Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Aslında renkli kısım takip ettiğiniz konulardan dolayı renklendirilmedi. Altforuma ait okumadığınız mesajlar olduğunda renk alıyorlar. Yani hiç katılmadığınız bir konuda bile yeni bir yanıt gelirse gene renk alacaktır. Onun dışında katıldığınız forumlar başka bir yerde listelenecek.
yani takip etmediğimiz bir konu bile olsa her hangi bir kişi yorum yaptığında abi bak bana yeni yorumlar yapıldı bir göz at istersen manasında yanacak :) bilgilerdirme için teşekkür ederim :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gerçekten güzel bir haber verdiniz, çok teşekkürler.
Naçizane fikrim bir tasarımcı olarak mümkün olan en sade tasarımdan yanayım. Örneğin Google.com site tasarımı. Yada Windows Phone sadeliği...
Ayrıca sanılanın aksine siyah zeminde beyaz yazıların zamanla gözleri yorabilme ihtimalini de test ederken göz önünde bulundurun derim.

Son düzenleme:
kesasd

kesasd

Üye
yani takip etmediğimiz bir konu bile olsa her hangi bir kişi yorum yaptığında abi bak bana yeni yorumlar yapıldı bir göz at istersen manasında yanacak :) bilgilerdirme için teşekkür ederim :)

Rica ederim :)

O şekilde olacak denilebilir ama söz konusu altforum. Örneğin "Windows Phone OS" forumuna ait "Windows Phone Genel" altforumundaki binlerce konudan birine biri cevap yazarsa renklenecek o kısım. "Benim altımdaki bir konuya cevap geldi" mesajı verecek.

Konulara ait bu tarz bir bildirim de var. Sağ alt köşede bir kırmızı kutucukla belli ettiriyoruz.

Gerçekten güzel bir haber veriniz, çok teşekkürler. Sanılanın aksine siyah zeminde beyaz yazıların zamanla gözleri yorabilme ihtimalini göz önünde bulundurun derim.

Şuan için tema konusunda net bir düşüncemiz yok. Fikirlere açığız. Elbette değerlendireceğiz. Bu yüzden tüm fikirlerinizi bu konu altından almak istedik.

PureFood

PureFood

Üye
arka plan görevleri listesinde yer almasın yeter :)

capkino06

Üye
Rica ederim :)

O şekilde olacak denilebilir ama söz konusu altforum. Örneğin "Windows Phone OS" forumuna ait "Windows Phone Genel" altforumundaki binlerce konudan birine biri cevap yazarsa renklenecek o kısım. "Benim altımdaki bir konuya cevap geldi" mesajı verecek.

Konulara ait bu tarz bir bildirim de var. Sağ alt köşede bir kırmızı kutucukla belli ettiriyoruz.

Şuan için tema anlamında net bir düşüncemiz yok. Fikirlere açığız. Elbette değerlendireceğiz. Bu yüzden tüm fikirlerinizi bu konu altından almak istedik.
Şimdi daha iyi anladım :)
İnşallah en kısa zamanda en sorunsuz şekilde yayınlarsınız. Maxicep uygula tasarımları bende yapmıştım ama tabi bu kadar başarılı değildi.
Tekrar elinize emeğinize sağlık. :)Takip etmek istediğimiz forum sayfasını ekrana sabitleyebilsek güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: kesasd

capkino06

Üye
Bu sistem uygulama içerisinde halihazırda mecut :)
O zaman testerler tarafından son kontrolleri yapıp eksik kalan veya yapıldıysaki kod hataları düzeltilip yayınlanak herhalde? :)

Ozan

Ozan

Admin
Yalnız Kusursuz Dedinde Maxicep Bende Çok Kasıyor Bugün Konu Açmıştım Hatta @Ozan cevaplamıştı üstteki reklam beta diye :D
Bu konuda size açıklama yapmıştım, site ile alakalı bir ağırlık söz konusu degil teknik anlamda ancak 3.parti alınan reklamların scriptleri buna neden olabildigi gibi oldukça duyarlı bir web yayıncısı olarak derhal reklamı yayından kaldırmaya kadar gidebilen yaptırımlar uygulayabiliyoruz. Ancak bir şekilde düzeltilebiliyorsa da düzeltiyoruz, denemeden kastıgını nasıl bilebiliriz. O da bugün yapılan bir olguydu işte.
Android uygulamasında yardımcı olabilirim.
Tecrübeniz var mı bu konuda? Zira Android cephesinden de geliştirme calismalarımız baslayacak cok yakında.
Gerçekten güzel bir haber verdiniz, çok teşekkürler.
Naçizane fikrim bir tasarımcı olarak mümkün olan en sade tasarımdan yanayım. Örneğin Google.com site tasarımı. Yada Windows Phone sadeliği...
Ayrıca sanılanın aksine siyah zeminde beyaz yazıların zamanla gözleri yorabilme ihtimalini de test ederken göz önünde bulundurun derim.
Windows Phone sadeligi zaten siyah zemin üzerine beyaz yazılar degil midir ? Bir iphone ve ios sever olarak, haricinde tek denedigim ve hosuma giden sistem windows phone, o da bu tasarımından dolayı kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, papakudioflu ve bulutsuzgece
kesasd

kesasd

Üye
O zaman testerler tarafından son kontrolleri yapıp eksik kalan veya yapıldıysaki kod hataları düzeltilip yayınlanak herhalde? :)

