Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Acaba telefondaki fotoları foruma yüklemek istesek upload edebilecekmiyiz ki bu olsa süper olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Warnings

Üye
Kimseye Geri Dönüş Yapılmadımı Gençler ?
Acaba telefondaki fotoları foruma yüklemek istesek upload edebilecekmiyiz ki bu olsa süper olurdu.
Ki Bu Özelliğin Biz Windows Phone 8 Kullanıcılarına Kesinlikle Erişmesi Lazım Sınır Sansür Nereye Kadar Yeter :D

Toros542

Toros542

Üye
Nihayet...emeği geçen herkese çok teşekkürler.ben inanıyorum ki en iyisini yapacaksınız inşallah.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
geri dönüş yok :(

• Beğen
Tepkiler: technocu1

technocu1

Üye
Yanlış anlamayın ama bence böyle bir uygulamaya gerek yok. Maxicep sitesini zaten mobil cihazlarımızdan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Yani site mobil cihazların tarayıcıları için zaten uyumlu.

capkino06

Üye
Yanlış anlamayın ama bence böyle bir uygulamaya gerek yok. Maxicep sitesini zaten mobil cihazlarımızdan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Yani site mobil cihazların tarayıcıları için zaten uyumlu.
amaç tarayıcıyla uğraşmamak ve daha hızlı kullanabilmek konular rss olarak üst sıralara çıkabilecek resimlerden anladığım kadarıyla. konu takipleri daha kolay ve basit olacaktır.

m542tf

m542tf

Üye
istemeyen kullanmaz, bence gerekli bir uygulama idi. Emeği geçenlere :tşk:

dakamon

dakamon

Üye
İnşallah telefonun piline yararlı bir uygulama olur tarayıcıdan çok şarj götürüyor arakdaşlar tapatalk kullanıyorum ben tarayıcıya göre da az şarj ve paket götürüyor. Bu uygulama ile tapatalkta kullanmam :D sadece maxicepi takip ediyorum zaten :)

capkino06

Üye
tasarımdan anladığım kadarıyla takip ettiğimiz konuların başındaki ikonlar yanacak etmediklerimiz sönük duracak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxicep.com olarak tüm mobil tarayıcılarla uyumlu ve stabil bir yapıya sahibiz. Fakat her ne kadar sitemiz mevcut en son teknolojiye göre dizayn edilmiş olsa da uygulamalar tarayıcılardan daha az şarj ve veri kullanıyor. Bu yüzden dileyenlerin kullanabilmesi ve herkes için kusursuz bir maxicep.com deneyimi sunmak adına uygulamayı hazırlamaya karar verdik.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, m542tf ve kesasd

Warnings

Üye
maxicep.com olarak tüm mobil tarayıcılarla uyumlu ve stabil bir yapıya sahibiz. Fakat her ne kadar sitemiz mevcut en son teknolojiye göre dizayn edilmiş olsa da uygulamalar tarayıcılardan daha az şarj ve veri kullanıyor. Bu yüzden dileyenlerin kullanabilmesi ve herkes için kusursuz bir maxicep.com deneyimi sunmak adına uygulamayı hazırlamaya karar verdik.
Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye :D

capkino06

Üye
Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye :D
chrome kullanıyorsanız bilgisayarınızda chrome mağazasında adblock eklentisini tarayıcınıza kurun reklamlardan kurtulun :) :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kasan maxicep değil. Ben bir çok cihazdan bütün forum işlemlerini test ediyorum. Windows Phone 7.8 Lumia 900 bile kasmıyor şu anda. Yaşadığınız sorun ya reklamlardan kaynaklanan anlık bir sorundur ya da veri hızınızdan kaynaklanıyor. Biz teknik verilerden de takip ediyoruz. 6.5 milyonluk bir veri tabanındaki arama sonuçlarını 0.2 saniye bir surede tamamlayan alt yapının kasması mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve m542tf
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şöyle bir durum var , eğer gelecekse bildirimleri alabilmeliyiz , "Papakiduoflu mesajınızdan alıntı yaptı" gibi

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve m542tf

Warnings

Üye
kasan maxicep değil. Ben bir çok cihazdan bütün forum işlemlerini test ediyorum. Windows Phone 7.8 Lumia 900 bile kasmıyor şu anda. Yaşadığınız sorun ya reklamlardan kaynaklanan anlık bir sorundur ya da veri hızınızdan kaynaklanıyor. Biz teknik verilerden de takip ediyoruz. 6.5 milyonluk bir veri tabanındaki arama sonuçlarını 0.2 saniye bir surede tamamlayan alt yapının kasması mümkün değil.
Reklamlardan Dolayı Daha Doğrusu Üstteki Reklamdan Dolayı Pcden Girince Çok Kastı Amaa :D

remzi33

remzi33

Üye
mesaj ve bildirimler için anlık bildirim ikonları olmalı. yani şuanki masaüstü sürümde olduğu gibi. amele gibi uygulama sayfası yenilemek saçma olur. (konulara yazılan mesajların bildirimleri özel mesaj bildirimleri vs)

kesasd

kesasd

Üye
tasarımdan anladığım kadarıyla takip ettiğimiz konuların başındaki ikonlar yanacak etmediklerimiz sönük duracak :)

Aslında renkli kısım takip ettiğiniz konulardan dolayı renklendirilmedi. Altforuma ait okumadığınız mesajlar olduğunda renk alıyorlar. Yani hiç katılmadığınız bir konuda bile yeni bir yanıt gelirse gene renk alacaktır. Onun dışında katıldığınız forumlar başka bir yerde listelenecek.

Üst Alt