WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence bu rom karın serverden çekilmesinin sebebi Türkcell cihazlara global rom yuklememizden ve Türkcell in buna karşı çıkmasından siye düşünüyorum. Bu Türkcell ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum niye data sense yok? Tamamen mantıksız şey bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bahattin NSU dan denedin mi? Sonuç nedir? Bu arada Özgür her güncellemede dead flaşla uğraşacak olursak yandık demektir yahu :(

2 dk'lık iş yaa :)
Bak pirenuri kardeşimiz de yapmış.
Sıkıntı yok :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye

2 dk'lık iş yaa :)
Bak pirenuri kardeşimiz de yapmış.
Sıkıntı yok :oke:

Doğru diyorsun da insanın canı sıkılıyor yine de hem her seferinde birilerinin global romu upload etmesi gerekecek bu durumda. Bir de benim mantığım almadı şimdi bu durumu. Dead flaş bir anlamda format demek değil mi? Cihazı formatladıktan sonra içine global romu kuruyoruz. E, o zaman içindeki işletim sistemi nereye bakarsan bak turkcell romlu değil global romlu görünmesi lazım. Yani turkcell ile ilgili her şeyi silmiş durumda oluyoruz. Daha niye nereden nasıl çıkıyor bu turkcell rom. Ulan turkcell senden kurtuluş yok yemin ediyorum :ah:sopa:

Shamer

Shamer

Üye
Arkadaşlar Nokia hesabı ile giremezsiniz zaten. Sadece Nokia Care Servis teknisyenleri o bölüme şifre ile girebiliyor. Normal kullanıcılar için de diğer seçenekten gireceksiniz. Takıldığınız konularda çekinmeden sorabilirsiniz. Saygılar...

denedim ama tırt çıktı :ağlarım:

Plesk234

Üye
Bırakın uploadı Flaşı Dead 1 hafta sabredin orjinal gelecek zaten :D

karamsarm

Üye
Bırakın uploadı Flaşı Dead 1 hafta sabredin orjinal gelecek zaten :D
Bırakmayaydı eyiydi :D

Bayram öncesi kurcalayacak birşey çıktı diye sevindim onda da hemen geri çekmişler :) 820 ve 920 var forumda :D 620 li olarak başım kel gibi hissettim :D Bırakmayın yiğitler, yeni telefonum sizlerin omuzlarında yükselecek. NSU ile offline atabilecek şekilde bir romu olan varsa ve paylaşabilirse bayram öncesi sağlam hayır olur :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bence bu rom karın serverden çekilmesinin sebebi Türkcell cihazlara global rom yuklememizden ve Türkcell in buna karşı çıkmasından siye düşünüyorum. Bu Türkcell ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum niye data sense yok? Tamamen mantıksız şey bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

arkadaşlar benim güncellemeden önce 002 ile bitiyordu versiyon. Şimdi 3001 ile bitiyor. Yani ben şimdi Türkcell rom u globale mi çevirmiş oldum? Çevirdiysem eğer iyi mi oldu kötümü sizce.

Bay H

Bay H

Üye
Bırakmayaydı eyiydi :D

Bayram öncesi kurcalayacak birşey çıktı diye sevindim onda da hemen geri çekmişler :) 820 ve 920 var forumda :D 620 li olarak başım kel gibi hissettim :D Bırakmayın yiğitler, yeni telefonum sizlerin omuzlarında yükselecek. NSU ile offline atabilecek şekilde bir romu olan varsa ve paylaşabilirse bayram öncesi sağlam hayır olur :D
rm-846 Lumia 620 Amber rom

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu rom'ları ilk sayfada yükleyen arkadaşımızın ismi ve yüklenen rom'un içeriğiyle beraber yayınlasak daha derli toplu olmaz mı acaba :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
:ağlarım::ağlarım:Hasret kaldım ambere

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:ağlarım::ağlarım:Hasret kaldım ambere
kazasız belasız gelsede hasretin bitsin benim de gözüm telefon da ota olarak almak istiyorum hayırlısı sabah güncelleme geldi sevindim bir açtım skype mış

chethin

chethin

Üye
Arkadaşlar ota ya ne zaman gelir bilgisi olan var mı?Yada gelince mesaj atarsanız sevinirim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar oranın ne zaman dağıtılacağı belli değil zaten dağıtım başlayınca burada herkes haberini verir ortalık kaynar daha sormanıza gerek yok. Ayrıca ot güncellemesi mağaza güncellemesi gibi gelmez ayarlardan telefon güncellemesi kısmına girip taratacaksınız

YkPkY

YkPkY

Üye

kazasız belasız gelsede hasretin bitsin benim de gözüm telefon da ota olarak almak istiyorum hayırlısı sabah güncelleme geldi sevindim bir açtım skype mış

benim telefon elimdede teknolojiden uzağım sadece:D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
biri bana 925 in romunu bulabilir mi :ehe dead la denicem valla 920 ye belki yer :yuru

IVI-Elia

Üye
geçmiş olsun şuanda care suite de uğraşıyorum dün demiştim ya durumu cihazı usb ile bağladım bilgilerinde ürün kodu türkcelle ait onu değiştiremedikten sonra hep dead flash yapıcaz birazdan nsu ile de deniyeceğim..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Msj geldiği zaman yukarıda çıkmasını engelleyen Bi seçenek varmı bu güncellemeden sonra

alical33

alical33

Üye
geçmiş olsun şuanda care suite de uğraşıyorum dün demiştim ya durumu cihazı usb ile bağladım bilgilerinde ürün kodu türkcelle ait onu değiştiremedikten sonra hep dead flash yapıcaz birazdan nsu ile de deniyeceğim..

ben deadla turkcell sarıya global siyah kurdum sorum yok yani :)

IVI-Elia

Üye
ben deadla turkcell sarıya global siyah kurdum sorum yok yani :)

sıkıntı olmuyo ama bundan sonra gelen güncelleme hep Türkcell olacak eğer global istiyorsan yine dead olmalı ama benim Bi fikrim var şu ota Bi gelsin bakıcam :oke: başarıya ulaşırsam anlatırım

Üst Alt