Evet. MaxiCep, uygulamasını siz değerli kullanıcılarıyla beraber bir bütün olarak hazırlamak istiyor. Tester ekibi uygulamanın kontrollerini yapıp varsa hataları gerekli kişilere bildirecek.

capkino06

Üye
Evet. MaxiCep, uygulamasını siz değerli kullanıcılarıyla beraber bir bütün olarak hazırlamak istiyor. Tester ekibi uygulamanın kontrollerini yapıp varsa hataları gerekli kişilere bildirecek.
Testerler belli oldu mu ? Sürekli mailleri kontrol etmeye başladım geldi mi gelecek mi diye olmadıysa ne zaman açıklarsınız?

dakamon

dakamon

Üye
Bende tester olabilirim.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Mütiş haber :)

kursat99

kursat99

Üye
Şöyle bir durum var , eğer gelecekse bildirimleri alabilmeliyiz , "Papakiduoflu mesajınızdan alıntı yaptı" gibi
Bence çok çok güzel bir fikir. Gerçekten olabilecek ve yararı da olacak bir özellik.

Warnings

Üye
Bu konuda size açıklama yapmıştım, site ile alakalı bir ağırlık söz konusu degil teknik anlamda ancak 3.parti alınan reklamların scriptleri buna neden olabildigi gibi oldukça duyarlı bir web yayıncısı olarak derhal reklamı yayından kaldırmaya kadar gidebilen yaptırımlar uygulayabiliyoruz. Ancak bir şekilde düzeltilebiliyorsa da düzeltiyoruz, denemeden kastıgını nasıl bilebiliriz. O da bugün yapılan bir olguydu işte.

Tecrübeniz var mı bu konuda? Zira Android cephesinden de geliştirme calismalarımız baslayacak cok yakında.

Windows Phone sadeligi zaten siyah zemin üzerine beyaz yazılar degil midir ? Bir iphone ve ios sever olarak, haricinde tek denedigim ve hosuma giden sistem windows phone, o da bu tasarımından dolayı kesinlikle.
Bende Saten Tamam Demiştim Ama Ben Reklamdan Olduğunu Düşündüm Onun İçin konuAçtım Hem Sizin Geliriniz Hem Sitenin Stabilliği Hızlılığı Açısından Mobilde Sorun Yaşamıyorum Allaha Şükür Ama Dediğim Gibi Şu Bal Rengini Görmekten Midem Bulansı Açıkcası Açık Mavi Olsa Veyatta Açık Bir Renk Daha Güzel Olur Diye Düşünüyorum

capkino06

Üye
Bence çok çok güzel bir fikir. Gerçekten olabilecek ve yararı da olacak bir özellik.
Güzel bir fikir ama sadece alıntılarda bildirim vermesi mantıklı olur izlediğimiz konularda her yorumda bildirim gelirse sıkıntı yaratabilir gerek şarj konusunda gerek rahatsız etme konusunda diye düşünüyorum.
Yada ayar eklenebilir kullanıcı hangi bildirimleri almak istiyorsa onu seçer mesele beğenileri ve alıntıları bildir yorumları bildirme şeklinde kullanıcıya esneklik sağlayabilir. :) checkboxlarla halledilebilir :)

Ozan

Ozan

Admin
Bende Saten Tamam Demiştim Ama Ben Reklamdan Olduğunu Düşündüm Onun İçin konuAçtım Hem Sizin Geliriniz Hem Sitenin Stabilliği Hızlılığı Açısından Mobilde Sorun Yaşamıyorum Allaha Şükür Ama Dediğim Gibi Şu Bal Rengini Görmekten Midem Bulansı Açıkcası Açık Mavi Olsa Veyatta Açık Bir Renk Daha Güzel Olur Diye Düşünüyorum
Neredeki bal renginden bahsediyorsunuz?

Ozan

Ozan

Admin
@Warnings mobil temadaki cevapla butonunu vs. diyorsun sanırım turuncu olan? Bunda ne gibi bir sorun var ki ? Ayrıca konuyla alakasız yerlerde ayrı mevzular konusmayalım. Söyledigini, site hakkında bölümündeki üst konularda ( yeni forum yazılımı, yeni mobil sürüm detayları) belirt lütfen

• Beğen
Tepkiler: Kit Kat
saynesim

saynesim

Üye
teşekkürler süper olmuş

Üst Alt