şuan için yok hocamRom v2.7'ye update edildi.görev yöneticisinde touchwiz diye bi program görünüyo ister istemez hepsini kapat dediğimde ekran gidiyo sadece menüye giriş kısayolu kalıyo kapıyıp açmak zorunda kalıyorum . bi çözümü var mıdır bunun
Aynen kardesimAyarlari tamamen bi turkcelestiremediler gitti yaw bide bu olsa tadindan yenmeyecek rom
Arkadaşlar ben ayarlar kısmını türkçeleştirdim bir programla. Güle güle kullanın arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dene kardeşimwizzedkat 2.0 ın üstüne 2.7 yi kursak nolur

denedim telefon açıldı ayarlara girince hata veriyo bildirim paneli şeffatı değişimiş yine 2.1 iniyo sırayla deniyim o zamanDene kardeşim![]()
Sen bilirsin de stabil olmaz öyledenedim telefon açıldı ayarlara girince hata veriyo bildirim paneli şeffatı değişimiş yine 2.1 iniyo sırayla deniyim o zaman
2.1 indi onu kurup sırasıyla üst üste flashlasam 2.2,2.3,2.4 ,2.5,2.6,2.7 öyle yaparsam bi sorun olmaz heraldeSen bilirsin de stabil olmaz öyle
OlurRom v2.8'e update edildi.2.1 indi onu kurup sırasıyla üst üste flashlasam 2.2,2.3,2.4 ,2.5,2.6,2.7 öyle yaparsam bi sorun olmaz heralde
Onu bekleme kardeş bozuk değil ki düzelsin anca bizim türk doktorları yaparV2.8i yukleyen varmi arkadaslar su ayarlar kismi duzeltilemedi gitti taman duzelse cok iyi olacak yaw
Arkadasim su ayarlar kismi duzelemezmi normal 4.1.2 gibi olsa da raziyim romun tek kotu tarafi ayarlar kismiBozuOlurRom v2.8'e update edildi.
Link ilk mesaja eklendi...
Bozuk anlaminda demedim arkadasim oyle bi sekilde duruyoki menude tek ingilizce olan yer bu kisim sirf bu yuzden yuklemek istemiyorum cok sacma geliyo hele icerigi lcd ayari olan kisim calismiyo sonra acid calismiyo bu sekilde cok sacma duruyo tabi bu bana gore bu konuyu romun yapimcisina iletemezmiyiz acaba bu konu halledilse cok super olacakOnu bekleme kardeş bozuk değil ki düzelsin anca bizim türk doktorları yapar
Klavye s5 tarzında oldu.2.8 yükledim değişiklik olarak klavye beyaz renk. ekran kilidi note locker kaldırılmış.bazı yerlerde arkaplan değiştirilmiş.bence olumlu olmuş.ama ayarlar kısmı hala İngilizce..pil durumu iyi.şebeke üzerinden görüntülü görüşme ve radio da mevcut.