Bende lumia 720 var. Nsu'yu xpli bilgisayara kurdum. Nsu cihazımı görmedi neden olur acaba.
Aynen arkadaşlar sadece kulaklıktan dinleyebiliyoruz :SSüper oldu ama fm Radyo da hoparlör ses verme özelliği gelmemiş
Bende lumia 720 var. Nsu'yu xpli bilgisayara kurdum. Nsu cihazımı görmedi neden olur acaba.
İnşallah haklı çıkarsınız
ben olaya mantık cercevesinde bakmiyorum. Nokia'nın GDR2 guncellemesini yayinlama veya yayma yetkisi yok. Bu yuzden bir sıkıntı doguyor ki bu durum daha once de aynı evrelerden gecerek yaşandı. Daha sonra bu yazilimlar serverlardan cekilerek final surumleriyle degiştirildi.

Allah razı olsunHayırlı olsun arkadaslar gule gule kullanın
Xp telefonumu tanıyor. Microsd jkarta filan girebiliyorum. Amam nsu görmüyor. Evet 3.08 kurulu.
Arkadasım hopalorden ses çıkıyor radyo açıkken ekrana basılı tutun hopalor seçeneyı gelıyorAynen arkadaşlar sadece kulaklıktan dinleyebiliyoruz :S
arkadaşlar bende güncellemek istiyorum cihaz turkcellden alinma 1001 ile bitiyor global mı?
Ve nsu ile taktığımda ilk bu geliyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükle dediğimde ise hata veriyor tekrar denediğimde ise eski sürümü indiriyor :/
Allah razı olsun
farkettiniz mi nokianın zil sesleri değişmiş
bide şimdi 920 ler pro cam yükleyebilecekmi ? link varsa bi denesek

buraya bi el atsaniz arkadaşlar

Pro Camera ve Video Trimmer şu an için yalnızca Lumia 1020'de kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.
Lumia 92x serisine ise önümüzdeki günlerde açılacak muhtemelen.![]()