WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

metrix355

metrix355

Üye
anlıklı mı? belirli saat diliminde geliyor güncelleme olduğu. arkadaşın demek istediği örnek whatsapp yayıncısı uygulamayı güncellediğ ve güncellemeyi markete akşam zeri 5te koydu. dank sana güncelleme geldi. :) viber yayıncısı sabah 7de yeni güncellemesini markete koydu dank sana güncelleme geldi :D şimdi kapiş?
benim demek istediğimde oydu koyduklarında tak geliyordu sende kapiş ? :)

metrix355

metrix355

Üye
Valla o zaman kendini şanslı say pek çok kişi de öyle değil ve zaten bu yüzden sabit konular arasında mağaza güncellemeleri diye bir konu var :D:D Peki @n000k'un söylediği gibi miydi sende?
Kesinlikle sayıyorum. şükrediyorum hatta :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşım kimse ek özellikler getireceklerini söylemiyor zaten. Vaadedilenlerin gelmemesi yada daha başka hata durumlarının olması durumunu önceden görüp otadan en temiz halini yayınlamaktan bahsediyoruz.

Forum ikiye bölündü :)

Ben bir farklılık olacağını sanmıyorum. En azından Global Rom açısından.

Ama Turkcell Rom'lu arkadaşların ne kadar üzgün ve sıkıntılı olduklarını görebiliyorum. Umarım onlar için OTA'dan verilecek olanda değişiklik olur. Yine de çok fazla bel bağlamayın derim.
Eğer o zaman da gelmezse Turkcell Genel Müdürlüğünün kapısına siyah çelenk bırakmaya gidelim :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye

Ama Turkcell Rom'lu arkadaşların ne kadar üzgün ve sıkıntılı olduklarını görebiliyorum. Umarım onlar için OTA'dan verilecek olanda değişiklik olur. Yine de çok fazla bel bağlamayın derim.
Eğer o zaman da gelmezse Turkcell Genel Müdürlüğünün kapısına siyah çelenk bırakmaya gidelim :)
Ben varım valla :D

IVI-Elia

Üye

hayır anlamıyorum bu telefon turkcelle kampanyalı olarak geldi şimdi niye böyle yaptılar abi yukardaki soruma ni baksan

ÖEY

ÖEY

Üye
Yani inşallah turkcell den cihaz aldık diye cezalandırmaz nokia ve ms bizi :(

partyhard

Üye
hiçbir sistem ve telefonun operatör modelini almamanızı tavsiye ederim.

Churchil

Üye
Arkadaslar biraz sakin olun ya ne bu aceleniz bekleyin biraz telden guncelleme yaparsnz hem daha saglikli olur biraz olgun hareket edn acele ise seytan karisir ;)

dakamon

dakamon

Üye
Valla turkcell den alanlar ota yı beklemeli demekki bundan sonra :D ama şöyle bir sıkıntı varmı onu da sormak lazım 820 kullanıp telefonu da global romlu olan ve data sense gelemeyen varsa sorun turkcellden kaynaklı değildir diyebiliriz belki?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
iyide arkadaşım benim suçum ne :D banada gelmedi data sense. vatandanda mı almıyağ ?

Dementor61

Üye
Valla turkcell den alanlar ota yı beklemeli demekki bundan sonra :D ama şöyle bir sıkıntı varmı onu da sormak lazım 820 kullanıp telefonu da global romlu olan ve data sense gelemeyen varsa sorun turkcellden kaynaklı değildir diyebiliriz belki?

Ben Turkcell den aldım fakat aldıktan sonra servise verdim. Ve büyük ihtimal Global Rom attılar. Ve bende Data Sense yok :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaslar biraz sakin olun ya ne bu aceleniz bekleyin biraz telden guncelleme yaparsnz hem daha saglikli olur biraz olgun hareket edn acele ise seytan karisir ;)

Zaten muhtemelen 1 hafta içinde OTA'dan da verilecektir.
Çekincesi olanlar bekleyebilirler.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum ancak sonuçta OTA güncellemesi her zaman en kesin sonucu verir. :oke:

O zaman da bugünkünün aynısı gelirse Turkcell ROM'lu arkadaşlar Global ROM yükleyebilir ya da kendileri bilmiyorsa ilgili noktalarda yükletebilirler.

Kimbilir belki Turkcell'in kendisi daha iyi bir uygulama hazırlıyordur ve yakında mağazaya koyacaktır. Bu da başka bir ihtimal
:hmmm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Zaten muhtemelen 1 hafta içinde OTA'dan da verilecektir.
Çekincesi olanlar bekleyebilirler.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum ancak sonuçta OTA güncellemesi her zaman en kesin sonucu verir. :oke:
Türk Halkına çifte bayram yaşatacaklar :ehe

n000k

n000k

Üye
benim demek istediğimde oydu koyduklarında tak geliyordu sende kapiş ? :)
nasıl yani sende şimdi atıyorum günün 24 saati boyunca misal mağaza live tilenın yanında sabah 2 tane güncelleme var göründü o uygulmaları güncelledin. sonra akşam üzeri başka uygulamanın güncellemesi dağıtıldı, hemen yine livetile ında günceleme varmı gözüküyor??

Üst Alt