WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

selcuk28

selcuk28

Üye

nsu dan kaldırıldı flahlamak için konunun en başında uygun romu bulup nsc ile flashlayabilirsiniz ama bekleyin bence yakında en geç 1 haftaya OTA dan gelir :oke: yani bilmiyorsanız riskli olabilir

hadi ya boşuna hayatımdan 2 saat kaybettim yani hahah neyse teşekkür ederim. ota dan geldiğinde turkcell rom olmadan global romu kurma şansım var mı peki?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yalnız değilsin ben de bekliyorum :D Her türlü program rom bilgisayarda mevcut şimdi paşa paşa otayı beklemeye başladım :kıskıs:

bende herturlu yüklerim de ilk defa ota güncelleme yapacağım onun heyecanını tatmak istiyorum porticoyu elle yükledim bu zevki kaçırdım:D

Mskrc

Mskrc

Üye
Gesskkur ederim bro

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mskrc

Mskrc

Üye
Thnks

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

IVI-Elia

Üye

bende herturlu yüklerim de ilk defa ota güncelleme yapacağım onun heyecanını tatmak istiyorum porticoyu elle yükledim bu zevki kaçırdım:D

o zevki biliyorum onun için forumdan uzaklaşman lazım haberini yenilikleri aylar öncesinden biliyorduk.o heyecanı hiç yaşamıyoeum artık.maxicepteki ilk haber daha heyecanlı

benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
arkadaşlar lumia 920 siyah turkcell guncelleme yapayım dedim eski sürümle yeni sürüm aynı nasıl guncelleye bilirim bilgisi olan yardımcı olsun lutfen

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yahu abiler kardeşler bende bu NCS de o soldaki ayarlar çıkmıyor on kadar NCS denedim olmuyor alayı aynı.win7 ve xp de denedim hepsini ama değişen bişey olmadı bir türlü alttaki resimde olan ayarlar gelmedi

IVI-Elia

Üye
Windows 7 de bölge ayarınızı abd dilinizi ingilizce yapın yeniden başlatın Flash yapın bu arada 920 için rm-821 olmalı :oke:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lumia 920 siyah turkcell guncelleme yapayım dedim eski sürümle yeni sürüm aynı nasıl guncelleye bilirim bilgisi olan yardımcı olsun lutfen

öncelikle bu konudaki 1 mesajı incele Nokia çare suite ile Flash atman gerek hem bu sayede turkcelden de kurtulabilirsin birinci mesajı incele ve ordaki linkleri

- - - Eklendi - - -

çünkü nsu dan kaldırıldı romlar

- - - Eklendi - - -

KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)

yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?

Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yahu abiler kardeşler bende bu NCS de o soldaki ayarlar çıkmıyor on kadar NCS denedim olmuyor alayı aynı.win7 ve xp de denedim hepsini ama değişen bişey olmadı bir türlü alttaki resimde olan ayarlar gelmedi

edit: sorunu kendim çözdüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler :alkis:op::sarıl:

- - - Eklendi - - -

bu arada mesaj ayarlarında ACİL DURUM BİLDİRİLERİ adında bir ayar eklenmiş en altta yatıyor :ehe içindeyse "AMBER" bildirileri var altında ise
-sadece presidential
-presidential ve extreme bildirileri
-Tüm bildiriler
hepsi bu kadar ne işe yarar bilen varmı? yada benden önce bulup deneyen gören vs :naughty::islik

komando04

komando04

Üye
ota gelir hoş gelir yükleriz öyle beklemedeyiz

serinaga

serinaga

Üye
Beklemekten heyecan yaptım habire tuvalete gidiyorum ne zaman gelicek strese girdim :D Sivilce çıkıcak :D Gelicek mi gelmiycek mi :D

Ohhoooo , hakikatten whykardeşim oldu bu durum :kop2:
Bu bayram geçmez yaw ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ÖEY

ÖEY

Üye
KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)

E o zaman yapılan tüm işlemler boşa mı gitti? Ben aynı bu durumu sormuştum geçtiğimiz sayfalarda ama sorun olmaz denmişti:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

NSU ile bir bak bakalım yeniden yüklendiğinde.
O zaman da aynı şekilde görürse mecbur dead flaşla global atacaksın GDR3'te yine.
Zaten az çok öğrendin. Artık sorun yaşamazsın ;)
Hatta arkadaşlarının telefonlarını da kurtarabilirsin açılmadığında
:oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
güncelleme telefon dan girenler için yayımlandı mı acaba

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ne zaman yayınlanacak acaba

narnia16

narnia16

Üye
1 hafta içinde gelir diye düşünüyoruz :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bahattin NSU dan denedin mi? Sonuç nedir? Bu arada Özgür her güncellemede dead flaşla uğraşacak olursak yandık demektir yahu :(

skynet

Üye
Gdr3 gelsin artık sıktı bu gdr2 :P:

Üst Alt