WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Bi yükleyemedimki anasını Satiiim

IVI-Elia

Üye
Yabancı forumlarda araştırıyorum bazı geliştiricer urun kodunu değiştirmiş çare Suite ile Bi arkadaşımdan İngilizce yardımı alıvam deniyecepim olursa kimse beni tutamaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yabancı forumlarda araştırıyorum bazı geliştiricer urun kodunu değiştirmiş çare Suite ile Bi arkadaşımdan İngilizce yardımı alıvam deniyecepim olursa kimse beni tutamaz

ürün kodu ve RM kodu degiştirilebiliyor ama dikkat et en ifak bir hatada elindeki telefon cöp olur.

IVI-Elia

Üye

ürün kodu ve RM kodu degiştirilebiliyor ama dikkat et en ifak bir hatada elindeki telefon cöp olur.

abi b yardım etsen bi videoda gördüm adam care suite de aynı bizim yaptığımız yerden product code change kısmı var bende yok o bi anlatsan RM kodu aynı ama

beyaztrturkcell:059Q9G8
beyaztr:059Q9G3

ben G3 yapcam adam çok kolay yapıyodu bende olmuyor.Demekki isterse servislerin 2dklık işi

- - - Eklendi - - -

abi nasıl yapıcağım bi anlatır mısın

- - - Eklendi - - -

:op:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

abi b yardım etsen bi videoda gördüm adam care suite de aynı bizim yaptığımız yerden product code change kısmı var bende yok o bi anlatsan RM kodu aynı ama

beyaztrturkcell:059Q9G8
beyaztr:059Q9G3

ben G3 yapcam adam çok kolay yapıyodu bende olmuyor.Demekki isterse servislerin 2dklık işi

- - - Eklendi - - -

abi nasıl yapıcağım bi anlatır mısın

- - - Eklendi - - -

:op:

wp8'de hic denemedim ama wp7 cihazlar nss pro ile yapiliyor. hoş o riske girmeye deger bişey de yok bence hic bulaşmayin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Çöp olduğunda(muhtemelen brick mode) dead flash ile flaşlayamaz mıyız?

Yoksa bağlantıyı da kullanamadığımız için elimizde küçük bir akvaryum mu olur?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Çöp olduğunda(muhtemelen brick mode) dead flash ile flaşlayamaz mıyız?

Yoksa bağlantıyı da kullanamadığımız için elimizde küçük bir akvaryum mu olur?

iki yolu var.

1-board degişimi
2-nokia'dan kredi acma

Board degişimi bildiginiz gibi telefon maliyetine yakin. Kredi acma ise 1 kredi cihazı 6ay acik tutar 2 kredi 1yıl. Son hatirladigima gore 1kredi 95$ civarindaydi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

iki yolu var.

1-board degişimi
2-nokia'dan kredi acma

Board degişimi bildiginiz gibi telefon maliyetine yakin. Kredi acma ise 1 kredi cihazı 6ay acik tutar 2 kredi 1yıl. Son hatirladigima gore 1kredi 95$ civarindaydi.

Benim buradan anladığım:

Atraksiyona gerek yok
:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
metrix355

metrix355

Üye
Sonunda dead flasla döndürdüm telefonu kendisine direk gdr2 yükleyerek döndürdüm ztn kamerada baya bi iyileştirme var.Her şey sorunsuz Lumia 920 beyaz.Fakat nokia smart cam kötü çekiyor onu söyleyeyim hareketli çekimler için güzelde normal çekimleri berbat.Data sense güzel sorunsuz çalışıyor radyoda bluetooth ile bi hopörlöre bağladığında kendisinden çalıyor bir tek o sorun gördüm.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sonunda dead flasla döndürdüm telefonu kendisine direk gdr2 yükleyerek döndürdüm ztn kamerada baya bi iyileştirme var.Her şey sorunsuz Lumia 920 beyaz.Fakat nokia smart cam kötü çekiyor onu söyleyeyim hareketli çekimler için güzelde normal çekimleri berbat.Data sense güzel sorunsuz çalışıyor radyoda bluetooth ile bi hopörlöre bağladığında kendisinden çalıyor bir tek o sorun gördüm.

Kamera,Nokia Pro Camera nasıl?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gündüz çekimlerinde eskisi gibi bulanıklaşma oluyor mu?

IVI-Elia

Üye

wp8'de hic denemedim ama wp7 cihazlar nss pro ile yapiliyor. hoş o riske girmeye deger bişey de yok bence hic bulaşmayin.

peki vazgeçicem herhalde ama bi şey diyeceğim.

videoda adam 820 ye ncs ile bağlıyordu orada change product code vardı,tık diye değiştiriyor.

bu kod yazılımsal mı donanıma göre mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye

peki vazgeçicem herhalde ama bi şey diyeceğim.

videoda adam 820 ye ncs ile bağlıyordu orada change product code vardı,tık diye değiştiriyor.

bu kod yazılımsal mı donanıma göre mi?

Uyumlu donanıma göre atanmış bir yazılım desek?

IVI-Elia

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
:islik

Üst Alt