Xperia S mi,Galaxy SII mi,Iphone 4S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S mi,Galaxy SII mi,Iphone 4S mi ?
Arkadaşlar sizce hangi telefonu almalıyım çok kararsız kaldım.Özellikle Xperia S ile Iphone arasında...
Xperia S henüz Türkiye'ye gelmedi ama Mart'ın sonuna doğru geleceği söyleniyor.

Xperia S'in beni korkutan birkaç özelliği var :
-2.1 Bluetooth sürümü
-Gorilla Glass bulunmayışı
-LTE teknolojisi bulunmayışı
-Quallcom işlemcisinin oyun performansı
Bunların dışında telefon harika bir telefon.
-Sonynin mükemmel ses ve kamera (12mp) kalitesi
-Sony playstation sertifikası
-Mükemmel ekran çözünürlüğü (Sony Bravia Engine)
-Harika tasarım vs. vs.

Sizce Xperia S mi almalı,Iphone mu,yoksa üstünde pek durmadığım Galaxy SII mi ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş xperia s güzel telefon ama yeni çıkmış bi telefonda hala 2.1 bluetooth olması çok saçma
gorilla glass yok ama ekran heralde gorilla glass kadar iyi olcakki sony tercih etmiş
kısacası S in tek eksi yanı 2.1 bluetooth
4S yada S albilirsin ikiside olur eğer büyük ekran istiyosan S küçük ekran istiyosan 4S

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Evet Iphone'u istemememin tek sebebi de ekran küçüklüğü.Şu an N8 kullanıyorum ve N8 ekranıyla Iphone'unki hemen hemen aynı boyutlarda ve ben N8'den memnun değilim.Iphone'un ekranından da memnun kalmam herhalde.

----------Eklendi @ 10:19:33 ---------- Yazıldı @ 10:13:07 ----------

Ayrıca bluetooth konusuna da şunu söyleyebilirim : artık bluetooth pek fazla kullanılan bir özellik değil.Gerek telefondan bilgisayara bağlanırken,gerek televizyona bağlanırken wi-fi,dlna gibi özellikleri kullanıyoruz.Diğer telefonlara da çok bağlanmayan biri olarak bluetooth'un sürümü beni pek etkilemez diye düşünüyorum.Tek korkum bluetooth kulaklığıma bağlanabilir miyim acaba ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kulaklığa bağlanırsın sorun çıkmaz

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S'in oyun performansı hakkında birşey söyleyebilir misiniz peki ? Ağır oyunları kasmadan çalıştırır mı acaba ?

klongs

klongs

Üye
lte önemli değil çünkü türkiye de yok gorilla glass bence önemli çünkü iphonede yok iphone u düşürdünmü bitiyor qualcomm arm cortexten testlerde geride kalıyor oyunlarda nasıldır bilemiyorum xperia S kullanan yok galiba forumda

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Daha Türkiye'de satışa çıkmadı o yüzden yoktur.

oguzaydin

Üye
bence xperia s :)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Note al :ehe
veya Xperia S

Astrosman

Astrosman

Üye
S2 :oke:

• Beğen
Tepkiler: maxicici
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S gelir gelmez Türkiye'ye alacağım :)

----------Eklendi @ 23:20:14 ---------- Yazıldı @ 22:52:18 ----------

Bir sorum olacak arkadaşlar.Xperia S'in özelliklerine birkez daha baktımda :

Grafik : Adreno 220 GPU
İşlemci : Çift çekirdekli 1.5 GHz Scorpion Yongaseti: Qualcomm MSM8260

yazıyor.Ben pek teknik özelliklerden anlamamda,bu telefon piyasadaki tüm android oyun ve uygulamalarını rahat çalıştırıp,internette akıcı bir şekilde sörf yapar,donma veya duraklamalar yaşamaz diyebilir miyiz ?

bosnags

bosnags

Üye
Dostum bu ozeliklere sahip bir telefonun calstirmayacagi oyun yok internet performansi cok iyi olur.birde sony ics guncelemesini bu tele saglayacak...gonul rahatligiyla al ama sony lerde sarj da onemli bir sorun;)

• Beğen
Tepkiler: Aege
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Bende N8 var şarjı bir gün gidiyor.1 günü geçsin yeter :) heryerde şarj ederim ben onu :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
şu an itibariyle xperia s satışı bazı sitelerde başlatıldı yalnız bu kadar yüksek fiyatlara pek rağbet göreceğini hiç sanmıyorum tamam telefon birçok özelliğiyle kendine hayran bırakıyor sırf bu telefonu almak için bekliyordum ama peşin fiyatı az önce baktım 2200 den akıllarınca indirim yapmışlar 2025 liraya satışa sunulmuş akıllarınca iphone 4s fiyatlarıyla aynı seviyede tutarlarsa onun kadar iyi bir satış grafiğini görürler :D

• Beğen
omeren313

omeren313

Üye
xperia s al bencede

• Beğen
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok güzel telefon ama Sony kusura bakmasın o telefona 2000tl veremem

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
2000 lira da verilmez ondan daha iyi telefonlar daha ucuza çıkacakken

Bir telefona iyi diyebilmek için sadece işlemcisine mi bakıyorsun ?
Bu telefonu tasarım,kamera,kullanıcı arayüzü,kalite,ekstra Sony'nin sunduğu avantajlar,uygulamalar,PSP oyunları,Music ve Video Unlimited (Türkiye'de bunlar geçerli olurmu henüz bir bilgi yok.) özelliklleri çerçevesinde değerlendirdiğimizde dünyadaki 4,5 telefondan biridir bence

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
2000 lira da verilmez ondan daha iyi telefonlar daha ucuza çıkacakken

tabiki bu kadar fiyat verilmez tamam sony atılım yapmaya güzel telefonlar çıkarmaya başladık dedik 1.5 ghz çift çekirdek hd 1 gb ram vs.. vs.. dedik ama bu kadar da değil aslında keşke birçok kullanıcı bilinçli tüketici olsada acele etmese şu telefonu almak için bu fırsatçı uyanık satıcılarda alsa dersini 1050 tl falan avrupa fiyatı olan bir tel 2300 lere kadar fiyat verilerek ilk sahibi siz olun gibi süsleme laflarla satışa sunuluyor Samsung galaxy s2 bile çıktığında 1600 tl civarındaydı şu an çift çekirdekli benzer donanımlı telefonlar az bile değil üstelik bu fiyatlara türkiyede ancak telefon bayilerinn rafında süs olarak kalacak gibi :)

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata almam zaten merak etmeyin :)