[WizzedKAT Rom] [ V3.3] [S5 Stili Arayüz!] (08.07.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

hayalet91

hayalet91

Üye
görev yöneticisinde touchwiz diye bi program görünüyo ister istemez hepsini kapat dediğimde ekran gidiyo sadece menüye giriş kısayolu kalıyo kapıyıp açmak zorunda kalıyorum . bi çözümü var mıdır bunun

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisinde touchwiz diye bi program görünüyo ister istemez hepsini kapat dediğimde ekran gidiyo sadece menüye giriş kısayolu kalıyo kapıyıp açmak zorunda kalıyorum . bi çözümü var mıdır bunun
şuan için yok hocamRom v2.7'ye update edildi. :thumbup:
Link ilk mesaja eklendi...

ss06

ss06

Üye
Ayarlari tamamen bi turkcelestiremediler gitti yaw bide bu olsa tadindan yenmeyecek rom

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar bu ayarlar kismini %100 turkce yapabilecek varmidir yada yapmanin bir yolu varmidir

byadanali

byadanali

Üye
Arkadaşlar ben ayarlar kısmını türkçeleştirdim bir programla. Güle güle kullanın arkadaşlar

Eeee türkçeleştirdik indiren olmadı ki resimlerde mevcut :)

vegatablo

vegatablo

Üye
wizzedkat 2.0 ın üstüne 2.7 yi kursak nolur

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
ss06

ss06

Üye
V2.8i yukleyen varmi arkadaslar su ayarlar kismi duzeltilemedi gitti taman duzelse cok iyi olacak yaw

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
V2.8i yukleyen varmi arkadaslar su ayarlar kismi duzeltilemedi gitti taman duzelse cok iyi olacak yaw
Onu bekleme kardeş bozuk değil ki düzelsin anca bizim türk doktorları yapar

ss06

ss06

Üye
OlurRom v2.8'e update edildi. :thumbup:
Link ilk mesaja eklendi...
Arkadasim su ayarlar kismi duzelemezmi normal 4.1.2 gibi olsa da raziyim romun tek kotu tarafi ayarlar kismiBozu
Onu bekleme kardeş bozuk değil ki düzelsin anca bizim türk doktorları yapar
Bozuk anlaminda demedim arkadasim oyle bi sekilde duruyoki menude tek ingilizce olan yer bu kisim sirf bu yuzden yuklemek istemiyorum cok sacma geliyo hele icerigi lcd ayari olan kisim calismiyo sonra acid calismiyo bu sekilde cok sacma duruyo tabi bu bana gore bu konuyu romun yapimcisina iletemezmiyiz acaba bu konu halledilse cok super olacak

srtvn

Üye
2.8 yükledim değişiklik olarak klavye beyaz renk. ekran kilidi note locker kaldırılmış.bazı yerlerde arkaplan değiştirilmiş.bence olumlu olmuş.ama ayarlar kısmı hala İngilizce..pil durumu iyi.şebeke üzerinden görüntülü görüşme ve radio da mevcut.

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
2.8 yükledim değişiklik olarak klavye beyaz renk. ekran kilidi note locker kaldırılmış.bazı yerlerde arkaplan değiştirilmiş.bence olumlu olmuş.ama ayarlar kısmı hala İngilizce..pil durumu iyi.şebeke üzerinden görüntülü görüşme ve radio da mevcut.
Klavye s5 tarzında oldu.
Ekran kilidi de öyle.
Ayarların düzeleceğini beklemeyin kardeşim bence.
Ve diğer özellikler zaten vardı :)

turancen

turancen

Üye
Ben bu romu kısa bir süre kullandım hoşuma gitmedi, oyunlardaki performans düşüktü, wanamlite 14.6 geçtim, daha iyi bence, tabi tercih meselesi :)

vegatablo

vegatablo

Üye
Arkadaslar S2 ye daha güncelleme gelmez demi en azindan 4.2.2 yi verselerdi portlama daha kolay olurdu

turancen

turancen

Üye
Ben 4.2.2 vereceğini umuyorum sonra elini komple s2 den çeker samsung :)