Yüklediğin zaman sonucunu buraya yazar mısın ?2.5 yukledim bakacaz artik recent appsida bir ara yukleyecem.
Evet kardeşim haklısın, o romda olan bir eksiklik diyelim.ekstradan herhangi birşey yükledin mi? Yada bunun ayarı nerdedir? Ana ekran derken orta tuşa basınca ana ekranlardan hangisinde kaldıysam ona dönüyor ana ekranı beliledim ama ona dönmüyor.
türkçe olduğunu biliyorum ama ana olan başlıklarında türkçe olması gayet iyi olurdu saçmalık şurda menüye girdiğinde her yer türkçe birtek ayarlar orada ingilizce buda insanın canını sıkıyor bi süre sonraHarbi rom harika ama sadece ayarlarin ana kismi ingilizce icerigi turkce
Rom v2.6'ya güncellenmiştir.
Linkler ilk mesaja eklenmiştir.
Kurulum talimatlarına göre kurulum yapınız.
2.6 + hotfix i indir kurulum talimatlarına göre kurulumu yap. Programlar gider, rehberi de sim karta aktar öyle yap.Şimdi 2,5 yüklü bu 2,6 için neler yüklemek gerekiyor. 3 tane link var. Birde herşey gidecek mi. En başa dönmeyelim. Rehber programlar banka uygulamaları vs..
O zaman bu güncellemeler 10 güne bir gelecek ve tümünde aynı işlemleri tekrar yapacaksan bekleyip öyle yüklemekte fayda var2.6 + hotfix i indir kurulum talimatlarına göre kurulumu yap. Programlar gider, rehberi de sim karta aktar öyle yap.
Bu bankacılık uygulamalarını yedeklemenin bir yolu var mı. Birde 2.5 te bende Samsung TTS durduruldu diye internete bağlandığımda sürekli hata mesajı alıyorum. üst versiyonlarda bu iki problem gider inşallah. Yoksa çok beğendim bu romuHaklısınız vallaO zaman bu güncellemeler 10 güne bir gelecek ve tümünde aynı işlemleri tekrar yapacaksan bekleyip öyle yüklemekte fayda varBu bankacılık uygulamalarını yedeklemenin bir yolu var mı.

Ingilizcemin yettigi kadar çeviriyorum iştexda dan baktığıma göre TTS yi kaldırmışlar googleplayden yüklenecekmiş. Diğer ana ekran problemide yok galiba. bu 2.6 yı yükleyip 4 e kadar beklesek olur
Edit: Gerçi sende ilk mesaja yazmışssın yenilikleri![]()

Yüklenmedi diyor kardeşimArkadaşlar ben ayarlar kısmını türkçeleştirdim bir programla. Güle güle kullanın arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız