[WizzedKAT Rom] [ V3.3] [S5 Stili Arayüz!] (08.07.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar rom 3.3 e yukseltilmis yalniz bosuna yuklemeyin problem var bi onceki mesajda konuyla ilgilenen arkadas vakit bulamayip ilgilenemedigini soylemisti ilgilenmesine su anlik gerek yok bosuna emek harcamason romun 3.3 versiyonu problemli rom acilis logosunda kaliyo acilmiyo xda da by rrrg arkadasin verdigi bilgiyw gore en yakin surede duzeltilecegi bilgisi verilmis duzeltildikten sonra konu guncellenirse konu daha iyi olabilir bence...

hardal00

hardal00

Üye
Abi bu rom bastan hatayla dolu ben 2.2 surumu varken yukledik baktim 2.8 felan suruyor kaldirdim neatroma gectim kurtulduk harbi bence sizde final surumu gelend kadar yuklemeyin

müslüm küçük

Üye
Beklemedeyim o zaman zaten pek iyi değilim bu rom konusunda bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim

hardal00

hardal00

Üye
Xdaya bakin rrrg final durum derse yukleme yapalim ama bu romla bukadar ugrasilmaz

bursaprensi

Üye
bende takip ediyorum hala final surumu gelmedi...

rrrg rom nasıl ben stock rom gibi yukleyip geriye bakmadan bir kere ugrasıp bir iki sene kullanacak rom arıyorum. uff bi yapmadılar su romun finalini arkadas :(

delikanli006

delikanli006

Üye
arkadaslar emege yazık ed,yporsuınuz yuklemeyi basaramadık diyin hem yapana hem paylasana yazık ediyorsunuz.romda hiç bir hata yok 2 aydır kullanıyorum.tammen sorunsuz.adımları duzgun takip edin.romu yukleyince thocwiz arayuzu herzaman secin.samsung lancheri hemen guncelleyin.yetiyor.hiç bir sorun yok.kapanma donma oyundan atma nette donma ws. hiç bir sıkıntı yok.bizzat kullanıyorum.lutfen ilk denemede hatalar zincirini kendiniz yapıp sonra yapana ve yukleyene ve paylasana bu rom hatalı demeniz gercekten ayıp.o kadar insan yukledik menunuz diyor xda da romdan övgulerle bahsediliyor siz çıkıp bastan sona hata diyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Rom v3.3e güncellenmiştir.
Linkler ve özellikler konuya eklenmiştir.
Beyler ben şuan kullanıyorum @delikanli006 kardeşimin dediği gibi talimatları doğru yapıp touchwiz arayüzünü herzaman seçin ve ilk kullanmaya başlamadan sonra telefonu yeniden başlatın telefonunuz dahada iyileşecektir.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Valla romu yükledim cok hosuma gitti sarj falan cok iyi geldi cm romdan sonra yanliz guncellemeleri nasil takip edicez malum ayarlar ana basliklari ingilizce :(

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Valla romu yükledim cok hosuma gitti sarj falan cok iyi geldi cm romdan sonra yanliz guncellemeleri nasil takip edicez malum ayarlar ana basliklari ingilizce :(
xda konusundan bakabilirsin.
gerçi ben her güncellenince buraya yüklüyorum :)

Mrtkst

Mrtkst

Üye
ilk geçen hafta yüklemiştim bi türlü açılmadı. bugün tekrar denedim, farklı yollar kullandım velhasılkelam romu kurdum. ama ayarlarda s4 lockscreeni seçince telefon reset atıyor onun sebebi nedir?

Yeni indirecekler için not:
Ben bu romla çok uğraştım ama sorunları var, neatrom 6.4 yükleyin görünüşü arayüzü filan aynı fakat tek farkı sorunsuz olması

Son düzenleme:

neppox

Üye
Otomatik görüşme kaydeddici var mı, Omega'daki gibi..

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi

hknyuksel39

Üye
Oncelikle bugun romu kurdum ancak 3.3 kuruluyor samsung acilis logosu geliyor sonra pin kodunu giriyorsun siyah ekran calismiyor yani. Sonra netten arastirdim tek calisan versiyon 2.6 uzerine 2.7 kurulumudur. Kurdum suan kullanıyorum. Artilari eksileri siralayim. Artilari pili cok iyi goturuyor orjinal 4.1.2 ye gore yuzde 35 daha cok gitti. Romcok stabil sadece sensor gerektiren ve s5vte olup s2 olmayinca sistemden atiyor. genel olarak iyi.eksileri Ayarlar menusu ana ekran ingilizce. Rom ile gelen google apk lari calismiyor. Youtube eski versiyon ancak google playden kurunca yeni versiyonu yukluyor ama 2 tane youtube ikonu oluyor. Ceviri keza ayni durum. Note 3 ekran kilidi gereksiz olmus. Sormak istediginiz varsa cevaplarim.

Eksileri giderilse final versiyonunu s6 rom cikana kadar kullanirim.

ismail2386

Üye
v3.3 versiyonu yükledim pili az gidiyor... orijinal 4.1.2 daha iyi gidiyordu...

mertgold

Üye
Ben hiç beğenmedim bu romu, şarjı az gidiyor, arada kendine kendine kilitleniyor falan

Eksikleri giderilirse güzel rom olur ama

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar son yorumların hepsi doğru pek stabil bi rom değil

xxcbxx

Üye
kadeş ben denilenlerin hepsini yapıyorum fakat siyah ekranda kalıyor

k4vel

k4vel

Üye
benimde dorimax kernel ekranında bekliyo öyle açılmıyor

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
wipelerı yapıp tekrar yükleyin açılacaktır arkadaşlar bazı yüklemeler sorunlu oluyo

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Bunu nasıl yuklerım acıklamalı bırı acıl anlatsa :D