papakudioflu
Emekli Yönetici
şu anda seçim aşamasındayız. Uygulama linki gönderildiğinde buradan bilgi vereceğiz.Testerler seçildi mi ve uygulama gönderildi mi bir bilgi veren olursa sevinirim.![]()
şu anda seçim aşamasındayız. Uygulama linki gönderildiğinde buradan bilgi vereceğiz.Testerler seçildi mi ve uygulama gönderildi mi bir bilgi veren olursa sevinirim.![]()
Teşekkür ederim. Sabırsızlanıyor insan beklerken.şu anda seçim aşamasındayız. Uygulama linki gönderildiğinde buradan bilgi vereceğiz.

evet uygulamamızzz o şekilde olucak zaten. Hem forum hem de portalı izleyebileceksiniz.Hocam iyi bir uygulama planlamışsınız o zaman tam olsun. Sadece forumu değil de anlık olarak güncel teknoloji haberlerini de görebilelim. Sitenin tamamını kapsasın. O zaman aşırı kullanışlı olur. Benim ekleyebileceğim aklımda bir bu var. Başka bulursam yazarım.
izleyebilmenin yanında bildirim de gelsin bence. mesela ana portala haberler yazılıyor, haber geldikçe bildirim de gelsin tele.evet uygulamamızzz o şekilde olucak zaten. Hem forum hem de portalı izleyebileceksiniz.
facebookta mesela telefonu sallayınca yeniliyor buna bezerde yapılabilirMesela ali abi konularda yenileme yapmak için sayfanın en aşağısına gelip sayfayı yukarı doğru çekip bırakınca yenilesin sayfayı. Anlatabildim mi. Bunu Facebook uygulamasına da yapmaları için geri bildirim göndermiştim bence büyük kolaylık
bunun yanında sallayarak yenileme özelliğide olsa fena olmazMesela ali abi konularda yenileme yapmak için sayfanın en aşağısına gelip sayfayı yukarı doğru çekip bırakınca yenilesin sayfayı. Anlatabildim mi. Bunu Facebook uygulamasına da yapmaları için geri bildirim göndermiştim bence büyük kolaylık
çünkü sayfanın en aşağısından en üstene çıkmak yerine sallayarakda yenilenmesi sağlanırsa çok kolay olur 
Kişilerin birbirine gönderecekleri pm lerin whatsapp viber line gibi bir konuşma ekranı havasında yapılırsa buda güzel olur. Arka plan ekleme de konabilir. Foto Update etme yada tapatalkta olduğu gibi fotoları göremem sorunu olmasın. Mesela ben tapatalkta img-img gibi linkli fotoları göremiyorum mecbur img ler arasında kalan linki bir şekilde kopyalayıp tarayıcıya yapıştırıp bakmak zorunda kalıyorum. Buda büyük bir külfet oluyor

Elinize emeğinize sağlık, kolaylıklar dilerim. Uygulamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.Linkler forumdaki gibi ve altı çizili halde görünüyorlar. Yani tıkladığınız anda ilgili resim veya url'ye yönlendiriliyorsunuz. Kopyala-yapıştır'a son veriyoruz. Mesajlaşma bölümü de WhatsApp ve türevleri gibi bir yazışma ekranıyla donatıldı![]()

seni şöyle bir görüşme odasına alalım cigerimElinize emeğinize sağlık, kolaylıklar dilerim. Uygulamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.![]()
Çayları dağıtıp hemen geliyorum müdürüm.seni şöyle bir görüşme odasına alalım cigerim