erhank98
Üye
Yok hocam ne yazık ki bu rom yalnız gt i9100 icinarkadaşlar bu romun S2 Plus (I-9105P) için olanı yokmu ya ?
Yok hocam ne yazık ki bu rom yalnız gt i9100 icinarkadaşlar bu romun S2 Plus (I-9105P) için olanı yokmu ya ?
Aynı sorun benim telefonumda da var hocam.. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ?ya arkadaşlar bn bu romu yükleyince benim telefonum bazen kapalı görünüyo ve beni arayanlar ulaşamıyo neden böle oluyo bi bilisi olna varmı acaba
Hiçbir fikrim yok hocamİşaretli değildi dediğiniz gibi yaptım bi süre deniycem ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum..kernel yada modem sürümünden olabilir mi peki ?
Hocam hata ne daha ayrıntılı anlatırsan, ben şuan romu kullanıyorum gayet iyi. Eğer logoda tekrar tekrar reset atıyosa wipe işlemlerini yapıp telefonu yeniden başlat denerom hata veriyor, telefon kendi kendine kapanıp açılıyor...
şuan müsait deģilim konuya eklicem haberim var 2 gün önce çıktıArkadaslar biraz once xda da gordum rom 3.3 e yukseltilmis..
Sagolun tesekkurler..şuan müsait deģilim konuya eklicem haberim var 2 gün önce çıktı
dostum flashlama zippi telefona yuklemek demek bi neviMerhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan fu ll wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misinizMerhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan fu ll wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misiniz
peki 3 dosya linki vermissin galiba ama sadece birincisi ni kurmami soylenmis kernelle obur dosyayi da ayni recovery ekranindan mi yukluyecegim yardimci olursaniz sevinirimdostum flashlama zippi telefona yuklemek demek bi nevi
wipeda telefonun rom hafızasını silmek
peki 3 dosya linki vermissin galiba ama sadece birincisi ni kurmami soylenmis kernelle obur dosyayi da ayni recovery ekranindan mi yukluyecegim yardimci olursaniz sevinirim
3 dosya verdim 3 ude talimatlarda nasıl yuklenecegi yazıyo hocam daha aciklayamam yani gayet açık. Ben bir çok defa rom yukledim ama hep tek dosya seklindeydi ilk defa karsilastim 3 dosya ile ayrica google dan ogrenmistim yuklemeyi ve orda da hep ayni sekilde tek dosya vardi nasil olacagini anlatmak bu kadar zor olmasa gerek
3 dosya verdim 3 ude talimatlarda nasıl yuklenecegi yazıyo hocam daha aciklayamam yani gayet açık. 3 dosya var ve ben bu gune kadar yükledigim romlarda hep tek dosya vardi ilk defa karşılaşıyorum