Windows Phone için bir kaç sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Windows Phone için bir kaç sorunum
Merhaba arkadaşlar bir kaç tane önerimi artık isyan mı bilmiyorum ama sole başlıyorum şimdi Microsoft yani Windows Phone sistemi diğer gibi örnek verim android 5.0 surumu gibi aarj omrunu artırdı biraz kullanımla pek önemli değil de 2saat gibi falan Microsoft bu gibi güncellemelerde batarya omrune dikkat edeceği yerine dahada kötüleştiriyor bataryayı niye buna önem göstermiyor

2.bir sorum ise bu androidde bazı batarya için olumlu yönde etkisi olan bazı programlar falan var bole bunun gibi bataryaya olumlu yönde etkisi olan programlar gelmez mi acaba sizin görüşleriniz nelerdir arkadaşlar :)
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows Phone 8 ile Windows Phone 8.1 arasında şarj performansı artırıldı. Windows 10 Mobile henüz yayınlanmadı. Şarjanasıl etkisi olduğunu bilmediğim için bu konuda yorum yapamam sen herhalde hiç bir sistemde olmayan Preview sürümü üzerinden yorum yapıyorsun ki yanlış yapıyorsun.

Ayrıca Android 5.0 lolipop güncellemesinin şarja olumlu etkisi olduğu söyleniyor. Ben daha fark edemedim. Hatta Xperia Z1 bu güncelleme ile berbat bir hal aldı.

Bence siz tecrübe etmediğiniz kulaktan dolma bilgilerle bu tarz karşılaştırmalar yapmayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Üst Alt