ben de xe yi begenmiyorum xe saten xe yi savunmuyorum
ben sadece 2 marka severdim. biri nokia biri sony ki nokia bi türlü tutunamadı sony ise donanım olarak 1 yıl kadar geriden geliyor. bu durumda en mantıklı alternatif sanırım samsung. iphone'den ise kısıtlamaları yüzünden nefret ettim. pc'ye adam akıllı bağlayıp dosya aktaramıyorsun. müziklerim silinmeden bir müzik atmak için neler denedim tahmin edemezsiniz. mp3ler zil sesi yapılmıyor. bluetooth var ama neye yarar? tuşları çabuk bozuluyor. telefon bildiğin odun yav hiç mi bi serbestlik payı olmaz. aslında androidde o kadar iyi bir işletim sistemi değil ama napabiliriz? tek alternatifimiz o
.
beyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm
özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo

arkadaşlar xperia s imi aldımbeyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm
özellikle nfc olayı çok iyi sabah uyanamadığımda nfc ye tutuyorum telefonu arkadan hali sezai isyannn çalıyo uykum hemen açılıyo
![]()
![]()
android markete girince sony yazısına tıkla orda sega nın yapmış olduğu bir tenis oyunu var bu kadar grafikleri harika ve gerçekci oyun görmedim tenis oyununun kralı ve telefonun ekran kalitesinde mest oluyorsun oynamaya tavsiyemdir arkadaşlar xperia s imi aldımbeyaz olanından dış görünüşü süper cihazın kamera performansı desen 10 numara okulda herkes telefonu istiyo fotoğraf çekilmek için internet performansıda iyi oyunlarda da iyi ama daha yüksek boyutlu oyunlar oynamadım şu an angry birds ve asphalt 6 oynadım ikisinide rahat rahat oynadım almak isteyen arkadaşlara öneririm
![]()
![]()

bence android grubu kuralim

fan club kuruluyor havada kaliyor o yuzden
bende galaxy s2 icin dusundum de vazgectim

way hayırlı olsun kardeşim bende forumda yalnızlıktan yakınıyordumandroid markete girince sony yazısına tıkla orda sega nın yapmış olduğu bir tenis oyunu var bu kadar grafikleri harika ve gerçekci oyun görmedim tenis oyununun kralı ve telefonun ekran kalitesinde mest oluyorsun oynamaya tavsiyemdir
![]()
bide bizim telefon çözünürlüğüne uygun oyunları nerden bulabiliriz yada senin indirdiğin oyunlar varsa linklerini atarsan sevinirim