BelaMonte
Üye
Bahattin NSU dan denedin mi? Sonuç nedir? Bu arada Özgür her güncellemede dead flaşla uğraşacak olursak yandık demektir yahu![]()

2 dk'lık iş yaa
Bak pirenuri kardeşimiz de yapmış.
Sıkıntı yok![]()

denedim ama tırt çıktı![]()
Bırakmayaydı eyiydiBırakın uploadı Flaşı Dead 1 hafta sabredin orjinal gelecek zaten![]()
820 ve 920 var forumda
620 li olarak başım kel gibi hissettim
Bırakmayın yiğitler, yeni telefonum sizlerin omuzlarında yükselecek. NSU ile offline atabilecek şekilde bir romu olan varsa ve paylaşabilirse bayram öncesi sağlam hayır olur 
Bence bu rom karın serverden çekilmesinin sebebi Türkcell cihazlara global rom yuklememizden ve Türkcell in buna karşı çıkmasından siye düşünüyorum. Bu Türkcell ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum niye data sense yok? Tamamen mantıksız şey bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
rm-846 Lumia 620 Amber romBırakmayaydı eyiydi![]()
Bayram öncesi kurcalayacak birşey çıktı diye sevindim onda da hemen geri çekmişler820 ve 920 var forumda
620 li olarak başım kel gibi hissettim
Bırakmayın yiğitler, yeni telefonum sizlerin omuzlarında yükselecek. NSU ile offline atabilecek şekilde bir romu olan varsa ve paylaşabilirse bayram öncesi sağlam hayır olur
![]()
kazasız belasız gelsede hasretin bitsin benim de gözüm telefon da ota olarak almak istiyorum hayırlısı sabah güncelleme geldi sevindim bir açtım skype mışHasret kaldım ambere
kazasız belasız gelsede hasretin bitsin benim de gözüm telefon da ota olarak almak istiyorum hayırlısı sabah güncelleme geldi sevindim bir açtım skype mış

2014 başında gelmesi planlanıyorGdr2 bi yana bu Win 8.1 ne zaman gelir
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

geçmiş olsun şuanda care suite de uğraşıyorum dün demiştim ya durumu cihazı usb ile bağladım bilgilerinde ürün kodu türkcelle ait onu değiştiremedikten sonra hep dead flash yapıcaz birazdan nsu ile de deniyeceğim..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben deadla turkcell sarıya global siyah kurdum sorum yok yani![]()
başarıya ulaşırsam anlatırım