WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Peki diyelim OTA'dan geldi ve güncelledim ama data sense görünmedi. O durumda ne yapmam lazım? Ben kendim global romu nereden bulup yüklerim telefona? Ve bir kere global rom yüklersem gelecek güncellemelerde hep global rom gibi işlem görür değil mi? Tekrardan turkcell roma dönmez mesela gdr3 de?

- - - Eklendi - - -

nasıl yani sende şimdi atıyorum günün 24 saati boyunca misal mağaza live tilenın yanında sabah 2 tane güncelleme var göründü o uygulmaları güncelledin. sonra akşam üzeri başka uygulamanın güncellemesi dağıtıldı, hemen yine livetile ında günceleme varmı gözüküyor??
Valla öyleymiş işte ben de şaşırdım :D Ve telefonu mu yarın alınca kırmaya karar verdim :D Sümsük hiçbir şeyi beceremiyor milletin telefonu neler yapıyor:hih:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Allah Allah bana güncelleme gözükmedi ya kaçıncı güncelleme arayışım hala telefonunuz güncel diyor makine

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki diyelim OTA'dan geldi ve güncelledim ama data sense görünmedi. O durumda ne yapmam lazım? Ben kendim global romu nereden bulup yüklerim telefona? Ve bir kere global rom yüklersem gelecek güncellemelerde hep global rom gibi işlem görür değil mi? Tekrardan turkcell roma dönmez mesela gdr3 de?

Evet. OTA güncellemesinde de bugünkünün aynısını verirlerse (ki muhtemelen öyle olacak) ve Turkcell'den de DataSense'le ilgili bir açıklama veya alternatif uygulama gelmezse, tek çözüm Global Rom yükletmek gibi duruyor.

Nokia Care Suite ile uğraşarak Global Rom atma imkanı var sanırım.
Ancak çok hakim değilsen, herhangi bir Nokia Care noktasında yardımcı olurlar diye düşünüyorum :oke:

runo6

runo6

Üye
Yükledim ve gayet başarılı ekranı çift tıklayarak açmak mükemmel bir özellik olmuş bence :) birde bildirim merkezi eklense mükemmel olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Allah Allah bana güncelleme gözükmedi ya kaçıncı güncelleme arayışım hala telefonunuz güncel diyor makine

İlk sayfadaki NSU For Retail uygulamasını indirip telefonu USB ile bilgisayara bağladıktan sonra deneyin.

Eğer telefonun menüsünden Güncellemeleri Denetle diyerek bakıyorsanız, OTA üzerinden verilmediği için şu an göremezsiniz.

n000k

n000k

Üye
abi yorumları okumuyormusun?????? otadan daha dağıtılmadı güncelleme.. bu güncelleyenler NSUdan güncelledilr.. yani pcye yüklenen bir programdan.. o prgram serverlardan güncellemeyi çekip teli güncelliyor

SonyXperia

SonyXperia

Üye

İlk sayfadaki NSU For Retail uygulamasını indirip telefonu USB ile bilgisayara bağladıktan sonra deneyin.

Eğer telefonun menüsünden Güncellemeleri Denetle diyerek bakıyorsanız, OTA üzerinden verilmediği için şu an göremezsiniz.

Teşekjkürler özgür abi o zaman ben sabredeyim dağıtımı telefonun başına iş getiririm Allah muhafaza

- - - Eklendi - - -

abi yorumları okumuyormusun?????? otadan daha dağıtılmadı güncelleme.. bu güncelleyenler NSUdan güncelledilr.. yani pcye yüklenen bir programdan.. o prgram serverlardan güncellemeyi çekip teli güncelliyor

Teşekkür ederim anlamadığım için OTA mota öyle kaldım :dry:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar data sense linki verebilecek yok mu? Bi denerdik en azından

remzi33

remzi33

Üye
arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıyla telefonun sürüm numarası aynı. sorun nerde olabilir???

n000k

n000k

Üye
Teşekjkürler özgür abi o zaman ben sabredeyim dağıtımı telefonun başına iş getiririm Allah muhafaza

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim anlamadığım için OTA mota öyle kaldım :dry:
sabret kardeşim zaten nsu ile gncelleyince turkcell romlularda eksik geliyor yeni eklenen özellikler.. bunu bi düzeltsinler ozaman otaya verirler güncellemeyi. bana göre şimdi serverlara verilen testti..1 haftaya otaya da düşer yani telden günceleme kontrol yaptğında güncelleme olduğu gözükür :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar data sense linki verebilecek yok mu? Bi denerdik en azından
ne linki yahu??

saynesim

saynesim

Üye
Süper oldu ama fm Radyo da hoparlör ses verme özelliği gelmemiş

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Benim cihaz turkcell rom luydu servise girdi yeni cihaz verdiler global room lu sıkıntı yok guncellemede

metrix355

metrix355

Üye
aynen öyle :))

- - - Eklendi - - -

nasıl yani sende şimdi atıyorum günün 24 saati boyunca misal mağaza live tilenın yanında sabah 2 tane güncelleme var göründü o uygulmaları güncelledin. sonra akşam üzeri başka uygulamanın güncellemesi dağıtıldı, hemen yine livetile ında günceleme varmı gözüküyor??
aynen öyle :))

kesasd

kesasd

Üye
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.

Aslında bu düşünceye katılmıyorum. Çünkü herhangi bir illegal yol ile kurulmuş bir güncelleme değil. Normalde güncellemelerin yayınlanmasına kısa süre kala servise verilen telefonlar yeni versiyon yüklenerek gönderilir. Kullandığımız yazılımlar Nokia Care servislerinde kullanılan orjinal yazılımlar. Fakat legal olmayan yollarla ele geçirilip dağıtılan türden. Ben bu güncellemenin final sürümüyle herhangi bir fark olmadığı görüşündeyim.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
remzi33

remzi33

Üye

arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıyla telefonun sürüm numarasıaynı. sorun nerde olabilir???​

Plesk234

Üye
arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıyla telefonun sürüm numarası aynı. sorun nerde olabilir???
İlginç :hmmm

remzi33

remzi33

Üye
evet baya bi ilginç :) işten çıktm heyecanla eve gelip oturdm pcnin başına ama hayal kırıklığı :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında bu düşünceye katılmıyorum. Çünkü herhangi bir illegal yol ile kurulmuş bir güncelleme değil. Normalde güncellemelerin yayınlanmasına kısa süre kala servise verilen telefonlar yeni versiyon yüklenerek gönderilir. Kullandığımız yazılımlar Nokia Care servislerinde kullanılan orjinal yazılımlar. Fakat legal olmayan yollarla ele geçirilip dağıtılan türden. Ben bu güncellemenin final sürümüyle herhangi bir fark olmadığı görüşündeyim.

ben olaya mantık cercevesinde bakmiyorum. Nokia'nın GDR2 guncellemesini yayinlama veya yayma yetkisi yok. Bu yuzden bir sıkıntı doguyor ki bu durum daha once de aynı evrelerden gecerek yaşandı. Daha sonra bu yazilimlar serverlardan cekilerek final surumleriyle degiştirildi.

remzi33

remzi33

Üye
siz sunucu konfigürasyonunda hangi seçeneği seçtiniz? bnde caresuite external seçili. firmware repository for care seçtiğimde "kimlik" ve "şifre" istiyor ???

Üst Alt