WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyler ben indirdim programi telefonum lumia 920 taktim güncelledim ama ayni sürümüne güncellemişim amber gelmemiş nasil yükleyeceğim acil yardim edin programda sadece ayni sürüme güncelleniyor amber güncellemesi gözükmüyor boşuna güncellemişim ne olur yardim edin acil!

Sizin gibi bir kişi daha var güncellemeyi göremeyen. remzi33 nickli arkadaşımız.

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Özgür Bey bu videoda dikkat ettimde kullanılan telefon L820 ama o telefonda datasense var videoda 3.23 saniyesinde belli oluyor adam açıp gösteriyor? orada kullanılan rom ile bize gelen rom farklımı ?

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür Bey bu videoda dikkat ettimde kullanılan telefon L820 ama o telefonda datasense var videoda 3.23 saniyesinde belli oluyor adam açıp gösteriyor? orada kullanılan rom ile bize gelen rom farklımı ?

Evet ROM'lar ülke, bölge ve operatörlere göre farklılık gösterebiliyor.

gokturk86

Üye
Dosya indirmesi bitti yükleme kaç dakika sürüyor

alical33

alical33

Üye
Yav bende Türkcell rom var çok kararsızım ne yapsam ? Şimdi yüklersem ve ali kemal abinin dediği gibi yeni bir final surumu gelirse ota üzerinden bize de gelir mi tekrar ?

1 hafta içinde nekadar değişiklik yaparlar ki ? :D bas flaşı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce bir arkadaş %96'da olduğunu ve devam ettiğini yazmıştı.
Gerçi onun telefonu Lumia 620 idi sanırım.

Lumia 920'lerinki kaldırılmış olabilir diyeceğim ama kaldırıldığı yönündeki bilgi kesin mi?
Şu an güncellemeyi göremeyen iki arkadaşımız var.

alical33

alical33

Üye
Amber Güncellemesi an itibari ile serverlardan kaldırılmış bulunamıyor güncellemeler.
evetkalkmış sanırım ben güncelleme yaptım ama yinede güncelleme olarak görüyordu şimdi bağladım güncelleme paketi bulunamıyor gibisinden bişey çıktı

yasirtaha

yasirtaha

Üye
kardeşimin 620 yi güncelledik benim 920 yi görmedi program ikiside turkcell romlu anlamadım ne iş

acoustic

acoustic

Üye
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
Ben birşey soracağım bu Nokia lumia yı Htc 8s. Uyarlaya bilir miyim ;) :) :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evetkalkmış sanırım ben güncelleme yaptım ama yinede güncelleme olarak görüyordu şimdi bağladım güncelleme paketi bulunamıyor gibisinden bişey çıktı

Kapatıp açınca öyle diyor zaten. O normal bir durum.

Plesk234

Üye
Pff kalkmış.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serecans

serecans

Üye
hadi bakalım güncelleyemedim bir türlü haftaya falan gelse bari

texasteam

Üye
820 güncelleme hala mevcut duruyo

PureFood