Duyuru Windows Phone Maxicep Uygulaması Uygulama Hakkında Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, OozyStaw, m542tf ve 2 diğerleri

dücane

dücane

Üye
Beta Tester olarak sunlari basta soyleye bilirim. Bence eksik olan favorilere ekleme olmamasi yani bir bölümü masaüstüne degilde uygulama icinde favori bölümünün olmamasi, ikinincisi de mesela Windowsphone genel bölümünde bizim istedigimiz kadar konu görünsün, kisitlama 10 ve ya 20 konu olsun bir sayfada. Simdilik bunlar gözüme carptiÜstelik bir konu icerisinde en basa dön, en sona git ve ya su ya da su sayfa ya git diye secenek olmasi lazimYazi boyutunun degisme imkani olmasi lazim, kullanicilarin avatarlarini görüp görmeme secenegi olmasi lazim. Bir de kullaniciya ait imza olmasi lazim. Bu cevap maxicep uygulamasi ile yazildi diye. Bence bunlar,da olsa uygulamanin tadindan gecilmez

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
acaba beta tester ler hangi kriterlere göre seçildi?

• Beğen
Tepkiler: capkino06

bj_kmurat

Üye
Ben hiç tester olmadım abi :(
Emrah moduyla gönderildi.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
şu beta testerların her yazısının altında çıkan "Windows Phone Maxicep uygulaması ile gönderildi" yazısının yazı stili ve boyutu ayarlanabiliyorsa n'olur boyutu küçük ve stili italik yapın. her seferinde yazının devamı gibi okuyorum, demek uygulama betadan çıksa heryerde o yazı abovvvv!!! dediğim gibi yazı stili küçük ve italik olsun, benim düşüncem..
bir nevi imza gibi olsun diyorsun :hmmm
Acaba telefondaki fotoları foruma yüklemek istesek upload edebilecekmiyiz ki bu olsa süper olurdu.
Veri tabanında çok fazla yer kaplar düşünsen 100.000 üyenin 1 resim yükeldiğini 1mb den 100gb bu sunucuyu doldurur ve çöplüğe çevirir.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
dakamon

dakamon

Üye
2g de hız açısından tapatalk a göre gözle görülür bir fark var :) daha iyi :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

capkino06

Üye
Konuya daha çok görsel eklense hem programı tanımış hemde tester olmayanlar eksikleri görüp tavsiyede bulanabilir

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben 1 soru sormuştum ama kimse tınlamadı bizi. sorum basitti; tester lar hangi kategorilere göre seçildi? yöneticilere bu sorum ve yine onlara sormak istiyorum kişiye göremi cevap veriliyor nerde bi mesaj yazsam biride çıkıp cevap vermiyor arkadaş bu ne ya :sinir:off:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya daha çok görsel eklense hem programı tanımış hemde tester olmayanlar eksikleri görüp tavsiyede bulanabilir
neredeyse günde 3-4 güncelleme oluyor. Hal böyleyken burada ekran görüntüsü paylaşmamız kirlilikten başka bir şey olmaz diye düşünüyorum çünkü sürekli değişiyor.
ben 1 soru sormuştum ama kimse tınlamadı bizi. sorum basitti; tester lar hangi kategorilere göre seçildi? yöneticilere bu sorum ve yine onlara sormak istiyorum kişiye göremi cevap veriliyor nerde bi mesaj yazsam biride çıkıp cevap vermiyor arkadaş bu ne ya :sinir:off:

önce bir sakinleş kardeşim. Maxicep.com sitelerinde kim nerede adamına göre muamele yapıldığını görmüş. Böyle bir şey mümkün değil ki böyle bir şeyi ben bile yapsam burada bir dakika duramam.

Listenin seçimine gelince. Çok basit. Haksızlık olmasın diye kura çektik. Yoksa onu seçelim bunu seçelim gibi bir tartışma ve yönlendirme kesinlikle olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Esendağlı ve capkino06
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
neredeyse günde 3-4 güncelleme oluyor. Hal böyleyken burada ekran görüntüsü paylaşmamız kirlilikten başka bir şey olmaz diye düşünüyorum çünkü sürekli değişiyor.

önce bir sakinleş kardeşim. Maxicep.com sitelerinde kim nerede adamına göre muamele yapıldığını görmüş. Böyle bir şey mümkün değil ki böyle bir şeyi ben bile yapsam burada bir dakika duramam.

Listenin seçimine gelince. Çok basit. Haksızlık olmasın diye kura çektik. Yoksa onu seçelim bunu seçelim gibi bir tartışma ve yönlendirme kesinlikle olmadı.
cevap için teşekkürler...

dakamon

dakamon

Üye
Ufaktan karo logosu nu da halletsek ya :) bilen eden arkadaşlar varsa yaptıkları logoları aslında burada paylaşsa fikir verme açısından :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Bay H

Bay H

Üye
Sıkıntılı bir deneme. Mesaj gözüküyor mu. Edit: Gözüküyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt