Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz
Evet değerli maxicep üyeleri ve takipçileri uzun zamandır plandığımız ve bazı sorunlar ve sitemizin yeniden yapılanması sureci nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız maxicep.com Windows Phone uygulama çalışmalarımız başlamış bulunuyor.

Windows Phone ara yüzüne tam uyumlu hızlı ve sorunsuz bir uygulamayı sizlerin hizmetine sunabilmek için 3 kişi olarak sürdürdüğümüz uygulama testlerimizi artık daha geniş bir ekiple test edip tamamen sorunsuz bir hale getirmemiz gerekti.

Uygulamamız şu anda bir çok işlevi sorunsuzca yerine getirebiliyor. Fakat oluşan hataları ve yapılması gereken değişiklikleri geliştirmeleri, tasarım değişikliklerini sizlerin de fikirlerini alarak tamamlayıp uygulamamızı mağazada yayınlamayı istiyoruz.

Bu bağlamda sınırlı sayıda beta tester alımı gerçekleştireceğiz. Bu test surecine katılmak isteyen arkadaşlarımız Microsoft hesabı bilgilerini @papakudioflu @bulutsuzgece veya @kesasd arkadaşımıza iletebilirler.

Sınırlı sayıda tester alacağımız için bu süreçte bize test amacıya katılamayan arkadaşlarımızın da bizi anlayışla karşılamasını ve bizlere destek amacıyla bu konu altında fikirlerini önerilerini bizlerle paylaşmasını rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: kayahan35, flutewoddy, metehansys ve 8 diğerleri

pirenuri

pirenuri

Üye
ben varım

respection123

Üye
Hadi hayrlısı :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Lazımdı gerçekten. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Pm attım size

capkino06

Üye
bende test etmek isterim :) elinize emeğinize sağlık üstadlar :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
@papakudioflu pm yolladım adaş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Pm attım dönüş yok
@kesasd
@papakudioflu

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Hayırlı olsun , peki android uygulaması var mı ?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
hohoho işte bu beklediğim haber. Teşekkürler efendim

braayn

braayn

Üye
Hadi hayırlısı bakalım güzel haber

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Link gelmedi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben demiştim bizimkiler en iyisini yapacak diye:)çok teşekkür arkadaşlar,ellerinize sağlık.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
:tşk::heyo2:

beats

beats

Üye
Hayırlı olsun foruma :eller: Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler :sukur:

Warnings

Üye
Kaç Kişi Betaya Alıncak @papakudioflu Birde Önerimi Okudunmu Özel Mesaj Atmıştım????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önerilerinizi buradan yapabilirsiniz. Tartışılıp en doğrusunu ortak karar alarak yapmamız açısından bu önemli.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@kesasd
@papakudioflu lumia 620 sahiplerine verin Nokia yaptı siz yapmayın :D
@skynet
@gaag
@csH

• Beğen
Tepkiler: skynet ve csH

Üst Alt