklendi @ 18:13:17 ---------- Yazıldı @ 18:10:54 ----------

bence android grubu kuralim

android grubu derken zaten forum sitemizde android bölümü var hem uygulama hem genel destek vs..
genel anlamda hazır olan bölümlere birşeyler paylaşırız benim planım biraz vaktim olursa xperia s ile ilgili bir fan club başlığı altında kamera işlemci vs.. vs.. bu telefonla neler yapılabiliyor onları paylaşmak arkadaşlardan paylaşım almak yakında hoş birşey ortaya çıkartacağım bakalım :)

klongs

klongs

Üye
fan club kuruluyor havada kaliyor o yuzden

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
fan club kuruluyor havada kaliyor o yuzden

bu fan club u sürekli gündemde tutmak kullanıcı toplamak için düşünmüyorum ki
çünkü teknolojide sürekli aynı şeyi savunmak öne çıkarmak yoktur tabiri caizse nankördür :)
benim düşünmem şu an için yeni çıkan ve bir sürede yaygınlaştıkça gündemde olan bir telefonun bütün yanlarını burda paylaşmak merak edenlere ve kullanıcılara resim video bilgi vs. sunmak tabiri caizse güzel bir arşiv hazırlamak yoksa daha üst model çıktığında kısmet olursa ona geçmeyi düşünüyorum tabi bu imkan meselesi bunuda biliyorum

klongs

klongs

Üye
bende galaxy s2 icin dusundum de vazgectim

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bende galaxy s2 icin dusundum de vazgectim

bence vazgeçme çünkü samsung galaxy s2 kullanıcıları bir hayli fazla yani kuracağın fan club ciddi manada ilgi görecektir eğer samsung galaxy s 2 kullansaydım seni bir şekilde ikna ederdim hatta ortak bir çalışmada yapabilirdik :)

klongs

klongs

Üye
gökhan moral diye bir kernel geliştiricisi var o bootloader yapmaya çalışıyormuş iki romu aynı telefona kurabilecekmişin onu yapabilirse kendi romumun yanına yeni bir rom denerim fan club kurup o romları paylaşabilirim ama root romla ilgilenende pek yok

agza

Üye
way hayırlı olsun kardeşim bende forumda yalnızlıktan yakınıyordum :) android markete girince sony yazısına tıkla orda sega nın yapmış olduğu bir tenis oyunu var bu kadar grafikleri harika ve gerçekci oyun görmedim tenis oyununun kralı ve telefonun ekran kalitesinde mest oluyorsun oynamaya tavsiyemdir ;)

tenis oyununa baktım paralı oyüzden indirmedim :D bide bizim telefon çözünürlüğüne uygun oyunları nerden bulabiliriz yada senin indirdiğin oyunlar varsa linklerini atarsan sevinirim :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
angry birds temple run real racing 2 yüklemiştim ama güncelleme istemeye başladı güncellediğimde oyun açılmıyor sildim dediğim teniz oyunu tam bu telefona göre böyle canlılık grafik kalitesi görmedim adamların hareketleri falan o kadar gerçekçi ki indirmeyi düşünürsen hiç tereddüt etme

---------- Eklendi @ 21:19:24 ---------- Yazıldı @ 21:18:40 ----------

çok yakında burdaki oyunlar 1280X720hd ekranlı telefonlar içinde uygun hale gelecektir

Avunyali

Üye
Bence 4S al Aslında 2 side Hızlı 2 side Güzel [4S ile SII bahsediyorum] Sağlamsal Olarak SII beyinsel Chip olarak A5 yani iPhone 4S . Tek sorun fazla iyi apps yok androidte iPhone ye göre Bende Biraz daha Araştır veya Biraz daha para Biriktir 5 çıkacak 4.7 İnç LG ekran 5 alırsın

danimoth

Üye
iphone almam arkadaşlarım da yook bende xperia s aldım ve çook memnunun öncelikle temple run oyununda kasma yok bir kaç oyunda denedim güzel çalışıyor kendine özgü led cam var...tavsiye ederim