[WizzedKAT Rom] [ V3.3] [S5 Stili Arayüz!] (08.07.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

hardal00

hardal00

Üye
2.5 yukledim bakacaz artik recent appsida bir ara yukleyecem.

f_m_Y

f_m_Y

Üye
Ben 2.5 yükledim güzel görünüyo fakat orta (home) tuşuna basınca ana ekrana dönmüyor bi ayarı fln var mı acaba. Teşekkürler.

hardal00

hardal00

Üye
Ayar muhtemel bende oyle bi sorun yok

f_m_Y

f_m_Y

Üye
ekstradan herhangi birşey yükledin mi? Yada bunun ayarı nerdedir? Ana ekran derken orta tuşa basınca ana ekranlardan hangisinde kaldıysam ona dönüyor ana ekranı beliledim ama ona dönmüyor.

hardal00

hardal00

Üye
Valla 2.1in uzerine 2.5i yukledim baskada birsey yapmadim ayari bilmiyorum

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
ekstradan herhangi birşey yükledin mi? Yada bunun ayarı nerdedir? Ana ekran derken orta tuşa basınca ana ekranlardan hangisinde kaldıysam ona dönüyor ana ekranı beliledim ama ona dönmüyor.
Evet kardeşim haklısın, o romda olan bir eksiklik diyelim.

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Rom v2.6'ya güncellenmiştir.
Linkler ilk mesaja eklenmiştir.
Kurulum talimatlarına göre kurulum yapınız.

adamol66

adamol66

Üye
Reboot Recovery Ne Kadar Sürüyo Ortalama ??

ss06

ss06

Üye
arkadaşlar şu rom gerçekten harika ama s4 settings olayı bi türkçeleşse on numara olacak bi türlü dil desteği eklenmedi gitti sinirimi bozuyo s4 settings.apk türkçe olsa hiç düşünmeden yükleyecem o türkçe olana kadar 2.0 ı kullanmaya devam edeceğiz artık...

hardal00

hardal00

Üye
Harbi rom harika ama sadece ayarlarin ana kismi ingilizce icerigi turkce

ss06

ss06

Üye
Harbi rom harika ama sadece ayarlarin ana kismi ingilizce icerigi turkce
türkçe olduğunu biliyorum ama ana olan başlıklarında türkçe olması gayet iyi olurdu saçmalık şurda menüye girdiğinde her yer türkçe birtek ayarlar orada ingilizce buda insanın canını sıkıyor bi süre sonra

f_m_Y

f_m_Y

Üye
Rom v2.6'ya güncellenmiştir.
Linkler ilk mesaja eklenmiştir.
Kurulum talimatlarına göre kurulum yapınız.

Şimdi 2,5 yüklü bu 2,6 için neler yüklemek gerekiyor. 3 tane link var. Birde herşey gidecek mi. En başa dönmeyelim. Rehber programlar banka uygulamaları vs..

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 2,5 yüklü bu 2,6 için neler yüklemek gerekiyor. 3 tane link var. Birde herşey gidecek mi. En başa dönmeyelim. Rehber programlar banka uygulamaları vs..
2.6 + hotfix i indir kurulum talimatlarına göre kurulumu yap. Programlar gider, rehberi de sim karta aktar öyle yap.

f_m_Y

f_m_Y

Üye
2.6 + hotfix i indir kurulum talimatlarına göre kurulumu yap. Programlar gider, rehberi de sim karta aktar öyle yap.
O zaman bu güncellemeler 10 güne bir gelecek ve tümünde aynı işlemleri tekrar yapacaksan bekleyip öyle yüklemekte fayda var :) Bu bankacılık uygulamalarını yedeklemenin bir yolu var mı. Birde 2.5 te bende Samsung TTS durduruldu diye internete bağlandığımda sürekli hata mesajı alıyorum. üst versiyonlarda bu iki problem gider inşallah. Yoksa çok beğendim bu romu

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bu güncellemeler 10 güne bir gelecek ve tümünde aynı işlemleri tekrar yapacaksan bekleyip öyle yüklemekte fayda var :) Bu bankacılık uygulamalarını yedeklemenin bir yolu var mı.
Haklısınız valla :D
Backup programları var onlara göz atabilirsin ama daha önce backup yapmadığım bilmiyorum nasıl olduğunu :)

f_m_Y

f_m_Y

Üye
xda dan baktığıma göre TTS yi kaldırmışlar googleplayden yüklenecekmiş. Diğer ana ekran problemide yok galiba. bu 2.6 yı yükleyip 4 e kadar beklesek olur :D
Edit: Gerçi sende ilk mesaja yazmışssın yenilikleri :)

Son düzenleme:
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
xda dan baktığıma göre TTS yi kaldırmışlar googleplayden yüklenecekmiş. Diğer ana ekran problemide yok galiba. bu 2.6 yı yükleyip 4 e kadar beklesek olur :D
Edit: Gerçi sende ilk mesaja yazmışssın yenilikleri :)
Ingilizcemin yettigi kadar çeviriyorum işte :)

byadanali

byadanali

Üye
Arkadaşlar ben ayarlar kısmını türkçeleştirdim bir programla. Güle güle kullanın arkadaşlar

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi