Karşılaştırma Galaxy Nexus mu iPhone 4S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
offical tavsiye etmem çok sade :no:
varsa bliss pop kur acayip güzel :aha:

Zaten CM nin olayi sade olmasi bliss pop a gecince denerim telefonu kastirmazsa onu kullanirim ama aklimda tabi varsa AOSP tabanli bi S5 S6 ROM u var hani ;)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Zaten CM nin olayi sade olmasi bliss pop a gecince denerim telefonu kastirmazsa onu kullanirim ama aklimda tabi varsa AOSP tabanli bi S5 S6 ROM u var hani ;)
s6 teması var cm12.1 in :)

H0lligan

Üye
Aga port oldugu icin kasiyo o ROM ya hani olur ya S3 icin S5 ROM u falan onlardan istiyom ben :)
blekota diyosan o ilk dediğin romu kur ozaman :D çünkü s3 de taçwiz tabanlı rom lar kasıyor hep tek sağlam MoRo vardı zaten aziz hoca zaman bulunca editleyecekdi ama benim s3 gitti onuda kullanamadım yav :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
blekota diyosan o ilk dediğin romu kur ozaman :D çünkü s3 de taçwiz tabanlı rom lar kasıyor hep tek sağlam MoRo vardı zaten aziz hoca zaman bulunca editleyecekdi ama benim s3 gitti onuda kullanamadım yav :D

Blekota <3

• Beğen

H0lligan

Üye
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
ilk bi saat bende senin gibi düşündüm 1 hafta kullan gör sen ozaman blekota yı :D

Aga ben 1 saatte bu telefonun anasini aglatir dedim zaten :ehe Blekota icin min 2 GB RAM lazim obur turlu oyle ozellikli ve gorselli bi ROM u 1 GB RAM kaldirmaz :D
Galaxy Ace kaldirirmi acaba ? :hmmm

• Beğen

H0lligan

Üye
Aga ben 1 saatte bu telefonun anasini aglatir dedim zaten :ehe Blekota icin min 2 GB RAM lazim obur turlu oyle ozellikli ve gorselli bi ROM u 1 GB RAM kaldirmaz :D
Galaxy Ace kaldirirmi acaba ? :hmmm
kaldırır kaldırır kur sen ace a s3 romu :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...