papakudioflu
Emekli Yönetici
evet Android uygulaması da planlarımız çerçevesinde hazırlıkları devam ediyor.Hayırlı olsun , peki android uygulaması var mı ?
evet Android uygulaması da planlarımız çerçevesinde hazırlıkları devam ediyor.Hayırlı olsun , peki android uygulaması var mı ?
pm attım geri dönüş yaparsanız sevinirimönerilerinizi buradan yapabilirsiniz. Tartışılıp en doğrusunu ortak karar alarak yapmamız açısından bu önemli.

Ki Bu Özelliğin Biz Windows Phone 8 Kullanıcılarına Kesinlikle Erişmesi Lazım Sınır Sansür Nereye Kadar YeterAcaba telefondaki fotoları foruma yüklemek istesek upload edebilecekmiyiz ki bu olsa süper olurdu.

amaç tarayıcıyla uğraşmamak ve daha hızlı kullanabilmek konular rss olarak üst sıralara çıkabilecek resimlerden anladığım kadarıyla. konu takipleri daha kolay ve basit olacaktır.Yanlış anlamayın ama bence böyle bir uygulamaya gerek yok. Maxicep sitesini zaten mobil cihazlarımızdan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Yani site mobil cihazların tarayıcıları için zaten uyumlu.
istemeyen kullanmaz, bence gerekli bir uygulama idi. Emeği geçenlereYanlış anlamayın ama bence böyle bir uygulamaya gerek yok. Maxicep sitesini zaten mobil cihazlarımızdan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Yani site mobil cihazların tarayıcıları için zaten uyumlu.

maxicep.com olarak tüm mobil tarayıcılarla uyumlu ve stabil bir yapıya sahibiz. Fakat her ne kadar sitemiz mevcut en son teknolojiye göre dizayn edilmiş olsa da uygulamalar tarayıcılardan daha az şarj ve veri kullanıyor. Bu yüzden dileyenlerin kullanabilmesi ve herkes için kusursuz bir maxicep.com deneyimi sunmak adına uygulamayı hazırlamaya karar verdik.Yanlış anlamayın ama bence böyle bir uygulamaya gerek yok. Maxicep sitesini zaten mobil cihazlarımızdan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Yani site mobil cihazların tarayıcıları için zaten uyumlu.
Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diyemaxicep.com olarak tüm mobil tarayıcılarla uyumlu ve stabil bir yapıya sahibiz. Fakat her ne kadar sitemiz mevcut en son teknolojiye göre dizayn edilmiş olsa da uygulamalar tarayıcılardan daha az şarj ve veri kullanıyor. Bu yüzden dileyenlerin kullanabilmesi ve herkes için kusursuz bir maxicep.com deneyimi sunmak adına uygulamayı hazırlamaya karar verdik.

chrome kullanıyorsanız bilgisayarınızda chrome mağazasında adblock eklentisini tarayıcınıza kurun reklamlardan kurtulunYalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye![]()

kasan maxicep değil. Ben bir çok cihazdan bütün forum işlemlerini test ediyorum. Windows Phone 7.8 Lumia 900 bile kasmıyor şu anda. Yaşadığınız sorun ya reklamlardan kaynaklanan anlık bir sorundur ya da veri hızınızdan kaynaklanıyor. Biz teknik verilerden de takip ediyoruz. 6.5 milyonluk bir veri tabanındaki arama sonuçlarını 0.2 saniye bir surede tamamlayan alt yapının kasması mümkün değil.Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye![]()
Android uygulamasında yardımcı olabilirim.evet Android uygulaması da planlarımız çerçevesinde hazırlıkları devam ediyor.
Reklamlardan Dolayı Daha Doğrusu Üstteki Reklamdan Dolayı Pcden Girince Çok Kastı Amaakasan maxicep değil. Ben bir çok cihazdan bütün forum işlemlerini test ediyorum. Windows Phone 7.8 Lumia 900 bile kasmıyor şu anda. Yaşadığınız sorun ya reklamlardan kaynaklanan anlık bir sorundur ya da veri hızınızdan kaynaklanıyor. Biz teknik verilerden de takip ediyoruz. 6.5 milyonluk bir veri tabanındaki arama sonuçlarını 0.2 saniye bir surede tamamlayan alt yapının kasması mümkün değil.

tasarımdan anladığım kadarıyla takip ettiğimiz konuların başındaki ikonlar yanacak etmediklerimiz sönük duracak![]()