[WizzedKAT Rom] [ V3.3] [S5 Stili Arayüz!] (08.07.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

MURAT16MURAT

Üye
ya arkadaşlar bn bu romu yükleyince benim telefonum bazen kapalı görünüyo ve beni arayanlar ulaşamıyo neden böle oluyo bi bilisi olna varmı acaba

crasher039

Üye
ya arkadaşlar bn bu romu yükleyince benim telefonum bazen kapalı görünüyo ve beni arayanlar ulaşamıyo neden böle oluyo bi bilisi olna varmı acaba
Aynı sorun benim telefonumda da var hocam.. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ?

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar settings/connection sekmesi/more settings e girin akıllı ağın işaretli olmadığından emin olun. Eğer işaretli değilse işaretleyip işareti kaldırın ve telefonu yeniden başlatıp bir de öyle deneyin.

crasher039

Üye
İşaretli değildi dediğiniz gibi yaptım bi süre deniycem ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum..kernel yada modem sürümünden olabilir mi peki ?

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
hayalet91

hayalet91

Üye
aynen bende de oluyo ya bende tel. bozuldu sanmıştım romdan olabilir o zaman bende 2.6 yüklü 3e geçsem düzelir mi acaba

Mücteba

Mücteba

Üye
@wondermu

ismail2386

Üye
rom hata veriyor, telefon kendi kendine kapanıp açılıyor...

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
rom hata veriyor, telefon kendi kendine kapanıp açılıyor...
Hocam hata ne daha ayrıntılı anlatırsan, ben şuan romu kullanıyorum gayet iyi. Eğer logoda tekrar tekrar reset atıyosa wipe işlemlerini yapıp telefonu yeniden başlat dene

MURAT16MURAT

Üye
rom çok güzel yüklemek ve kullanmak çok eğlenceli fakat şu şebekeye tam çözüm bulan bi arkdaşım varsa hemen geri yüklücem
:(

delikanli006

delikanli006

Üye
valla ne yalan söyleyim 2 senedir alısmıs oldugum arayuzden vazgecmeden kitkat kullanmak guzel.diger romların hepsini kullandım cyagonen miui vs.vs.hepsinin rom u kurdugunuzda sanki lg tabanlı huavei tabanlı standar android arayuzu.ilk acılıs biraz gec olsada acıldıktan sonra gayet hızlı ve stabil bir rom.kamera uygulaması gayet basarılı wiifii sorunu yok s5 deki özellikler bire bir mevcut diyebilirim.örnek olarak saglık takibi gunde ne kadar kalori yaktınız kalp ritminiz nedir bunları kayıt altında tutabiliyoırsunuz zaten galaxy s5 in göze batan ve medyada en çok anlatılan özelligide buydu.steavex ile telefona tam hakimiyet.basarılı ses kontrolu kısacası alıstıgım arayuzde gayet basarılı bir rom.tesekkurler dostum ve vizekart.beklentilere cevap diye buna derim

• Beğen
Tepkiler: erhank98
ss06

ss06

Üye
Arkadaslar biraz once xda da gordum rom 3.3 e yukseltilmis..

müslüm küçük

Üye
Merhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan full wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misinizMerhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan full wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misiniz

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan fu ll wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misinizMerhaba benim telefon da i9100 telefon root lu ve cwm yuklu bu rom u yuklemek istiyorum su yukleme adımlarını biraz daha aciklayabilir misiniz flashlayin falan fu ll wipe yapin yazmissiniz biraz daha aciklayici olabilir misiniz
dostum flashlama zippi telefona yuklemek demek bi nevi
wipeda telefonun rom hafızasını silmek

müslüm küçük

Üye
dostum flashlama zippi telefona yuklemek demek bi nevi
wipeda telefonun rom hafızasını silmek
peki 3 dosya linki vermissin galiba ama sadece birincisi ni kurmami soylenmis kernelle obur dosyayi da ayni recovery ekranindan mi yukluyecegim yardimci olursaniz sevinirim

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
peki 3 dosya linki vermissin galiba ama sadece birincisi ni kurmami soylenmis kernelle obur dosyayi da ayni recovery ekranindan mi yukluyecegim yardimci olursaniz sevinirim

3 dosya verdim 3 ude talimatlarda nasıl yuklenecegi yazıyo hocam daha aciklayamam yani gayet açık.
bide googlea yazıp rom yükleme hakkında bilgi edinirseniz daha kolay yuklersiniz

müslüm küçük

Üye
3 dosya verdim 3 ude talimatlarda nasıl yuklenecegi yazıyo hocam daha aciklayamam yani gayet açık. Ben bir çok defa rom yukledim ama hep tek dosya seklindeydi ilk defa karsilastim 3 dosya ile ayrica google dan ogrenmistim yuklemeyi ve orda da hep ayni sekilde tek dosya vardi nasil olacagini anlatmak bu kadar zor olmasa gerek
3 dosya verdim 3 ude talimatlarda nasıl yuklenecegi yazıyo hocam daha aciklayamam yani gayet açık. 3 dosya var ve ben bu gune kadar yükledigim romlarda hep tek dosya vardi ilk defa karşılaşıyorum

Son düzenleme: