İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim pc yokmu recoveryle duzelt

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
basınca kapanıyor telefon. açıncca yine aynısı. valla ağlıcam sinirden ya. keşke yapmsaydım güncellemeyi
Telefon açılırken güç ve ses kısma tuşlarına basılı tutmayı deneyin

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Sadece cihaz üzerinden ön izleme sürümü yükleyebiliyoruz, güncelleme ekranında üç ayrı sürüm olması gerek GDR1 yüklenmesi için.
On izleme surumu nasıl yukluyoz pekı ..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Prewiew for developer yukle tele giriş yap doneyi tikle güncellemeleri kontrol et

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ama hiç onermem cyandan sonra prewiewe geçmek çok anlamsız eskidendi prewiew folım filim şimdi

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Prewiew for developer yukle tele giriş yap doneyi tikle güncellemeleri kontrol et

Tamam geçen öyle yaptım ama kendılıgın den 2-3 güncelleme yaptı tel açıldı gene chan yukluydu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tmm saten o bolumu dğiştirmiyor bi kaç yenilik getirior surum numarası değişiyor herlde şuan snn tek artın klasör leme

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Hımm klasör leme nasıl oluyor?

carew89

carew89

Üye
hocam yedeği var. ama dün yazılım yuklerken yedeklemeleri geri alırken yüzde 84 te yarım bıakım. 2.5 saati aşan geri yklemme vardı iptal etmiştim.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim forımu biraz kırcalarsan aradıklarını bulabilirsin karoları üst üste getir olur

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Hmm o özellik yok bnmkınde işte gene teşekkürler

carew89

carew89

Üye
hocam çok karışık ya. işiniz yoksa özelden anlatabilirmisiniz.

carew89

carew89

Üye
nokia software recovery ile yazılım yulemeye çalıstım telefonununzu bağlayınn diyor. tanıımıyor teli. çok mağdurum ya. hocam yardımcı ol lütfen çok sevinirim valla ya.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
nokia software recovery ile yazılım yulemeye çalıstım telefonununzu bağlayınn diyor. tanıımıyor teli. çok mağdurum ya. hocam yardımcı ol lütfen çok sevinirim valla ya.
Özeline bak

carew89

carew89

Üye
usb tanımıyor algolamıyor... pragrama bağlayamıyorum hem suıite hemde recovere

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler hard format atıcam nasıl atırlı tumyolları denedim kombinasyon tuşlarıda çalışıyor ama atamadım biri detaylı olarak yazabilmek

Üst Alt