Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, SamilGoktas ve capkino06

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar, uygulamaya ilişkin süreç @kesasd arkadaşımızın özverili çalışmasıyla gerçekten güzel ve hızlı bir şekilde ilerliyor.

Test sürecindeki kontenjanımız sınırlı olduğundan, dahil edemediğimiz arkadaşlarımızdan şimdiden özür diliyor, anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.

Uygulamanın güzel özelliklerle, sorunsuz ve hızlı biçimde mağazada yerini alması adına, test sürecine dahil olacak arkadaşlarımızdan ise yoğun bir geri bildirim ve fikir alışverişi beklediğimizi belirtelim.

Elbette bu test sürecinin ardından, uygulama mağazada yayınlandıktan sonra da, gerek buradan gerekse uygulama üzerinden geri bildirim yapma imkanı olacağından, bir nevi tester olmayan arkadaşlar da sonradan sürece dahil olmuş olacaklar.

Umarım bu süreç sonunda el birliğiyle mağazaya güzel ve stabil bir maxicep uygulaması kazandıracağız.

Tester olan-olmayan, kısacası konuya ilgi gösteren ve gerek site genelinde gerekse WP bölümünde bizlerle birlikte olan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, flutewoddy, kesasd ve 5 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Şimdiden hepimize iyi çalışmalar :) umarız en güzel uygulamayı yaparız :) 8.1 den sonra tekrar bir revizyona gideriz diye düşünüyorum yeni apiler geleceği için :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gelişmeleri ve beta tester deneyimi için mail onaylarınızı heyecanla bekliyoruz.

emz

emz

Üye
Hocam iyi bir uygulama planlamışsınız o zaman tam olsun. Sadece forumu değil de anlık olarak güncel teknoloji haberlerini de görebilelim. Sitenin tamamını kapsasın. O zaman aşırı kullanışlı olur. Benim ekleyebileceğim aklımda bir bu var. Başka bulursam yazarım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam iyi bir uygulama planlamışsınız o zaman tam olsun. Sadece forumu değil de anlık olarak güncel teknoloji haberlerini de görebilelim. Sitenin tamamını kapsasın. O zaman aşırı kullanışlı olur. Benim ekleyebileceğim aklımda bir bu var. Başka bulursam yazarım.
evet uygulamamızzz o şekilde olucak zaten. Hem forum hem de portalı izleyebileceksiniz.

dakamon

dakamon

Üye
Beta tester maillerini atın ama :'( :'( bide foruma yazı yazarken ifadeler koymak için Bi kısım olsa çok iyi olur tapatalkta ifade yok kuru kuru yazı yazıyoruz :)

serverfun912

serverfun912

Üye
renk seçenekleri olabilir.Konuyu kaydet bağlantı gerekmeksizin oku olabilir.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet uygulamamızzz o şekilde olucak zaten. Hem forum hem de portalı izleyebileceksiniz.
izleyebilmenin yanında bildirim de gelsin bence. mesela ana portala haberler yazılıyor, haber geldikçe bildirim de gelsin tele.

dakamon

dakamon

Üye
Mesela ali abi konularda yenileme yapmak için sayfanın en aşağısına gelip sayfayı yukarı doğru çekip bırakınca yenilesin sayfayı. Anlatabildim mi. Bunu Facebook uygulamasına da yapmaları için geri bildirim göndermiştim bence büyük kolaylık

dakamon

dakamon

Üye
Kişilerin birbirine gönderecekleri pm lerin whatsapp viber line gibi bir konuşma ekranı havasında yapılırsa buda güzel olur. Arka plan ekleme de konabilir. Foto Update etme yada tapatalkta olduğu gibi fotoları göremem sorunu olmasın. Mesela ben tapatalkta img-img gibi linkli fotoları göremiyorum mecbur img ler arasında kalan linki bir şekilde kopyalayıp tarayıcıya yapıştırıp bakmak zorunda kalıyorum. Buda büyük bir külfet oluyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mesela ali abi konularda yenileme yapmak için sayfanın en aşağısına gelip sayfayı yukarı doğru çekip bırakınca yenilesin sayfayı. Anlatabildim mi. Bunu Facebook uygulamasına da yapmaları için geri bildirim göndermiştim bence büyük kolaylık
facebookta mesela telefonu sallayınca yeniliyor buna bezerde yapılabilir

capkino06

Üye
bunun yanında sallayarak yenileme özelliğide olsa fena olmaz :) çünkü sayfanın en aşağısından en üstene çıkmak yerine sallayarakda yenilenmesi sağlanırsa çok kolay olur :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kesasd

kesasd

Üye
Kişilerin birbirine gönderecekleri pm lerin whatsapp viber line gibi bir konuşma ekranı havasında yapılırsa buda güzel olur. Arka plan ekleme de konabilir. Foto Update etme yada tapatalkta olduğu gibi fotoları göremem sorunu olmasın. Mesela ben tapatalkta img-img gibi linkli fotoları göremiyorum mecbur img ler arasında kalan linki bir şekilde kopyalayıp tarayıcıya yapıştırıp bakmak zorunda kalıyorum. Buda büyük bir külfet oluyor

Linkler forumdaki gibi ve altı çizili halde görünüyorlar. Yani tıkladığınız anda ilgili resim veya url'ye yönlendiriliyorsunuz. Kopyala-yapıştır'a son veriyoruz. Mesajlaşma bölümü de WhatsApp ve türevleri gibi bir yazışma ekranıyla donatıldı :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, capkino06 ve ceza87
dakamon

dakamon

Üye
Oh oh ne güzel :):):) sallayarak yenileme de bir sure sonra hamallık gibi geliyor her salladığında algılamıyor falan :) tabi bu seçenenekte gelse kötü olmaz. En son konuya kim yazdığını da görsek hiç fena olmaz :D çünkü bazen ali kemal abi yada özgür abi yazmadan konuyu açmak istemiyorum :D hahaha :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu uygulamayı yapmamızdaki amaç daha az şarj ve veri kullanarak daha kolay ve hızlı bir maxicep deneyimi yaşatmak. Bunu yaparken de Windows Phone ruhuna sadık kalmak.

O yüzden elimizden geldiğince sade ama monoton olmayan, hızlı ama bir o kadar da kullanışlı bir uygulama oluşturmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar 10'a yakın düzenleme ile uygulama güncellendi. Belki bir on defa daha güncellenecek.

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas ve kesasd
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Linkler forumdaki gibi ve altı çizili halde görünüyorlar. Yani tıkladığınız anda ilgili resim veya url'ye yönlendiriliyorsunuz. Kopyala-yapıştır'a son veriyoruz. Mesajlaşma bölümü de WhatsApp ve türevleri gibi bir yazışma ekranıyla donatıldı :)
Elinize emeğinize sağlık, kolaylıklar dilerim. Uygulamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. :eller:

• Beğen
Tepkiler: kesasd
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt