İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar Cyan güncellemesinden sonra telefonun altındaki büyüteç butonuna bakınca IE nin açılmasını nasıl yapıyoruz bende Bing çıkıyor. Gelişmiş ayarlardan Google yaptım ama yine olmadı.

Telin bölgesini Türkiye yap

Windows Phone 9 ile gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Sizde oldu mu bilmiyorum ama Cyan güncellemesinden sonra göz atma ekranında pil tasarrufu simgesi gözükmeyen var mı? Bende gözükmüyor ilginç bir şekilde. Diğer simgelerde (alarm, bildirimlerde) herhangi bir problem yok, sadece pil tasarrufunda.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ekrana çift tıkla uyandırma çok hızlıydı hemen açılırdı ne olduysa şimdilerde sürdürülüyor yazısı geliyor :) ağırlaştı birden bire.
L920, 8.1 + Cyan + update 1 preview yüklü.
Live look screen betayı kurup kaldırdım ondan sonra olduğunu tahmin ediyorum. Kaldırma sebebim iki günlük test ettim ve şarjın deli gibi harcanmasını buna bağladım. Şimdi tekrar kurup kaldıracağım bakalım kilit açarkenki sürdürülüyor yazısından kurtulabilecek miyim.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ekrana çift tıkla uyandırma çok hızlıydı hemen açılırdı ne olduysa şimdilerde sürdürülüyor yazısı geliyor :) ağırlaştı birden bire.
L920, 8.1 + Cyan + update 1 preview yüklü.
Live look screen betayı kurup kaldırdım ondan sonra olduğunu tahmin ediyorum. Kaldırma sebebim iki günlük test ettim ve şarjın deli gibi harcanmasını buna bağladım. Şimdi tekrar kurup kaldıracağım bakalım kilit açarkenki sürdürülüyor yazısından kurtulabilecek miyim.
çocuk odasını açıp kapattınız mı?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
çocuk odasını açıp kapattınız mı?
Hocam teşekkürler, çocuk odasına gerek kalmadan sadece programı yeniden kurup kaldırmayla düzeldi. Ama akşama kadar bi yoklarım eğer nüksederse çocuğu açar kapatırım :P

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İstanbulda bir KVK tarzı garanti işlerini yapan bir yer vardı.Bu forumda konusu açıldıydı(yada bir konuda adı sanı geçtiydi) Orayı bilen,hatırlayan var mı?Telefonumu göndericemde normal kvk lara güvenemiyorum..Orası hakkında fazlasıyla olumlu cevap verilmişti

versino2

versino2

Üye
Ben cuzdana para yuklemek istiyorum uygulama satın almak için.Nasıl ve nereden kart alıp yükleyeceğim?

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar nokia camera mi yoksa nokia camera beta mi ? 925 de kullanacagim onuda goz onunde bulundurursak sevinirim ben ikisi arasinda fark goremedim ama mutlaka fark vardir anlayanlar yardimci olabilirmi ? Bu arada gozume carpan tek fark betayi acarken yukleniyor yazisi cikmiyor artik

skynet

Üye
Aynen betanın açılış hızı daha iyi

...decode...

...decode...

Üye
Sizde oldu mu bilmiyorum ama Cyan güncellemesinden sonra göz atma ekranında pil tasarrufu simgesi gözükmeyen var mı? Bende gözükmüyor ilginç bir şekilde. Diğer simgelerde (alarm, bildirimlerde) herhangi bir problem yok, sadece pil tasarrufunda.
şu soruma yanıt verebilecek var mı acaba?

beats

beats

Üye
Hey Cortana ile Windows Phone kopyalamış deniyor, fakat Samsung'un tırtıklama çalışmaları hiç duyulmuyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
...decode...

...decode...

Üye
Hey Cortana ile Windows Phone kopyamış deniyor, fakat Samsung'un tırtıklama çalışmaları hiç duyulmuyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çünkü Nokia&Microsoft ağzıyla kuş tutsa " tü kaka ", Samsung yapınca " ooooooo " oluyor :)

barannn79

barannn79

Üye
Aynen bende bulamadım öyle bir seçenek

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Kredi kart yoksa ininal kart var onu kullanabilirsiniz.

...decode...

...decode...

Üye
Evet daha önce gösteriyordu ama şimdi bende baktım göstermiyor
Teşekkür ederim cevabın için dostum, demek ki Cyan'la kaldırmışlar o özelliği, şimdi de batarya %5 seviyesine dayanınca pilin boşalmak üzere olduğunu gösteren bir simge ortaya çıkıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
beats

beats

Üye
Popüler bir uygulamaymış diğer OS'lerde ve WP'a gelmiş:

Üst Alt